Senijad Ibričić

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: Senijad Ibričić

Post Postao/la Monolog » 29 sep 2010, 11:56

harishp je napisao/la: Misimovic ce jos malo pa u Kozaru iz B.Gradiske a ti se keseri.
Sve je to klasicno sa ''rijetkom stolicom''moj ti grizli.
Ma ja. Ko je taj Misimović pa da igra umjesto Ibričića? :lol: Idemo dalje sa pljuvanjem reprezentativaca da bi prosječnog Ibričića digli u nebeske visine.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 30 sep 2010, 09:49

Bas me zanima kako ce Ibricic odigrati danas i kako ce Hajduk proci,ovo je ipak jedna od rijetkih koliko-toliko ozbiljnih ekipa protiv kojih igraju u godini :lol:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 30 sep 2010, 12:07

Sto Dylan rece, danas ce imati jednu od rijetkih prilika da pokaze da zna i moze igrati protiv velikih i na visokom nivou. Osim panenke ne vidjeh nista od Ibrice od Splita u Grckoj, mozda me veceras demantuje, makar klizecim i zutim kartonom.
Ovi sto porede panenku sa kraljem, carom, sahom Misketom, nek prate bocanje, flipere i klikere okrugle su loptice a nema faula bit ce lakse za pratiti.
Cuva Bog Zelju svog!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 sep 2010, 15:26

Monolog je napisao/la:
harishp je napisao/la: Misimovic ce jos malo pa u Kozaru iz B.Gradiske a ti se keseri.
Ma ja. Ko je taj Misimović pa da igra umjesto Ibričića? :lol: Idemo dalje sa pljuvanjem reprezentativaca da bi prosječnog Ibričića digli u nebeske visine.
O kakvom ti pljuvanju govoris,uzmi malo svjetlu stranu svijeta.Ja bih prije rekao o pojacavanju Kozare. :mrgreen:
Uostalom Kozara za razliku od Modrici,Orasji,Sirokih,Uskih,Brotnji,Laktasa bio u bivsoj Jugi i u drugoj ligi sasvim solidan klub.Dok ovih nije bilo ni na mapi.Kad moze Biscan koji je igrao u liverpoolu da ode u Dinamo,moze i Miske u Kozaru. :mrgreen:
P.S i vas se par posere na Ibru u svakom datom momentu,pa onda ispadne jako slicno kao i ova prica o Misketu. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 30 sep 2010, 18:33

harishp je napisao/la:
Monolog je napisao/la:
O kakvom ti pljuvanju govoris,uzmi malo svjetlu stranu svijeta.Ja bih prije rekao o pojacavanju Kozare. :mrgreen:
Uostalom Kozara za razliku od Modrici,Orasji,Sirokih,Uskih,Brotnji,Laktasa bio u bivsoj Jugi i u drugoj ligi sasvim solidan klub.Dok ovih nije bilo ni na mapi.Kad moze Biscan koji je igrao u liverpoolu da ode u Dinamo,moze i Miske u Kozaru. :mrgreen:
P.S i vas se par posere na Ibru u svakom datom momentu,pa onda ispadne jako slicno kao i ova prica o Misketu. :roll:
poslije onih dobri utakmica,,nije bilo ni jednog ovdje na forumu koji je protiv Ibre pisao,, on odigrao "lose" ako se to moze tako nazvati,,i odmah se javljaju ovi **** da pametuju,,,,
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 30 sep 2010, 21:01

I opet je odlično odigrao
100% sportski i krajnje opušten potpis

KODRO
Kontakt:

Post Postao/la KODRO » 30 sep 2010, 21:03

RiNo je napisao/la:I opet je odlično odigrao
baš tako

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 sep 2010, 21:03

Bilo ga je svagdje,cak i onaj Belgijski reporter kaze da mu nije jasno kako ovakav igrac nije otisao u jaci klub.
Da nece u Anderlecht :lol:
Toliko o fliperima,bocanju :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 30 sep 2010, 22:47

Dylan Dog je napisao/la:Bas me zanima kako ce Ibricic odigrati danas i kako ce Hajduk proci,ovo je ipak jedna od rijetkih koliko-toliko ozbiljnih ekipa protiv kojih igraju u godini :lol:
Kako je odigrao :mrgreen:
Rotor Volgograd...

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 30 sep 2010, 22:51

demir44 je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Bas me zanima kako ce Ibricic odigrati danas i kako ce Hajduk proci,ovo je ipak jedna od rijetkih koliko-toliko ozbiljnih ekipa protiv kojih igraju u godini :lol:
Ti mi reci :lol:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 30 sep 2010, 23:36

Dylan Dog je napisao/la:
demir44 je napisao/la:
Ti mi reci :lol:
Inace takvi kao ti ni ne gledaju utakmice,vec samo pljuju ;) ;) ;)
Rotor Volgograd...

Slovojed
Kontakt:

Post Postao/la Slovojed » 01 okt 2010, 02:11

Znači po nekima je opet Ibričić dvojben?
Ako da gol u ligi,ne valja jer je to "loša" hrvatska liga(iz koje svako ljeto ode 5-6 igrača u najcjenjenije zapadne lige).
Ako da gol ili namjesti u Europi opet ne valja,jer su to samo "tamo neki" Rumunji(koji su btw s istim kadrom lani osvojili 8 bodova u Ligi Prvaka).
Ako dobro odigra s Anderlechtom opet ne valja.
Doista umjesto da neki budu sretni što takav igrač igra za BiH,oni ga pljuju,i to toliko strastveno kao da će oni od tog imati neke velike koristi.Jadno i sramotno.Sram vas može biti,vi niste nikakvi navijači bosanske repke,vi ste sitne duše,kompleksaši koji liječe svoje frustracije,neznam kako moderatori više ne reagiraju na to ili barem da kao uvjet registriranja na forum ne postave IQ test,barem bi se rješili nekih.
Ibričić ima 400.000 eura u Splitu,ima navijače kojima je Bog,ljude koji ga vole i obožavaju,što je trebao?Otići u "jaki" Galatasaray koji ni ne igra Europu?Ili otići sjediti na klupi kao Mandžukić?Kažem,pod hitno IQ test prilikom registriranja na forum.

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 01 okt 2010, 09:02

Odigrao prosjecnu utakmicu, nista spektakularno nije pokazao, ni dobar ni los, kao sto sami hrvatski mediji priznaju cio hajduk mora jos pure jesti da igra na nivou sa velikim timovima.

Da ne bude da izmisljam i preuvelicavam ko klikerasi, bocari evo i link

http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/od-and ... 15366.aspx

dakle ne treba ga uzdizati bez potrebe, u dobroj je formi hvala Bogu, odlicno igra, samo neka ovako nastavi pa da se aBd proda u Englesku.

Kada 2 godine uzastopce bude najbolji asistent neke od liga petice, tada se smije upoređivati sa kraljem Misketom do tada bocari uzivajte uz Nikicu Dodiga ;)
Cuva Bog Zelju svog!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 01 okt 2010, 09:04

Slovojed je napisao/la:Znači po nekima je opet Ibričić dvojben?
Ako da gol u ligi,ne valja jer je to "loša" hrvatska liga(iz koje svako ljeto ode 5-6 igrača u najcjenjenije zapadne lige).
Ako da gol ili namjesti u Europi opet ne valja,jer su to samo "tamo neki" Rumunji(koji su btw s istim kadrom lani osvojili 8 bodova u Ligi Prvaka).
Ako dobro odigra s Anderlechtom opet ne valja.
Doista umjesto da neki budu sretni što takav igrač igra za BiH,oni ga pljuju,i to toliko strastveno kao da će oni od tog imati neke velike koristi.Jadno i sramotno.Sram vas može biti,vi niste nikakvi navijači bosanske repke,vi ste sitne duše,kompleksaši koji liječe svoje frustracije,neznam kako moderatori više ne reagiraju na to ili barem da kao uvjet registriranja na forum ne postave IQ test,barem bi se rješili nekih.
Ibričić ima 400.000 eura u Splitu,ima navijače kojima je Bog,ljude koji ga vole i obožavaju,što je trebao?Otići u "jaki" Galatasaray koji ni ne igra Europu?Ili otići sjediti na klupi kao Mandžukić?Kažem,pod hitno IQ test prilikom registriranja na forum.
Taj jaki Galatasaray je misaona imenica za sve klubove našeg podneblja, tako da nema potrebe za upotrebom ironije. Što se tiče Ibre, kapa dolje za ono što radi u Splitu, al' pljuvanje Misketa da bi se Ibričić digao u nebeske visine je smiješno/žalosno. Kao što @Mirza reče, kada Ibričić bude 2x najbolji asistent neke od liga petice, onda bismo ih mogli staviti u istu rečenicu. No, dok se to ne desi, nikom ništa.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 01 okt 2010, 10:17

Ja ne mogu shvatiti zašto nikad ne ispitujemo snagu npr. jednog Paoka, Monpeljea, kojekakvih sporova i birlija i svi tih velikana za koje igraju naši reprezentativci. Baš sinoć gledam taj Paok, pa to je ekipa od koje su Dinamo i Hajduk jači. Ali to niko ne spominje. Mislim stvarno mi nije jasno čemu to pljuvanje Ibričićeve odanosti bilima, a drugi ništa, majketi ko da nam pola reprezentacije igra u Interu i Milanu.
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 01 okt 2010, 10:22

Pa zasto pljuvati Ibricica ?
Zato sto je on iz Krajine , zato vecina ovih kvazi navijaca pljuje i njega i Nadarevica. Jer su momci borili se da bi ostvarili nesto , jedan iz Podgrmeca , jedan iz Krajine , napravili karijeru , a ne kao njihovi mezimci otisli iz Sarajeva ili Zelje .
Jednostavan odgovor na pitanje zasto pljuju Ibricica ;) To sam vec odavno primjetio na ovom forumu !

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 01 okt 2010, 10:22

Zato sto paok igra u ligi koja je klasa ispred hrvatske, zato sto su bolje placeni od dinama i hajduka, zato sto im sampion te lige ide direktno u ligu prvaka a hrvati svake prestupne godine udju u grupnu fazu.
Cuj zasto?! a svasta procitah, cuj paok gori od dinama i hajduka, a majko draga pa sto taj dinamo ne dobi sinoc, ccc koliko je grka u ligi prvaka a koliko u kupu uefa a koliko hrvatskih predstavnika.

Nekim je izgleda inter zapresic ili split i aris ili aek jedno te isto.

Rekoh ja bocanje i Markica.
Cuva Bog Zelju svog!

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 01 okt 2010, 10:29

Opet vi pljujete Ibricica zbog lige u kojoj igra , a ne zbog njegove igre .
Znaci jedan Beckham nema pojma jer igra u MLS-u , isto tako Henry . :?

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 01 okt 2010, 10:44

bavarian_bk je napisao/la:Opet vi pljujete Ibricica zbog lige u kojoj igra , a ne zbog njegove igre .
Znaci jedan Beckham nema pojma jer igra u MLS-u , isto tako Henry . :?
Pogledaj moj prethodni post i zelje koje sam uputio Ibricicu i kako sam karakterisao njegovu igru pa nesto pricaj.
mirzza je napisao/la: dakle ne treba ga uzdizati bez potrebe, u dobroj je formi hvala Bogu, odlicno igra, samo neka ovako nastavi pa da se aBd proda u Englesku.
Cuva Bog Zelju svog!

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 01 okt 2010, 10:55

mirzza je napisao/la:Zato sto paok igra u ligi koja je klasa ispred hrvatske, zato sto su bolje placeni od dinama i hajduka, zato sto im sampion te lige ide direktno u ligu prvaka a hrvati svake prestupne godine udju u grupnu fazu.
Cuj zasto?! a svasta procitah, cuj paok gori od dinama i hajduka, a majko draga pa sto taj dinamo ne dobi sinoc, ccc koliko je grka u ligi prvaka a koliko u kupu uefa a koliko hrvatskih predstavnika.

Nekim je izgleda inter zapresic ili split i aris ili aek jedno te isto.

Rekoh ja bocanje i Markica.
Gledaj momak ja sam ti malo stariji i zato nemoj baliti . Jača liga stoji. Ali samo Olympiakos i Panathaniakos. Ja nešto ne viđah naše reprezentativce u ta dva kluba. Paok pobjedio Dinama, ha jake stvari, pretpostavljam da si gledao utakmicu na livescoreu. Znači po toj logici Dinamo je dvaput jači od Villarreala. I Slaven Belupo je izbacio Aris sa Jahićem u prvoj postavi pa zašto ne spomeneš taj slučaj kad već filozofiraš. Grčka liga je puna Cesaraca, Balabana, Krešića i ostalih igrača kojim je Hajduk i Dinamo misaona imenica. O reprezentaciji Hrvatske da ne spominjem. Što se tiče novca, da ali opet samo u slučaju atinskih velikana. Bišćan sam zarađuje u Dinamu više nego Muslimović i Ivić zajedno u Paoku. Ima i Hnl svojih prednosti, Dinamo i Hajduk su više zaradili na transferima u zadnjih sedam godina, nego cijela grčka liga. Uglavnom dva hrvatska kluba su posljednjih godina napredovali nenormalno, što pokazuju i rezultati. Tvoj problem je što je to hrvatski klub. I što je Ibro prohrvatski nastrojen kao 99% bosanske Krajine. E to je već druga tema, zato molim te ne kenjaj o silama Arisu, Paoku, Sporovima itd.
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.