Kakav brat hahahKaunas je napisao/la:Kakav brat na 0:47![]()
![]()
![]()
Edit: Koji je ovo forumas na 1:35?![]()
Na 1:37 forumas high

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Kakav brat hahahKaunas je napisao/la:Kakav brat na 0:47![]()
![]()
![]()
Edit: Koji je ovo forumas na 1:35?![]()
Čak i za one Hrvate iz unutrašnje Dalmacije?Elddar je napisao/la:Respect za tebe. Drago mi je za svakog normalnog Hrvata iz republike Hrvatske.Tritolone je napisao/la:20 godina nakon 98, stvarno sam mislio da vise nikad necu gledati polufinale SPa u kojem igra Hrvatska, cudo.
Idemo odigrati muski pa sta bude, nisu ni Englezi nepobjedivi.
Znači posložio ih Sautgejt nešto slično kao Husref igrače FKSskoroalen je napisao/la:Vidim da mnogi ovdje potcjenjuju Engleze i nazivaju ih luzerima, radi nekih prošlih generacija. Nedavno sam čitao jedan tekst nekog engleskog analitičara, koji je prognozirao finale Englezima još tamo u maju. Kaže da je Engleska prvi put ujedinjena, diše k'o tim. Prije su klanove pravili igrači Čelsija, Liverpula, Mančestera, niko ni s kim nije pričao. Sad toga nema, svi k'o jedan. Sautgejt je uradio Englezima ono što je Aragonješ uradio Špancima tamo 2008. I Španija je prije imala fantastične generacije al politika ih yebavala, dobro se sjećam priča kako se uvijek odvajaju Katalonci, Baski, Andalužani... Engleska sad nema neku lepršavu igru al imaju najubojitije prekide od svih, odličnu odbranu i golmana, i u napadu zvijer kojoj ne treba puno prostora. Ne znaš šta je gore, pustit Herija da igra, il ga udvojit i ostavit prostor Lingardu i drugom napadaču (za kojeg se nadam da će konačno bit Rašford il Vardi, mrtvac Sterling je prokock'o previše šansi). Englezi hladno u finale, a onda je sve moguće, 90 minuta na neutralnom terenu.
Ma naučio ih je prekide, korner je pola gola, skoro svaki put kad lopta ide na drugu stativu za onog Maguirea i on vraća na peterac je gol šansa i svi znaju šta će uraditi al ne mogu da zaustaveRaonffa je napisao/la:
Znači posložio ih Sautgejt nešto slično kao Husref igrače FKS
Zadarska hobotnica žmireći rješava takve pokušajelegenda reala je napisao/la:Ma naučio ih je prekide, korner je pola gola, skoro svaki put kad lopta ide na drugu stativu za onog Maguirea i on vraća na peterac je gol šansa i svi znaju šta će uraditi al ne mogu da zaustaveRaonffa je napisao/la:
Znači posložio ih Sautgejt nešto slično kao Husref igrače FKS
Engleska na krovu svijeta
Ako se na plasiramo na sljedece takmicenje (EURO 2020) treba nam zabraniti da ikad vise loptu sutnemo realnosoccerfan je napisao/la:Ja mislim da se mi plasiramo an iduce takmicenje sa novim selektorom a vi kako hocete!![]()
![]()
Sretno Hrvatska u polufinalu. Volio bi da osvoje ili Hrvatksa ili Belgija jer do sad nisu osvajali pa eto neka budu oni prvaci.
Smajhel i Akinfejev su bolje penaldžije od Sube on je imo mnogo sreće na penalimaRaonffa je napisao/la:
Zadarska hobotnica žmireći rješava takve pokušaje
Simpatišem, zato i pišem ovo sve.muhamedhulk je napisao/la:Zivio objektivni @skoroVidi se da ne simpatises eng tim.
Kaze podrzimo komšije.avenija je napisao/la:https://www.klix.ba/sport/nogomet/stoti ... /180708081
stotine Širokobriježana su iskazali primitivizam vrijeđajući državu u kojoj žive, ali i Federaciju Bosne i Hercegovine.
Tako su se ulicama Širokog Brijega orile pjesme poput "je*** te Bosno, je*** te ja, Hrvatska moja domovina" i "pu** ku*** ko te je**, možemo mi i bez tebe Federacijo..."
Sramotno navijanje možete pogledati na videu od 16:40 minute.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.