Albanija - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Re: Albanija - BiH
auuu valjda će preživjeti
Uuu nedao bog nikom.Izliv krvi u mozak.Jako opasno.
Zelim mu brz oporavak.
Nesto ovako je slicno i Osim imao ili mozdani udar.
Zelim mu brz oporavak.
Nesto ovako je slicno i Osim imao ili mozdani udar.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Auuuu
Ovo nije dobro nikako.

Ovo nije dobro nikako.
-
- Kontakt:
Loše vijesti iz Tirane. Hrvatski nogometni stručnjak Josip Kuže pretrpio je moždani udar u labanskom glavnom gradu. Izbornik albanske nogometne reprezentacije primljen je u bolnicu u Tirani nakon što je pretrpio moždani udar, objavili su u četvrtak kasno poslijepodne albanski mediji.
Još se uvijek ne zna koliko je moždani udar bio težak, no prema prvim informacijama riječ je o lakšem udaru.
Bivši trener zagrebačkog Dinama preuzeo je Albance 2009. godine, a pod njegovim vodstvom Albanija je odlično startala u kvalifikacijama za EP 2012. godine. Nakon dva kola nalazi se na prvom mjestu skupine D sa četiri boda koliko ima i Bjelorusija.
Još se uvijek ne zna koliko je moždani udar bio težak, no prema prvim informacijama riječ je o lakšem udaru.
Bivši trener zagrebačkog Dinama preuzeo je Albance 2009. godine, a pod njegovim vodstvom Albanija je odlično startala u kvalifikacijama za EP 2012. godine. Nakon dva kola nalazi se na prvom mjestu skupine D sa četiri boda koliko ima i Bjelorusija.
Sad čitam da nije u životnoj opasnosti.
LEGENDO DRŽI SE!
LEGENDO DRŽI SE!
...što je više lome to je volim jače...
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Ma jači je trener Kuže sa moždanim udarom,nego ovaj naš Safet potpuno zdrav.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
neko_iz_mase je napisao/la:Ma jači je trener Kuže sa moždanim udarom,nego ovaj naš Safet potpuno zdrav.

evo sada index izvestava da je u stabilnom stanju i van zivotne opasnosti.
nedaj se josipe!!!
-
- Kontakt:
Valjda nasi manekeni dobiju ovu sirotinju
I pametniji je Susic od svih svoji izjava (kakvi god bili) nego ova tvoja izjava i tvoj komentar.neko_iz_mase je napisao/la:Ma jači je trener Kuže sa moždanim udarom,nego ovaj naš Safet potpuno zdrav.
Mislim da nisi zdrav.
- neko_iz_mase
- Kontakt:
A da pišeš na engleskom? Nekako ćemo te lakše razumiti uz pomoć google translate.Elmar je napisao/la:I pametniji je Susic od svih svoji izjava (kakvi god bili) nego ova tvoja izjava i tvoj komentar.neko_iz_mase je napisao/la:Ma jači je trener Kuže sa moždanim udarom,nego ovaj naš Safet potpuno zdrav.
Mislim da nisi zdrav.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
neko_iz_mase je napisao/la:Ma jači je trener Kuže sa moždanim udarom,nego ovaj naš Safet potpuno zdrav.

Jak, moram priznati.
Iskreno se nadam da će sa Josipom biti sve u redu, ali to nema nikakve veze s nama. Realno, mi tamo idemo časno izgubiti i to je to(gledajući pristup igri u proteklih 5-6 utakmica).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Los*Blancos
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Ciro vrati se
ova bagra sto je na klupi rep.BIH je ista ona kao sto sijedi u savezu nisu sposebni 
Ciro vrati se

El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
Išta novo za prenos????
mi smo sirotinja sad.... albanija nije vise sinonim za neimastinu.. BiH je..Samo F.K.S !! je napisao/la:Valjda nasi manekeni dobiju ovu sirotinju
ko kaze da je safet zdrav??????neko_iz_mase je napisao/la:Ma jači je trener Kuže sa moždanim udarom,nego ovaj naš Safet potpuno zdrav.
šta je sa prenosom utakmice??????????????????????????????????
ma biće na stream-u ako ne na tv-u ne brini seditalix je napisao/la:šta je sa prenosom utakmice??????????????????????????????????

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
ma biće na stream-u ako ne na tv-u ne brini sebrazzo je napisao/la:ditalix je napisao/la:šta je sa prenosom utakmice??????????????????????????????????

OKI DO
Nisi zdrav.neko_iz_mase je napisao/la:A da pišeš na engleskom? Nekako ćemo te lakše razumiti uz pomoć google translate.Elmar je napisao/la:I pametniji je Susic od svih svoji izjava (kakvi god bili) nego ova tvoja izjava i tvoj komentar.neko_iz_mase je napisao/la:Ma jači je trener Kuže sa moždanim udarom,nego ovaj naš Safet potpuno zdrav.
Mislim da nisi zdrav.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.