41 stepen da, ja sam objavio, baš sam pratio prognozu i tako kažu.MortemHz je napisao/la:Meni se cini da je neko napisao da ce tamo biti 41 stepen kada se bude igrala utakmica, ne znam je li istina ali onobihuzur je napisao/la:100 stepeni tamo.. dobro ce biti ako se ovi nasi tamo ne istope ko sladoledi![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Kurdić se javlja jednoj mojoj trebi, našamarat ću ga kad ga vidim. 
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Inzinjer ba ,ti si pedofil neki kad se Kurda javlja tvojim trebama.skoroalen je napisao/la:Kurdić se javlja jednoj mojoj trebi, našamarat ću ga kad ga vidim.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Nisam brate, mala je '98. godište, ja '96., taman je to.mma_hz je napisao/la:j
Inzinjer ba ,ti si pedofil neki kad se Kurda javlja tvojim trebama.skoroalen je napisao/la:Kurdić se javlja jednoj mojoj trebi, našamarat ću ga kad ga vidim.
Boli tebe briga,ti. Se na vakat rodio da ne jedes golubove kao ja hahahahaaahah
FK SARAJEVO.
Hahahaha dobar tajming moji imali. I zayebajem se oko ovog šamaranja, dok me ko nije prijavio.mma_hz je napisao/la:Boli tebe briga,ti. Se na vakat rodio da ne jedes golubove kao ja hahahahaaahah
Nek momak napada, barem mi nije crnjak ako mi igrač Sarajeva skine trebu.
Jel vrijedna borbe?skoroalen je napisao/la:Hahahaha dobar tajming moji imali. I zayebajem se oko ovog šamaranja, dok me ko nije prijavio.mma_hz je napisao/la:Boli tebe briga,ti. Se na vakat rodio da ne jedes golubove kao ja hahahahaaahah![]()
Nek momak napada, barem mi nije crnjak ako mi igrač Sarajeva skine trebu.
Jes' vala, dobra riba. :/hrn je napisao/la: Jel vrijedna borbe?
Bori se , sta da ti kazemskoroalen je napisao/la:Jes' vala, dobra riba. :/hrn je napisao/la: Jel vrijedna borbe?
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Skoro javi mi kako se mala zove da mu kazem da prestane 
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
FrancescoTotti je napisao/la:Skoro javi mi kako se mala zove da mu kazem da prestane
Nek ostane na jednom konkurentu, i to mi je previše.
Ovi nam brate donose srecuesprit24 je napisao/la:Nista od novih dresova ili ih cuvamo za Italijane
Salu na stranu meni licno dresovi su prelijepi i nema potrebe ni da ih mjenjaju
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Znas gdje i kome treba poslati podatke.skoroalen je napisao/la:Kurdić se javlja jednoj mojoj trebi, našamarat ću ga kad ga vidim.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
kad smo jednom na fb grupi koju smo imali stavljali cure tj nama koji smo slobodni i dodjesmo do brata i stavismo njegovu
sok i nevjerica bila
a dje ces francescu dat ime lik pohara po svim Fakultetima U Sarajevu
kad budete izlazili sa curama prvo pitajte znaju li franceska dusku i slicne
ako kazu da ne znaju onda je to to
pozdrav za bracu

pozdrav za bracu
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ako dođe do tog, javljam se.MortemHz je napisao/la:Znas gdje i kome treba poslati podatke.skoroalen je napisao/la:Kurdić se javlja jednoj mojoj trebi, našamarat ću ga kad ga vidim.
Al kad mi treba reče, neki Numan mi se javlja, ja iz zayebancije napišem "je l' Kurdić", ka'e kako znaš.
Pored onolikog Sarajeva, naš'o po Brezi zabacivat ccc.
@Rule_hz Frančesko je otrov za klinke, ženskih srca gospodar aa?
skoroalen je napisao/la:Ako dođe do tog, javljam se.MortemHz je napisao/la:Znas gdje i kome treba poslati podatke.skoroalen je napisao/la:Kurdić se javlja jednoj mojoj trebi, našamarat ću ga kad ga vidim.![]()
Al kad mi treba reče, neki Numan mi se javlja, ja iz zayebancije napišem "je l' Kurdić", ka'e kako znaš.![]()
Pored onolikog Sarajeva, naš'o po Brezi zabacivat ccc.
@Rule_hz Frančesko je otrov za klinke, ženskih srca gospodar aa?![]()
hara njihovim srcima kunem ti se
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ovi kojima bi bilo bolje da studiraju nego loptu da šutaju nažalost imaju toliko intelektualnog kapaciteta samo da pročitaju meni u Argeliniju.Derdiyok je napisao/la:Prije 2-3 dana je bio neki festival francuskog jezika u Yerevanu, gdje je bilo i predstavnika BiH. Možda ovi naši kontaju da idu šta studirati
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Joj francesca predatora, tacno i mene nasikiraskoroalen je napisao/la:FrancescoTotti je napisao/la:Skoro javi mi kako se mala zove da mu kazem da prestane![]()
Nek ostane na jednom konkurentu, i to mi je previše.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Skupili se u ogromnom broju, njih 13 i po.MortemHz je napisao/la:Nesvakidašnji potez navijača u Armeniji pred gostovanje FK Sarajevo
Izabranici Husrefa Musemića na pripremama u Sloveniji su bili sjajni, te je tako i porastao optimizam navijača bordo kluba. Sarajevo je svakako favorit u ovom meču, ali sigurno je da našem predstavniku neće biti nimalo lako.
Najavljeno je da će u Armeniji za vrijeme utakmice vladati tropske vrućine, a domaćini se nadaju i velikoj podršci navijača. Naime, dolazak su najavili i članovi grupe Crveni Orlovi koji bodre nogometnu reprezentaciju Armenije.
Oni su na svojoj stranici istakli da će bodriti sve predstavnike Armenije u Evropi, te će se tako pojaviti i na meču protiv FK Sarajevo.
"Pozivamo sve ljubitelje fudbala da nam se pridruže na stadionu i da zajedno podržimo fudbalske klubove i uveličamo ime i ugled naše zemlje", stoji na facebook stranici ove navijačke grupe.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Hahahah pozdrav legendo najvecaRule_hz je napisao/la:
pozdrav za bracu![]()
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Trenutno korisnika/ca: RaymondRed i 39 gostiju.