Slusaj stariji, vidim da nemas kulture ponasanja i dijaloga, pa te izraze ostavi za kuce a na za foruma.Offside je napisao/la:Gledaj momak ja sam ti malo stariji i zato nemoj baliti . Jača liga stoji. Ali samo Olympiakos i Panathaniakos. Ja nešto ne viđah naše reprezentativce u ta dva kluba. Paok pobjedio Dinama, ha jake stvari, pretpostavljam da si gledao utakmicu na livescoreu. Znači po toj logici Dinamo je dvaput jači od Villarreala. I Slaven Belupo je izbacio Aris sa Jahićem u prvoj postavi pa zašto ne spomeneš taj slučaj kad već filozofiraš. Grčka liga je puna Cesaraca, Balabana, Krešića i ostalih igrača kojim je Hajduk i Dinamo misaona imenica. O reprezentaciji Hrvatske da ne spominjem. Što se tiče novca, da ali opet samo u slučaju atinskih velikana. Bišćan sam zarađuje u Dinamu više nego Muslimović i Ivić zajedno u Paoku. Ima i Hnl svojih prednosti, Dinamo i Hajduk su više zaradili na transferima u zadnjih sedam godina, nego cijela grčka liga. Uglavnom dva hrvatska kluba su posljednjih godina napredovali nenormalno, što pokazuju i rezultati. Tvoj problem je što je to hrvatski klub. I što je Ibro prohrvatski nastrojen kao 99% bosanske Krajine. E to je već druga tema, zato molim te ne kenjaj o silama Arisu, Paoku, Sporovima itd.mirzza je napisao/la:Zato sto paok igra u ligi koja je klasa ispred hrvatske, zato sto su bolje placeni od dinama i hajduka, zato sto im sampion te lige ide direktno u ligu prvaka a hrvati svake prestupne godine udju u grupnu fazu.
Cuj zasto?! a svasta procitah, cuj paok gori od dinama i hajduka, a majko draga pa sto taj dinamo ne dobi sinoc, ccc koliko je grka u ligi prvaka a koliko u kupu uefa a koliko hrvatskih predstavnika.
Nekim je izgleda inter zapresic ili split i aris ili aek jedno te isto.
Rekoh ja bocanje i Markica.
Poredis kruske i jabuke, Grcka liga je za Hrvatsku premiija po svemu, Pana, Oly, Aris, Aek, Paok jel igraju mozda grupne faze? Oly ne igra ove godine, a nakon koliko godina su igrali Hajduk i DInamo? Mojne meni svoje politke majke ti, reko sam ti cinjenice a ti me spustas na nivo nekih gluposti. Evo desi se nekad da i Galata ne igra europu ko i Fener ali su to incidentni slucajevi, isto kao i kada Hajduk i Dinamo udju u grupe, Hajduk ceka euro rezultat 16 godina i ti sad palamudis o Slavenu i Arisu. Pa bolan da igraju 10 puta Slaven i Aris, 9 bi ih Aris izbacio.
Te nacionalisticke imenice i stavove i predrasude o Krajini takodjer ostavi za kuce.
Kada se Ibro dokaze na VRHUNSKOM nivou, a ne po Zapresicu, Zadru, Sibeniku tada mozemo pricati a do tada, krivicu sto je losiji igrac od Misketa trazi u tome sto je iz Krajine?! WTF
Da, jos mi samo reci da tekme Dinama prati vise ljudi nego tekme PAOK-a, Olimpijakosa, Panate, AEK-a ili Arisa pa da zavrsimo diskusiju.