Gdje ti vidiš ovdje igru? Hrvatska je prošla dva protivnika koje može Švicarska izbaciti i to nakon yebenih penala. A da, mentalna snaga.

Ja se sramotim, s Hrvatska igra najljepši fudbal, o majko.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Vjerovatno za sve 4 repke.Fikret1946 je napisao/la:Lillard za kog navijas u polufinalu ?![]()
Win-win situacija kako god okrenes
Zamisli hvalit repku koja je u polufinalu SPa, je ne znam šta mi je pa sam to uradioPoligon10 je napisao/la:Ismijavam tebe bolan. Nekakvo hvaljenje ovakve repke.Znao sam da ćeš se vaditi na neku mentalnu snagu a Modrić se us.rao u gaće drugi put kad je pucao penal.
![]()
Gdje ti vidiš ovdje igru? Hrvatska je prošla dva protivnika koje može Švicarska izbaciti i to nakon yebenih penala. A da, mentalna snaga.![]()
Ja se sramotim, s Hrvatska igra najljepši fudbal, o majko.![]()
Englezi bahati? Po čemu?Zamisli hvalit repku koja je u polufinalu SPa, je ne znam šta mi je pa sam to uradio
Hrvatska ima igru, na momente, isto kao i Engleska. Obje ekipe su tu negdje po onom šta su pokazale. Danas je sve razyebalo pogrešna formacija.
Jasno je za koga navijam u polufinalu. Jasan je i razlog zašto podržavam Englesku, ali čak ni ja ne mogu ostat normalan na njihova s.ranja i bahatost.
Hajd sto si hrvat to nisi mogao birati ali sto navijas za tottenham to ti nije dobrospursman je napisao/la:Ne mora što se mene tiče nitko navijati za Hrvatsku, ne mora nam čak ni čestitati, al nemojte nas vrijeđati. Mi smo Hrvati, uvijek smo to bili, ustav BiH nam daje pravo da se zovemo Hrvatima, imamo Hrvatske dokumente. I otkud sad pravo nekome da nas zove Bosanski katolicima ili Bošnjacima katolicima. Većinski narod ove zemlje nekada se nije mogao izjašnjavati tko su. Pa su od sedamdeset i neke mogli zvati Muslimani, a od 93 Bošnjaci. Nekoga tko se izjašnjava Bošnjak ja smatram Bošnjakom, isto se odnosi i na ostala dva konstitutivna naroda. Izvinjavam se što odoh previše van teme, pozdrav
Ramiy je napisao/la:Hajd sto si hrvat to nisi mogao birati ali sto navijas za tottenham to ti nije dobrospursman je napisao/la:Ne mora što se mene tiče nitko navijati za Hrvatsku, ne mora nam čak ni čestitati, al nemojte nas vrijeđati. Mi smo Hrvati, uvijek smo to bili, ustav BiH nam daje pravo da se zovemo Hrvatima, imamo Hrvatske dokumente. I otkud sad pravo nekome da nas zove Bosanski katolicima ili Bošnjacima katolicima. Većinski narod ove zemlje nekada se nije mogao izjašnjavati tko su. Pa su od sedamdeset i neke mogli zvati Muslimani, a od 93 Bošnjaci. Nekoga tko se izjašnjava Bošnjak ja smatram Bošnjakom, isto se odnosi i na ostala dva konstitutivna naroda. Izvinjavam se što odoh previše van teme, pozdrav
ma legendo ako si rođen ovdje bosanac si(i hercegovac), a ti se izjašnjavaj ko astronaut ako želiš, tu slobodu imašspursman je napisao/la:Ne mora što se mene tiče nitko navijati za Hrvatsku, ne mora nam čak ni čestitati, al nemojte nas vrijeđati. Mi smo Hrvati, uvijek smo to bili, ustav BiH nam daje pravo da se zovemo Hrvatima, imamo Hrvatske dokumente. I otkud sad pravo nekome da nas zove Bosanski katolicima ili Bošnjacima katolicima. Većinski narod ove zemlje nekada se nije mogao izjašnjavati tko su. Pa su od sedamdeset i neke mogli zvati Muslimani, a od 93 Bošnjaci. Nekoga tko se izjašnjava Bošnjak ja smatram Bošnjakom, isto se odnosi i na ostala dva konstitutivna naroda. Izvinjavam se što odoh previše van teme, pozdrav
Jel to znači da je Emir Spahić HrvatDenchiNL je napisao/la:
ma legendo ako si rođen ovdje bosanac si(i hercegovac), a ti se izjašnjavaj ko astronaut ako želiš, tu slobodu imaš
naravno, čovjek dubrovčaninDerdiyok je napisao/la:
Jel to znači da je Emir Spahić Hrvat![]()
Sve je počelo od povelje Kulina banaDenchiNL je napisao/la:naravno, čovjek dubrovčaninDerdiyok je napisao/la:
dobro mislim sve su to naša đeca, posebno dalmatinciDerdiyok je napisao/la:Sve je počelo od povelje Kulina banaDenchiNL je napisao/la:naravno, čovjek dubrovčaninDerdiyok je napisao/la:
Svako ima pravo izbora kao i ti naravno ali problem je sljedeci.spursman je napisao/la:Ne mora što se mene tiče nitko navijati za Hrvatsku, ne mora nam čak ni čestitati, al nemojte nas vrijeđati. Mi smo Hrvati, uvijek smo to bili, ustav BiH nam daje pravo da se zovemo Hrvatima, imamo Hrvatske dokumente. I otkud sad pravo nekome da nas zove Bosanski katolicima ili Bošnjacima katolicima. Većinski narod ove zemlje nekada se nije mogao izjašnjavati tko su. Pa su od sedamdeset i neke mogli zvati Muslimani, a od 93 Bošnjaci. Nekoga tko se izjašnjava Bošnjak ja smatram Bošnjakom, isto se odnosi i na ostala dva konstitutivna naroda. Izvinjavam se što odoh previše van teme, pozdrav
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.