Polufinale SP 2018

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

Ko će igrati u finalu?

Francuska - Hrvatska
60
30%
Francuska - Engleska
66
33%
Belgija - Engleska
39
19%
Belgija - Hrvatska
38
19%

Ukupno glasova: 203

GoskGabela
Kontakt:

Re: Polufinale SP 2018

Post Postao/la GoskGabela » 08 jul 2018, 17:59

Kaunas je napisao/la:Kakav brat na 0:47 :lol: :lol: :lol:
Edit: Koji je ovo forumas na 1:35? :urnebes:
Kakav brat hahah
Na 1:37 forumas high :twisted:
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"

Ferdo
Kontakt:

Post Postao/la Ferdo » 08 jul 2018, 18:00

Elddar je napisao/la:
Tritolone je napisao/la:20 godina nakon 98, stvarno sam mislio da vise nikad necu gledati polufinale SPa u kojem igra Hrvatska, cudo.

Idemo odigrati muski pa sta bude, nisu ni Englezi nepobjedivi.
Respect za tebe. Drago mi je za svakog normalnog Hrvata iz republike Hrvatske.
Čak i za one Hrvate iz unutrašnje Dalmacije? :D :D :D

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 08 jul 2018, 18:00

Na koljena pred engleze :D
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 08 jul 2018, 18:14

Jedna Costa Rica prošlo prvenstvo napravila "nemoguće" sa igračima iz Meksičke lige. :) Sve je moguće kad postoji organizacija i sistem ili jasan plan kako do cilja. Npr. naša selekcija nije puno lošija od Poljske koja je također napravila veliki uspjeh na prošlom Euru sa Lewom i pola igrača Poljske lige. Imamo jednog Džeku i Pjanića koji su sama fudbalska krema, da uz njih imamo jasan plan i igru mogli bi sigurno igrati 1/8 finala nekog prvenstva. Naravno tu je još dobrih igrača koji se trebaju uklopiti u sistem. Nažalost naši problemi su dublje prirode pa sve ovo što pišem je u stvarnosti i gore.

Hrvatska je dosta uređenija nacija koja opet iskorištava svoje resurse na pravi način. Cijene svoje igrače dosta više i zato danas cijela selekcija igra u najvećim klubovima. Čak izgledaju jače od Engleza koji također dolaze sa samo solidnim igračima iz domaće lige uz jednu klasu - Kanea.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 08 jul 2018, 18:45

Vidim da mnogi ovdje potcjenjuju Engleze i nazivaju ih luzerima, radi nekih prošlih generacija. Nedavno sam čitao jedan tekst nekog engleskog analitičara, koji je prognozirao finale Englezima još tamo u maju. Kaže da je Engleska prvi put ujedinjena, diše k'o tim. Prije su klanove pravili igrači Čelsija, Liverpula, Mančestera, niko ni s kim nije pričao. Sad toga nema, svi k'o jedan. Sautgejt je uradio Englezima ono što je Aragonješ uradio Špancima tamo 2008. I Španija je prije imala fantastične generacije al politika ih yebavala, dobro se sjećam priča kako se uvijek odvajaju Katalonci, Baski, Andalužani... Engleska sad nema neku lepršavu igru al imaju najubojitije prekide od svih, odličnu odbranu i golmana, i u napadu zvijer kojoj ne treba puno prostora. Ne znaš šta je gore, pustit Herija da igra, il ga udvojit i ostavit prostor Lingardu i drugom napadaču (za kojeg se nadam da će konačno bit Rašford il Vardi, mrtvac Sterling je prokock'o previše šansi). Englezi hladno u finale, a onda je sve moguće, 90 minuta na neutralnom terenu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 08 jul 2018, 19:19

Talent + organizacija = rezultat:

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 08 jul 2018, 19:24

https://www.facebook.com/gradskakafanatuzla/

Sinoć. Tuzla.

"Hebem te Bosno"

Aferim Tuzlaci. Očekivano. :thumbup:
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 08 jul 2018, 19:26

skoroalen je napisao/la:Vidim da mnogi ovdje potcjenjuju Engleze i nazivaju ih luzerima, radi nekih prošlih generacija. Nedavno sam čitao jedan tekst nekog engleskog analitičara, koji je prognozirao finale Englezima još tamo u maju. Kaže da je Engleska prvi put ujedinjena, diše k'o tim. Prije su klanove pravili igrači Čelsija, Liverpula, Mančestera, niko ni s kim nije pričao. Sad toga nema, svi k'o jedan. Sautgejt je uradio Englezima ono što je Aragonješ uradio Špancima tamo 2008. I Španija je prije imala fantastične generacije al politika ih yebavala, dobro se sjećam priča kako se uvijek odvajaju Katalonci, Baski, Andalužani... Engleska sad nema neku lepršavu igru al imaju najubojitije prekide od svih, odličnu odbranu i golmana, i u napadu zvijer kojoj ne treba puno prostora. Ne znaš šta je gore, pustit Herija da igra, il ga udvojit i ostavit prostor Lingardu i drugom napadaču (za kojeg se nadam da će konačno bit Rašford il Vardi, mrtvac Sterling je prokock'o previše šansi). Englezi hladno u finale, a onda je sve moguće, 90 minuta na neutralnom terenu.
Znači posložio ih Sautgejt nešto slično kao Husref igrače FKS :ljepota:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 08 jul 2018, 19:33

Zivio objektivni @skoro :D Vidi se da ne simpatises eng tim. :P
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 08 jul 2018, 19:36

Raonffa je napisao/la:
Ma naučio ih je prekide, korner je pola gola, skoro svaki put kad lopta ide na drugu stativu za onog Maguirea i on vraća na peterac je gol šansa i svi znaju šta će uraditi al ne mogu da zaustave

Engleska na krovu svijeta :bih:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 08 jul 2018, 19:38

Ja mislim da se mi plasiramo an iduce takmicenje sa novim selektorom a vi kako hocete! :mrgreen: :mrgreen:
Sretno Hrvatska u polufinalu. Volio bi da osvoje ili Hrvatksa ili Belgija jer do sad nisu osvajali pa eto neka budu oni prvaci.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 08 jul 2018, 19:41

legenda reala je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
Ma naučio ih je prekide, korner je pola gola, skoro svaki put kad lopta ide na drugu stativu za onog Maguirea i on vraća na peterac je gol šansa i svi znaju šta će uraditi al ne mogu da zaustave

Engleska na krovu svijeta :bih:
Zadarska hobotnica žmireći rješava takve pokušaje :kafa:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Fikret1946
Kontakt:

Post Postao/la Fikret1946 » 08 jul 2018, 19:47

soccerfan je napisao/la:Ja mislim da se mi plasiramo an iduce takmicenje sa novim selektorom a vi kako hocete! :mrgreen: :mrgreen:
Sretno Hrvatska u polufinalu. Volio bi da osvoje ili Hrvatksa ili Belgija jer do sad nisu osvajali pa eto neka budu oni prvaci.
Ako se na plasiramo na sljedece takmicenje (EURO 2020) treba nam zabraniti da ikad vise loptu sutnemo realno
Imas dva pokusaja ligu nacija gdje igras protiv onih kozoyeba i ako tu ne uspijes imas kvalifikacije gdje ce top repka iz grupe vec biti plasirana

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 08 jul 2018, 19:49

zaključa nam admin temu 1/4 finala stacmo sad
Zarathustra

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 08 jul 2018, 19:49

Raonffa je napisao/la:
Zadarska hobotnica žmireći rješava takve pokušaje :kafa:
Smajhel i Akinfejev su bolje penaldžije od Sube on je imo mnogo sreće na penalima
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 08 jul 2018, 19:50

https://www.klix.ba/sport/nogomet/stoti ... /180708081

stotine Širokobriježana su iskazali primitivizam vrijeđajući državu u kojoj žive, ali i Federaciju Bosne i Hercegovine.

Tako su se ulicama Širokog Brijega orile pjesme poput "je*** te Bosno, je*** te ja, Hrvatska moja domovina" i "pu** ku*** ko te je**, možemo mi i bez tebe Federacijo..."

Sramotno navijanje možete pogledati na videu od 16:40 minute.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 08 jul 2018, 19:51

Koji šabanluk od glavnog grada :lol: 5:40 ustaška zastava :lol: :clap:
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 08 jul 2018, 19:53

Počelo je i ovdje, vidim o nogometu se ubiše raspravljajući.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 08 jul 2018, 19:54

muhamedhulk je napisao/la:Zivio objektivni @skoro :D Vidi se da ne simpatises eng tim. :P
Simpatišem, zato i pišem ovo sve. :D Pratim Engleze i sve novosti oko njih, tako da znam da ovo nije iznenađenje, pisao sam prije Mundijala na prepucavanjima. Čak i ovaj lagan žrijeb je taktički odrađen, mogli su se nosit s Belgijancima (obje ekipe s B timom) al su svjesni svojih mogućnosti, i da do finala ne smiju rizikovat. A finale je drugačija tekma od ostalih, tu nema favorita, sjeti se finala LP između tvog Bajerna i mog Čelsija. :p
@Raonffa ne prenosi te probleme na ovu temu, haj na Prepucavanja da se koljemo. :lol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 08 jul 2018, 19:59

avenija je napisao/la:https://www.klix.ba/sport/nogomet/stoti ... /180708081

stotine Širokobriježana su iskazali primitivizam vrijeđajući državu u kojoj žive, ali i Federaciju Bosne i Hercegovine.

Tako su se ulicama Širokog Brijega orile pjesme poput "je*** te Bosno, je*** te ja, Hrvatska moja domovina" i "pu** ku*** ko te je**, možemo mi i bez tebe Federacijo..."

Sramotno navijanje možete pogledati na videu od 16:40 minute.
Kaze podrzimo komšije. :damn: kakav idiot moraš biti da bi pomislio da bi oni podržali nas ili npr da ovako pjevamo protiv Hrvatske u Zagrebu ili Splitu.

Zaključano

Natrag na “Reprezentacije i utakmice”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.