FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sutra naši idu u Jerevan, ja sam ubjeđen u pobjedu od 2+ razlike 

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
BordoSarajevo je napisao/la:Sutra naši idu u Jerevan, ja sam ubjeđen u pobjedu od 2+ razlike

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ja bi bio i da minimalnim rezultatom 1:0 zadovoljan. Jer tamo su paklene vrućine, valja to izdržati. Nek im je s hajrom.
Sad ce Husref odma Bekica na beka gurnut
-
- Kontakt:
Feđa Dudić - najperspektivniji bh trener!AskoSN je napisao/la:Jel ima Sarajvo jaceg lika od napacenog Musemica? Koji je ovo put?
- BordoSarajevo
- Kontakt:
-------------------------Pavlović------------------------------
Hebibović--------Adukor---------Mujakić---------Hodžić
---------Stanojević-----------------Rahmanović-----------
Šišić---------------------Velkoski-----------------Halilović
--------------------------Ahmetović-------------------------
Sudeći po prijateljskim, mislim da će ovako Husref izvesti protiv Banana, meni ova formacija ne miriše puno..
Ja da sam Husref..
Hebibović--------Adukor---------Mujakić---------Hodžić
---------Stanojević-----------------Rahmanović-----------
Šišić---------------------Velkoski-----------------Halilović
--------------------------Ahmetović-------------------------
Sudeći po prijateljskim, mislim da će ovako Husref izvesti protiv Banana, meni ova formacija ne miriše puno..
Ja da sam Husref..
FK Sarajevo
@BordoSarajevo ma ne treba Velkoskog gušit na krilu, bolje mu leži iza napadača. Takođe, ne trebamo se usr.at Banana, nema potrebe sa dva zadnja vezna ulazit u utakmicu, Rahmanović bi dobro došao u paru s jednim trkačem da ga pokriva. Mi možemo i moramo riješit sve u Armeniji, mi pod pritiskom i imperativom pobjede ne znamo igrat. Zaria nam je pouka, nabit ih tamo pa da na Koševu opušteno odigramo.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- StariGrad071
- Kontakt:
Velikoski je uz nemanju najaci igrac u ligi iza napqdaca.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Slažem se, al Husref često njega stavi na krilo, gdje on ulazi više u sredinu tj. iza napadača. Niko sretniji od mene da se Tatar pokaže kao pojačanje pa bude na lijevom krilu a da Velkoski bude iza napadača.skoroalen je napisao/la:@BordoSarajevo ma ne treba Velkoskog gušit na krilu, bolje mu leži iza napadača. Takođe, ne trebamo se usr.at Banana, nema potrebe sa dva zadnja vezna ulazit u utakmicu, Rahmanović bi dobro došao u paru s jednim trkačem da ga pokriva. Mi možemo i moramo riješit sve u Armeniji, mi pod pritiskom i imperativom pobjede ne znamo igrat. Zaria nam je pouka, nabit ih tamo pa da na Koševu opušteno odigramo.
Nego, po prvi put unazad nekoliko godina imamo kako-tako popunjenu ekipu, ajmo reći nekih 90 posto, na svakoj poziciji imamo po dva igrača, samo bekovske pozicije kaskaju. Neke pozicije (krila) su se mogla kvalitetnije popuniti, ali šta je tu je

Kvota na nas pala sa 2,32 na 1,86

FK Sarajevo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bit ce oko 1.50-1.60 u srijeduBordoSarajevo je napisao/la:Slažem se, al Husref često njega stavi na krilo, gdje on ulazi više u sredinu tj. iza napadača. Niko sretniji od mene da se Tatar pokaže kao pojačanje pa bude na lijevom krilu a da Velkoski bude iza napadača.skoroalen je napisao/la:@BordoSarajevo ma ne treba Velkoskog gušit na krilu, bolje mu leži iza napadača. Takođe, ne trebamo se usr.at Banana, nema potrebe sa dva zadnja vezna ulazit u utakmicu, Rahmanović bi dobro došao u paru s jednim trkačem da ga pokriva. Mi možemo i moramo riješit sve u Armeniji, mi pod pritiskom i imperativom pobjede ne znamo igrat. Zaria nam je pouka, nabit ih tamo pa da na Koševu opušteno odigramo.
Nego, po prvi put unazad nekoliko godina imamo kako-tako popunjenu ekipu, ajmo reći nekih 90 posto, na svakoj poziciji imamo po dva igrača, samo bekovske pozicije kaskaju. Neke pozicije (krila) su se mogla kvalitetnije popuniti, ali šta je tu je
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Husref je svjestan i naših i Banananananatasovih kvaliteta i postavit će ekipu koja može najbolje da odgovori zadatku, u to nemam sumnje. Prolaz glat!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Musemić: Igračima sam predložio čitanje knjige "Bordo vremeplov" kako bi vidjeli šta je FK Sarajevo

FK Sarajevo
Pod uslovom da svi znaju čitat. Bekić samo slike gleda.BordoSarajevo je napisao/la:Musemić: Igračima sam predložio čitanje knjige "Bordo vremeplov" kako bi vidjeli šta je FK Sarajevo
![]()
![]()
![]()

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Sve ja kontam al kako oni misle preko Dubaija da idu,da oni ne fule Armeniju
.Kazu zvali ove iz Zrinjskog za put pa im ovi valjda rekli da idu ovom nekom drugom rutom.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
skoroalen je napisao/la:Pod uslovom da svi znaju čitat. Bekić samo slike gleda.BordoSarajevo je napisao/la:Musemić: Igračima sam predložio čitanje knjige "Bordo vremeplov" kako bi vidjeli šta je FK Sarajevo
![]()
![]()
![]()

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Na promociji je rekao kako im je u oktobru govorio kako trebaju znati historiju kluba u kojem igraju, a da je to trenutno Sarajevo i onda se okrenuo prema njima i rekao im da im sada ne treba google, nego da kupe knjigu, većina ih je i kupila.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Zrinja isao preko Gruzije valjda i sigurno su na presjedanju let cekali nekoliko sati, a preko Dubajia ces se vise voziti, ali neces cekati toliko.miky_hz je napisao/la:Sve ja kontam al kako oni misle preko Dubaija da idu,da oni ne fule Armeniju.Kazu zvali ove iz Zrinjskog za put pa im ovi valjda rekli da idu ovom nekom drugom rutom.
Sabrine mi moje!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Šta fali bekovskim pozicijama? Imamo Bekića i Hodžića koji mogu biti dobar back up Pidri i Šabanoviću, samo sačekaj da nam desno krilo prestane igrati desnog beka i da nam kriminalni desni bek prestane igrati lijevog.BordoSarajevo je napisao/la:Slažem se, al Husref često njega stavi na krilo, gdje on ulazi više u sredinu tj. iza napadača. Niko sretniji od mene da se Tatar pokaže kao pojačanje pa bude na lijevom krilu a da Velkoski bude iza napadača.skoroalen je napisao/la:@BordoSarajevo ma ne treba Velkoskog gušit na krilu, bolje mu leži iza napadača. Takođe, ne trebamo se usr.at Banana, nema potrebe sa dva zadnja vezna ulazit u utakmicu, Rahmanović bi dobro došao u paru s jednim trkačem da ga pokriva. Mi možemo i moramo riješit sve u Armeniji, mi pod pritiskom i imperativom pobjede ne znamo igrat. Zaria nam je pouka, nabit ih tamo pa da na Koševu opušteno odigramo.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Mah, svi znamo da će Šabanović a pogotovo Pidro, dobijati minutažu na kapaljku, ma skoro da i neće igrati. Hebib sa krila će prije na desnog beka nego Šabanović, a Hodžić sa desnog beka će prije na lijevog nego Pidro.SarajevoJeBordo je napisao/la:Šta fali bekovskim pozicijama? Imamo Bekića i Hodžića koji mogu biti dobar back up Pidri i Šabanoviću, samo sačekaj da nam desno krilo prestane igrati desnog beka i da nam kriminalni desni bek prestane igrati lijevog.
Šabanović i Pidro su dobri igrači, ali, kao što sam jednom napisao, ne može svako biti Mujakić, da uskoči, da ima konstantu dobrih igara i da je bolji od onog koga mjenja.
FK Sarajevo
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Centaršut koji završi na zgradi DIFa i lopta u prostor koja prođe pored Almira ko pored spomenika, lakši su za podnijeti ako se to dešava Pidri/Šabanoviću. Ovi kvaziprvotimci iskusni nemaju nikakvu konstantu i apsolutno ničim ne pokazuju da su bolji od ove djece. Hebibovića na desnom beku mogu nekako da svarim, bar je na prijateljskim fino to izgledalo po toj strani sa Šišićem. Ali Hodžića na lijevom beku...BordoSarajevo je napisao/la:Mah, svi znamo da će Šabanović a pogotovo Pidro, dobijati minutažu na kapaljku, ma skoro da i neće igrati. Hebib sa krila će prije na desnog beka nego Šabanović, a Hodžić sa desnog beka će prije na lijevog nego Pidro.SarajevoJeBordo je napisao/la:Šta fali bekovskim pozicijama? Imamo Bekića i Hodžića koji mogu biti dobar back up Pidri i Šabanoviću, samo sačekaj da nam desno krilo prestane igrati desnog beka i da nam kriminalni desni bek prestane igrati lijevog.
Šabanović i Pidro su dobri igrači, ali, kao što sam jednom napisao, ne može svako biti Mujakić, da uskoči, da ima konstantu dobrih igara i da je bolji od onog koga mjenja.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Trenutno korisnika/ca: Gangevil111, mnon46, napoleon72, tajsamja, ŠTA_JE i 34 gosta.