je napisao/la:Ne znam, ali mislim da vam je najbolje da ne dajete Krcmarevicu da pije ujutro. Zna se to lose zavrsiti.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
je napisao/la:Ne znam, ali mislim da vam je najbolje da ne dajete Krcmarevicu da pije ujutro. Zna se to lose zavrsiti.
Davno sam ja pisao o tome, u Skupštini su Misimovićevi ljudi i nema potrebe da se ista saziva jer će biti onako kako on kaže. Diže se tačno onoliko ruku koliko njemu treba, dobro, možda malo više, radi vizuelnog efekta.Zeljo92 je napisao/la:Nema od skupstine nista, dalo se to primjetit da svi samo sute i dolaze radi formalnosti.
Šta oni pišu, jesmo li još uvijek u procesu izgradnje tima?Rokoko87 je napisao/la:Nezadovoljni ste, zaboravili ste vrijeme kada su majstori poput ovog sa mog avatara dolazili na probu i kad su ih, tzv lobotomci, najavljivali kao zvijeri.
Recept od Skijaša. Cugenzi.Rokoko87 je napisao/la:Jesmo, trust the process :kafa;
Da li će i Krčma doći pijan na teren, we will see
Znači i Amar Osim je Misimovićev čovjek jer je u Skupštini a uz to je na zadnjoj Skupštini glasao za njega za predsjednika ??Virtu4l je napisao/la:Davno sam ja pisao o tome, u Skupštini su Misimovićevi ljudi i nema potrebe da se ista saziva jer će biti onako kako on kaže. Diže se tačno onoliko ruku koliko njemu treba, dobro, možda malo više, radi vizuelnog efekta.Zeljo92 je napisao/la:Nema od skupstine nista, dalo se to primjetit da svi samo sute i dolaze radi formalnosti.
ZnačiRokoko87 je napisao/la:Nezadovoljni ste, zaboravili ste vrijeme kada su majstori poput ovog sa mog avatara dolazili na probu i kad su ih, tzv lobotomci, najavljivali kao zvijeri.
Šta oni pišu, jesmo li još uvijek u procesu izgradnje tima?
Glasao je iz razloga sto nije imao realne alternative. Nije Misimovic jedini krivac. Problem je sto najjaci organ kluba nepravi nikakve korekcije i trazi stabilnost. Sva odgovornost je prepustena covjeku i ljudima oko njega koji dokazano neznaju voditi taj posao. Sramotu i odgovornost snosimo svi zajedno.DobojskiManijak je napisao/la:Znači i Amar Osim je Misimovićev čovjek jer je u Skupštini a uz to je na zadnjoj Skupštini glasao za njega za predsjednika ??Virtu4l je napisao/la:Davno sam ja pisao o tome, u Skupštini su Misimovićevi ljudi i nema potrebe da se ista saziva jer će biti onako kako on kaže. Diže se tačno onoliko ruku koliko njemu treba, dobro, možda malo više, radi vizuelnog efekta.Zeljo92 je napisao/la:Nema od skupstine nista, dalo se to primjetit da svi samo sute i dolaze radi formalnosti.
ZnačiRokoko87 je napisao/la:Nezadovoljni ste, zaboravili ste vrijeme kada su majstori poput ovog sa mog avatara dolazili na probu i kad su ih, tzv lobotomci, najavljivali kao zvijeri.
Šta oni pišu, jesmo li još uvijek u procesu izgradnje tima?
Samo Bog zna
Nece ni google translejt da se s tim bakce. Sigurno da ce grijati klupu a sto bi njima to bilo vazno da pisu o tome.ManijakSaGrbavice je napisao/la:Samo Bog zna
![]()
Nema sta trebali smo primiti 7 u prvom pol, vi igrate ko Real. Samo nekim cudom ste vec neko vrijeme u cvajti.Mexico je napisao/la:Pozdrav manijacimozda ce vama smjesno zvucat ali razlika izmedju pl i 1lf nije velika. Raznijeli smo vas sa prvom postavom juce,i igrom i trkom i sa kratkim pasovima. Jesmo liga nize ali ovi mladi momci su na okupu dvije godine i Ibro je sa njima uradio strasan posao. Juce se i na tribinama komentarise kako ni Blagojevic nebi imao mjesta pored jednog Mujezinovica,Behrama i Lukasa Ojede. Ne pravim se pametan ali slabi ste do bola sa pogresnim izborom pojacanja. Sve neki istroseni Krpici,Veselinovici i ostali koji su se pogubili kad je pocela vezat rastrcana omladina. Nemate timski duh i kad nadodamo onog anonimusa od trenera tesko da mozete ista i ove godine. Zeljo se mora bazirati na svojoj skoli i davati vise sanse omladini. Halaliti dvije godine ako treba. Bolje je i to nego da sokove dozivljavate na svakom kraju prvenstva kao zadnjih godina. Fino je bilo juce pogledati onu tekmu pogotovo nama starijim. Puno golova,akcija i dobrih poteza. Akobogda vidimo se iduce sezone,falili manijaci juce kao kao i mi na grbavici u velikom broju. Sretno u prvenstvu ali tesko sa onim sto sam vidio od vas juce
Irfaga nije bas lagano. Ima tu caka i folova.irfo je napisao/la:Bogami i ovi grci teski amateri, 10 dana travu postavljaju, nisam se nado da su ovako neozbiljni
ma ima caka i folova ali nigdje se volko ne postavlja trava, svugdje se to za dan dva zavrsi ovi rastegli na deset dana, sad je pitanje hoce li nam biti do evrope spremno sveMocMahale444 je napisao/la:Irfaga nije bas lagano. Ima tu caka i folova.irfo je napisao/la:Bogami i ovi grci teski amateri, 10 dana travu postavljaju, nisam se nado da su ovako neozbiljni
Istina jeste sporo ide ali mislim da ce biti dobar travnjak.
Interesuje me koja ce šara biti. Mozda samo plain one.
LjoZee je napisao/la:Joj jezika Allahu dragi
Gledao sam neke klipove i cak 5 dana poslije postavljanja stima se i testira. Ovi jesu rastegli i neko rece da je bio problem pored sjevera u cosku pa je i to uzelo vremena.irfo je napisao/la:ma ima caka i folova ali nigdje se volko ne postavlja trava, svugdje se to za dan dva zavrsi ovi rastegli na deset dana, sad je pitanje hoce li nam biti do evrope spremno sveMocMahale444 je napisao/la:Irfaga nije bas lagano. Ima tu caka i folova.irfo je napisao/la:Bogami i ovi grci teski amateri, 10 dana travu postavljaju, nisam se nado da su ovako neozbiljni
Istina jeste sporo ide ali mislim da ce biti dobar travnjak.
Interesuje me koja ce šara biti. Mozda samo plain one.
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, Orvel, perodeformero i 28 gostiju.