FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BordoSarajevo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoSarajevo » 07 jul 2018, 11:03

Sutra naši idu u Jerevan, ja sam ubjeđen u pobjedu od 2+ razlike :D
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 jul 2018, 11:10

BordoSarajevo je napisao/la:Sutra naši idu u Jerevan, ja sam ubjeđen u pobjedu od 2+ razlike :D
:pray: :pray:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 07 jul 2018, 11:19

Ja bi bio i da minimalnim rezultatom 1:0 zadovoljan. Jer tamo su paklene vrućine, valja to izdržati. Nek im je s hajrom.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 07 jul 2018, 11:29

Sad ce Husref odma Bekica na beka gurnut

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 07 jul 2018, 11:39

AskoSN je napisao/la:Jel ima Sarajvo jaceg lika od napacenog Musemica? Koji je ovo put?
Feđa Dudić - najperspektivniji bh trener!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 07 jul 2018, 12:55

-------------------------Pavlović------------------------------
Hebibović--------Adukor---------Mujakić---------Hodžić
---------Stanojević-----------------Rahmanović-----------
Šišić---------------------Velkoski-----------------Halilović
--------------------------Ahmetović-------------------------

Sudeći po prijateljskim, mislim da će ovako Husref izvesti protiv Banana, meni ova formacija ne miriše puno..

Ja da sam Husref..
-------------------------Pavlović------------------------------
Hebibović------Šofranac---------Mujakić------Šabanović
-----------Stanojević-----------------Adukor---------------
Šišić-------------------Rahmanović-----------------Velkoski
--------------------------Ahmetović-------------------------

Da je Bekić spreman, njega bi stavio umjesto Šabanovića a Šabanovića bi na desnog beka, Hebiba bi umjesto Šišića, dok bi Crepulju prije Rahmanovića stavio ali nije spreman ni on.
FK Sarajevo

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 07 jul 2018, 13:17

@BordoSarajevo ma ne treba Velkoskog gušit na krilu, bolje mu leži iza napadača. Takođe, ne trebamo se usr.at Banana, nema potrebe sa dva zadnja vezna ulazit u utakmicu, Rahmanović bi dobro došao u paru s jednim trkačem da ga pokriva. Mi možemo i moramo riješit sve u Armeniji, mi pod pritiskom i imperativom pobjede ne znamo igrat. Zaria nam je pouka, nabit ih tamo pa da na Koševu opušteno odigramo.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 07 jul 2018, 13:23

Velikoski je uz nemanju najaci igrac u ligi iza napqdaca.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 07 jul 2018, 13:41

skoroalen je napisao/la:@BordoSarajevo ma ne treba Velkoskog gušit na krilu, bolje mu leži iza napadača. Takođe, ne trebamo se usr.at Banana, nema potrebe sa dva zadnja vezna ulazit u utakmicu, Rahmanović bi dobro došao u paru s jednim trkačem da ga pokriva. Mi možemo i moramo riješit sve u Armeniji, mi pod pritiskom i imperativom pobjede ne znamo igrat. Zaria nam je pouka, nabit ih tamo pa da na Koševu opušteno odigramo.
Slažem se, al Husref često njega stavi na krilo, gdje on ulazi više u sredinu tj. iza napadača. Niko sretniji od mene da se Tatar pokaže kao pojačanje pa bude na lijevom krilu a da Velkoski bude iza napadača.

Nego, po prvi put unazad nekoliko godina imamo kako-tako popunjenu ekipu, ajmo reći nekih 90 posto, na svakoj poziciji imamo po dva igrača, samo bekovske pozicije kaskaju. Neke pozicije (krila) su se mogla kvalitetnije popuniti, ali šta je tu je :mrgreen:

Kvota na nas pala sa 2,32 na 1,86 :cool:
FK Sarajevo

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 jul 2018, 13:44

BordoSarajevo je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:@BordoSarajevo ma ne treba Velkoskog gušit na krilu, bolje mu leži iza napadača. Takođe, ne trebamo se usr.at Banana, nema potrebe sa dva zadnja vezna ulazit u utakmicu, Rahmanović bi dobro došao u paru s jednim trkačem da ga pokriva. Mi možemo i moramo riješit sve u Armeniji, mi pod pritiskom i imperativom pobjede ne znamo igrat. Zaria nam je pouka, nabit ih tamo pa da na Koševu opušteno odigramo.
Slažem se, al Husref često njega stavi na krilo, gdje on ulazi više u sredinu tj. iza napadača. Niko sretniji od mene da se Tatar pokaže kao pojačanje pa bude na lijevom krilu a da Velkoski bude iza napadača.

Nego, po prvi put unazad nekoliko godina imamo kako-tako popunjenu ekipu, ajmo reći nekih 90 posto, na svakoj poziciji imamo po dva igrača, samo bekovske pozicije kaskaju. Neke pozicije (krila) su se mogla kvalitetnije popuniti, ali šta je tu je :mrgreen:

Bit ce oko 1.50-1.60 u srijedu
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 07 jul 2018, 13:49

Husref je svjestan i naših i Banananananatasovih kvaliteta i postavit će ekipu koja može najbolje da odgovori zadatku, u to nemam sumnje. Prolaz glat!
Bahati, bahati Željkan!
1946

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 07 jul 2018, 13:58

Musemić: Igračima sam predložio čitanje knjige "Bordo vremeplov" kako bi vidjeli šta je FK Sarajevo

:salut: :salut: :thumbup: :thumbup:
FK Sarajevo

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 07 jul 2018, 14:08

BordoSarajevo je napisao/la:Musemić: Igračima sam predložio čitanje knjige "Bordo vremeplov" kako bi vidjeli šta je FK Sarajevo

Pod uslovom da svi znaju čitat. Bekić samo slike gleda. :kafa:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 07 jul 2018, 14:10

Sve ja kontam al kako oni misle preko Dubaija da idu,da oni ne fule Armeniju :mrgreen: .Kazu zvali ove iz Zrinjskog za put pa im ovi valjda rekli da idu ovom nekom drugom rutom.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 07 jul 2018, 14:12

skoroalen je napisao/la:
BordoSarajevo je napisao/la:Musemić: Igračima sam predložio čitanje knjige "Bordo vremeplov" kako bi vidjeli šta je FK Sarajevo

Pod uslovom da svi znaju čitat. Bekić samo slike gleda. :kafa:
:urnebes:
Bahati, bahati Željkan!
1946

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 07 jul 2018, 14:24

Na promociji je rekao kako im je u oktobru govorio kako trebaju znati historiju kluba u kojem igraju, a da je to trenutno Sarajevo i onda se okrenuo prema njima i rekao im da im sada ne treba google, nego da kupe knjigu, većina ih je i kupila.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 07 jul 2018, 14:34

miky_hz je napisao/la:Sve ja kontam al kako oni misle preko Dubaija da idu,da oni ne fule Armeniju :mrgreen: .Kazu zvali ove iz Zrinjskog za put pa im ovi valjda rekli da idu ovom nekom drugom rutom.
Zrinja isao preko Gruzije valjda i sigurno su na presjedanju let cekali nekoliko sati, a preko Dubajia ces se vise voziti, ali neces cekati toliko.
Sabrine mi moje!

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 07 jul 2018, 14:36

Šta fali bekovskim pozicijama? Imamo Bekića i Hodžića koji mogu biti dobar back up Pidri i Šabanoviću, samo sačekaj da nam desno krilo prestane igrati desnog beka i da nam kriminalni desni bek prestane igrati lijevog.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 07 jul 2018, 14:41

SarajevoJeBordo je napisao/la:Šta fali bekovskim pozicijama? Imamo Bekića i Hodžića koji mogu biti dobar back up Pidri i Šabanoviću, samo sačekaj da nam desno krilo prestane igrati desnog beka i da nam kriminalni desni bek prestane igrati lijevog.
Mah, svi znamo da će Šabanović a pogotovo Pidro, dobijati minutažu na kapaljku, ma skoro da i neće igrati. Hebib sa krila će prije na desnog beka nego Šabanović, a Hodžić sa desnog beka će prije na lijevog nego Pidro.

Šabanović i Pidro su dobri igrači, ali, kao što sam jednom napisao, ne može svako biti Mujakić, da uskoči, da ima konstantu dobrih igara i da je bolji od onog koga mjenja.
FK Sarajevo

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 07 jul 2018, 14:52

SarajevoJeBordo je napisao/la:Šta fali bekovskim pozicijama? Imamo Bekića i Hodžića koji mogu biti dobar back up Pidri i Šabanoviću, samo sačekaj da nam desno krilo prestane igrati desnog beka i da nam kriminalni desni bek prestane igrati lijevog.
Mah, svi znamo da će Šabanović a pogotovo Pidro, dobijati minutažu na kapaljku, ma skoro da i neće igrati. Hebib sa krila će prije na desnog beka nego Šabanović, a Hodžić sa desnog beka će prije na lijevog nego Pidro.

Šabanović i Pidro su dobri igrači, ali, kao što sam jednom napisao, ne može svako biti Mujakić, da uskoči, da ima konstantu dobrih igara i da je bolji od onog koga mjenja.
Centaršut koji završi na zgradi DIFa i lopta u prostor koja prođe pored Almira ko pored spomenika, lakši su za podnijeti ako se to dešava Pidri/Šabanoviću. Ovi kvaziprvotimci iskusni nemaju nikakvu konstantu i apsolutno ničim ne pokazuju da su bolji od ove djece. Hebibovića na desnom beku mogu nekako da svarim, bar je na prijateljskim fino to izgledalo po toj strani sa Šišićem. Ali Hodžića na lijevom beku...
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: mnon46, napoleon72, tajsamja, ŠTA_JE i 29 gostiju.