Ma ja. Ko je taj Misimović pa da igra umjesto Ibričića?harishp je napisao/la: Misimovic ce jos malo pa u Kozaru iz B.Gradiske a ti se keseri.
Sve je to klasicno sa ''rijetkom stolicom''moj ti grizli.

Ma ja. Ko je taj Misimović pa da igra umjesto Ibričića?harishp je napisao/la: Misimovic ce jos malo pa u Kozaru iz B.Gradiske a ti se keseri.
Sve je to klasicno sa ''rijetkom stolicom''moj ti grizli.
O kakvom ti pljuvanju govoris,uzmi malo svjetlu stranu svijeta.Ja bih prije rekao o pojacavanju Kozare.Monolog je napisao/la:Ma ja. Ko je taj Misimović pa da igra umjesto Ibričića?harishp je napisao/la: Misimovic ce jos malo pa u Kozaru iz B.Gradiske a ti se keseri.
Sve je to klasicno sa ''rijetkom stolicom''moj ti grizli.Idemo dalje sa pljuvanjem reprezentativaca da bi prosječnog Ibričića digli u nebeske visine.
poslije onih dobri utakmica,,nije bilo ni jednog ovdje na forumu koji je protiv Ibre pisao,, on odigrao "lose" ako se to moze tako nazvati,,i odmah se javljaju ovi **** da pametuju,,,,harishp je napisao/la:O kakvom ti pljuvanju govoris,uzmi malo svjetlu stranu svijeta.Ja bih prije rekao o pojacavanju Kozare.Monolog je napisao/la:Ma ja. Ko je taj Misimović pa da igra umjesto Ibričića?harishp je napisao/la: Misimovic ce jos malo pa u Kozaru iz B.Gradiske a ti se keseri.
Sve je to klasicno sa ''rijetkom stolicom''moj ti grizli.Idemo dalje sa pljuvanjem reprezentativaca da bi prosječnog Ibričića digli u nebeske visine.
![]()
Uostalom Kozara za razliku od Modrici,Orasji,Sirokih,Uskih,Brotnji,Laktasa bio u bivsoj Jugi i u drugoj ligi sasvim solidan klub.Dok ovih nije bilo ni na mapi.Kad moze Biscan koji je igrao u liverpoolu da ode u Dinamo,moze i Miske u Kozaru.![]()
P.S i vas se par posere na Ibru u svakom datom momentu,pa onda ispadne jako slicno kao i ova prica o Misketu.
baš takoRiNo je napisao/la:I opet je odlično odigrao
Kako je odigraoDylan Dog je napisao/la:Bas me zanima kako ce Ibricic odigrati danas i kako ce Hajduk proci,ovo je ipak jedna od rijetkih koliko-toliko ozbiljnih ekipa protiv kojih igraju u godini
Ti mi recidemir44 je napisao/la:Kako je odigraoDylan Dog je napisao/la:Bas me zanima kako ce Ibricic odigrati danas i kako ce Hajduk proci,ovo je ipak jedna od rijetkih koliko-toliko ozbiljnih ekipa protiv kojih igraju u godini
Inace takvi kao ti ni ne gledaju utakmice,vec samo pljujuDylan Dog je napisao/la:Ti mi recidemir44 je napisao/la:Kako je odigraoDylan Dog je napisao/la:Bas me zanima kako ce Ibricic odigrati danas i kako ce Hajduk proci,ovo je ipak jedna od rijetkih koliko-toliko ozbiljnih ekipa protiv kojih igraju u godini
Taj jaki Galatasaray je misaona imenica za sve klubove našeg podneblja, tako da nema potrebe za upotrebom ironije. Što se tiče Ibre, kapa dolje za ono što radi u Splitu, al' pljuvanje Misketa da bi se Ibričić digao u nebeske visine je smiješno/žalosno. Kao što @Mirza reče, kada Ibričić bude 2x najbolji asistent neke od liga petice, onda bismo ih mogli staviti u istu rečenicu. No, dok se to ne desi, nikom ništa.Slovojed je napisao/la:Znači po nekima je opet Ibričić dvojben?
Ako da gol u ligi,ne valja jer je to "loša" hrvatska liga(iz koje svako ljeto ode 5-6 igrača u najcjenjenije zapadne lige).
Ako da gol ili namjesti u Europi opet ne valja,jer su to samo "tamo neki" Rumunji(koji su btw s istim kadrom lani osvojili 8 bodova u Ligi Prvaka).
Ako dobro odigra s Anderlechtom opet ne valja.
Doista umjesto da neki budu sretni što takav igrač igra za BiH,oni ga pljuju,i to toliko strastveno kao da će oni od tog imati neke velike koristi.Jadno i sramotno.Sram vas može biti,vi niste nikakvi navijači bosanske repke,vi ste sitne duše,kompleksaši koji liječe svoje frustracije,neznam kako moderatori više ne reagiraju na to ili barem da kao uvjet registriranja na forum ne postave IQ test,barem bi se rješili nekih.
Ibričić ima 400.000 eura u Splitu,ima navijače kojima je Bog,ljude koji ga vole i obožavaju,što je trebao?Otići u "jaki" Galatasaray koji ni ne igra Europu?Ili otići sjediti na klupi kao Mandžukić?Kažem,pod hitno IQ test prilikom registriranja na forum.
Pogledaj moj prethodni post i zelje koje sam uputio Ibricicu i kako sam karakterisao njegovu igru pa nesto pricaj.bavarian_bk je napisao/la:Opet vi pljujete Ibricica zbog lige u kojoj igra , a ne zbog njegove igre .
Znaci jedan Beckham nema pojma jer igra u MLS-u , isto tako Henry .
mirzza je napisao/la: dakle ne treba ga uzdizati bez potrebe, u dobroj je formi hvala Bogu, odlicno igra, samo neka ovako nastavi pa da se aBd proda u Englesku.
Gledaj momak ja sam ti malo stariji i zato nemoj baliti . Jača liga stoji. Ali samo Olympiakos i Panathaniakos. Ja nešto ne viđah naše reprezentativce u ta dva kluba. Paok pobjedio Dinama, ha jake stvari, pretpostavljam da si gledao utakmicu na livescoreu. Znači po toj logici Dinamo je dvaput jači od Villarreala. I Slaven Belupo je izbacio Aris sa Jahićem u prvoj postavi pa zašto ne spomeneš taj slučaj kad već filozofiraš. Grčka liga je puna Cesaraca, Balabana, Krešića i ostalih igrača kojim je Hajduk i Dinamo misaona imenica. O reprezentaciji Hrvatske da ne spominjem. Što se tiče novca, da ali opet samo u slučaju atinskih velikana. Bišćan sam zarađuje u Dinamu više nego Muslimović i Ivić zajedno u Paoku. Ima i Hnl svojih prednosti, Dinamo i Hajduk su više zaradili na transferima u zadnjih sedam godina, nego cijela grčka liga. Uglavnom dva hrvatska kluba su posljednjih godina napredovali nenormalno, što pokazuju i rezultati. Tvoj problem je što je to hrvatski klub. I što je Ibro prohrvatski nastrojen kao 99% bosanske Krajine. E to je već druga tema, zato molim te ne kenjaj o silama Arisu, Paoku, Sporovima itd.mirzza je napisao/la:Zato sto paok igra u ligi koja je klasa ispred hrvatske, zato sto su bolje placeni od dinama i hajduka, zato sto im sampion te lige ide direktno u ligu prvaka a hrvati svake prestupne godine udju u grupnu fazu.
Cuj zasto?! a svasta procitah, cuj paok gori od dinama i hajduka, a majko draga pa sto taj dinamo ne dobi sinoc, ccc koliko je grka u ligi prvaka a koliko u kupu uefa a koliko hrvatskih predstavnika.
Nekim je izgleda inter zapresic ili split i aris ili aek jedno te isto.
Rekoh ja bocanje i Markica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.