NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Objaviti će klubska stranica čim potpiše a imaš pravo dva igrača 24 sata prije utakmice registrirati tako da to nije problem.
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
- Pantarei79
- Kontakt:
Pa koliko je prihod? Još se službeno ne zna. Sve se krije. Šta je Šilić uradio? Dovodio Marinu, Plazonića 2x i takva "pojačanja". Lani je više dolaske odradio Sablić nego Šilić. Dobro neko napisa iznad: koji quratz se borimo za EL kad puštamo glavne igrače za siću, pa nismo u stanju dovesti adekvatne zamjenekksiroki je napisao/la:Za sve koji konstantno negativno komentiraju jedno pitanje ,koliko bi na kraju trebao biti prihod od prodaje Lončara i Menala i tko je odradio transfere ?
Ili se Šilića samo spominje ako netko ode mimo plana a po meni nije mimo plana ako ti igrača igra za pola realnog iznosa i pomogne ti kao što je recimo nama Zloma u određenom dijelu, i na kraju vrati što si uložio u njega ( karikiram naravno ).

Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez
G. Marquez
S ovim si sve rekao ali ajde....Pantarei79 je napisao/la:Pa koliko je prihod? Još se službeno ne zna. Sve se krije. Šta je Šilić uradio? Dovodio Marinu, Plazonića 2x i takva "pojačanja". Lani je više dolaske odradio Sablić nego Šilić. Dobro neko napisa iznad: koji quratz se borimo za EL kad puštamo glavne igrače za siću, pa nismo u stanju dovesti adekvatne zamjenekksiroki je napisao/la:Za sve koji konstantno negativno komentiraju jedno pitanje ,koliko bi na kraju trebao biti prihod od prodaje Lončara i Menala i tko je odradio transfere ?
Ili se Šilića samo spominje ako netko ode mimo plana a po meni nije mimo plana ako ti igrača igra za pola realnog iznosa i pomogne ti kao što je recimo nama Zloma u određenom dijelu, i na kraju vrati što si uložio u njega ( karikiram naravno ).
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
- Evolve
- Kontakt:
Reko bi covjek po ovim klipovima na youtubeu u najmanju ruku Messi. To dribla,to prolazi po 3-4 igraca,zabija golcine iz slobodnjaka,iz igre sa 20 metara. Ne znam kakav ce biti kod nas ali sam ako nista ima najbolje highlightse sto sam ja dosad pogledao od ovih nasih igraca
SAMO ŠIROKI!
Pisao je vec netko, ja ga se sjecam iz Istre i stvarno je bio dobar, samo mi je malo cudno sto je zavrsio poslije u Velenju...
Na nama je samo da se nadamo da ce biti bolji od Zlome
Na nama je samo da se nadamo da ce biti bolji od Zlome
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
-
- Kontakt:
Svirajte vi k.urcu..bit cemo bolji nego prosle sezone

Igraj Široki, ti si najbolji !!
Babic je prava desetka ono sto nam je najvise falilo
Jeli ovaj transfer odradio Šilić ili neka nevidljiva ruka sa strane koja odradi sve što je dobro a Šilić je zadužen samo za ono što "nevalja"????
kksiroki je napisao/la:Jeli ovaj transfer odradio Šilić ili neka nevidljiva ruka sa strane koja odradi sve što je dobro a Šilić je zadužen samo za ono što "nevalja"????

It's better when it's live
Ma pusti bola dušmane... Nije džabe neki dan Bilobrk "hvalio" upravu i Šilića...kksiroki je napisao/la:Jeli ovaj transfer odradio Šilić ili neka nevidljiva ruka sa strane koja odradi sve što je dobro a Šilić je zadužen samo za ono što "nevalja"????
...
- Pantarei79
- Kontakt:
A znači sve je dobre transfere odradio je Šilić, a sve loše Alan Ford možda?kksiroki je napisao/la:Jeli ovaj transfer odradio Šilić ili neka nevidljiva ruka sa strane koja odradi sve što je dobro a Šilić je zadužen samo za ono što "nevalja"????
Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez
G. Marquez
To nije moja teorija, to je teorija stručnjaka sa foruma koji pljuju a zašto pljuju pojma nemaju. Već sam govorio da je i to legitiman način da navijam za svoj klub.Pantarei79 je napisao/la:A znači sve je dobre transfere odradio je Šilić, a sve loše Alan Ford možda?kksiroki je napisao/la:Jeli ovaj transfer odradio Šilić ili neka nevidljiva ruka sa strane koja odradi sve što je dobro a Šilić je zadužen samo za ono što "nevalja"????
Josip Ćorić u Hrvatskom Dragivoljcu
Bešlić,Knežević a vjerovatno i Mašić idu na kaljenje kod Karoglana u C.Zmijavce (2.HNL)
Samo jedno ime
- Pantarei79
- Kontakt:
Znači draža mu 2. HNL nego EL??held9 je napisao/la:Josip Ćorić u Hrvatskom Dragivoljcu

G. Marquez
G. Marquez