FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- kosevskobrdo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Za onakav kvalitet slike, graficke prikaze, pripremu i analizu utakmica ne vrijedi im pola marke dat!
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
E to je najveći problem. U većini zemalja to ide na posebnim platformama, ali popravi kvalitet prenosa, daj pravi HD i platit 'emo svaku utakmicu po 2 KM.kosevskobrdo je napisao/la:Za onakav kvalitet slike, graficke prikaze, pripremu i analizu utakmica ne vrijedi im pola marke dat!
Istina, al oni su uletjeli s lovom Savezu, i što bi šef rek'o, šta je - tu je. Nije meni muka zbog kvaliteta, nego zato što ga npr neko iz Krajine il Istočne Bosne ne može ni prijavit. Ja jedino zbog tog kanala držim MojuTV, Telemah ih šiša u svemu ostalom. A domaće svakako idem, i bliža gostovanja, znači radi 10ak tekmi po sezoni se patim i gubim englesku ligu, NBA i ostalo. Al jbg.kosevskobrdo je napisao/la:Za onakav kvalitet slike, graficke prikaze, pripremu i analizu utakmica ne vrijedi im pola marke dat!
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
BH Telecom zlo bh fudbala , u 21. stoljecu nisu u stanju obezbjedit pristojan prenos utakmice , da ista znaju moglo bi fino zaradit
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Uvijek platim onih 2KM preko računa i patim se s rezolucijom slike 250px, tek kad tekmu pustim na plazmu jedva mozes razaznati koji su koji. Slika kasni jedno minutu u odnosu na realnost i pri tome štopa. 80% korisnika moje tv je u Kantonu Sarajevo, zato nas i gurbete i ne daju nikom.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
E koji deb.ili, čuj od 19 utakmica nas prenose samo jednom, a gledam ležne mostarce po 3-4 puta zaredom će prenositi na BHTu.
Yebo 2KM, platit ću i skuplje al daj kvalitetnu sliku i kvalitetniji prenos, platim im dvije marke, kvalitet slike 240p, ne možeš prepoznat igrače, bez obzira na jačinu interneta zna zaštopati prenos i kasni pola minute najmanje, meni na rezultatima pisne da smo ga dali a na prenosu tek krećemo u akciju
Propali daBogda!
Yebo 2KM, platit ću i skuplje al daj kvalitetnu sliku i kvalitetniji prenos, platim im dvije marke, kvalitet slike 240p, ne možeš prepoznat igrače, bez obzira na jačinu interneta zna zaštopati prenos i kasni pola minute najmanje, meni na rezultatima pisne da smo ga dali a na prenosu tek krećemo u akciju

Propali daBogda!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- StariGrad071
- Kontakt:
Ja imam moju tv meni svejedno 

-
- Kontakt:
Kratko i jasno: NECEumjetniksabrojem9 je napisao/la:Da li ce konzorcij Pr strucnjaka iz naseg rukovodstva sa advokatom Bilicem izdati saopstenje i reagovati sto drugu godinu za redom Savez pravi cirkus po nas klub kada su u pitanju tv prijenosi...oldtown1990 je napisao/la:Nevjerovatno. Od 19 kola na BHT nas prenose samo jednom...

Pa to i jeste najveći problem našeg kluba i društva, kad neko gleda samo sebe.StariGrad071 je napisao/la:Ja imam moju tv meni svejedno
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Svaki kafic na Chwili ima moju tv i moze se uz kafu uvijek pogledat. Ali dosta kafoca i po gradu i Ilidzi ima moju tv, tako da nije problem. Problem je sto ne idemo na domace utakmice...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Nema svaki grad ChwilluAmca007 je napisao/la:Svaki kafic na Chwili ima moju tv i moze se uz kafu uvijek pogledat. Ali dosta kafoca i po gradu i Ilidzi ima moju tv, tako da nije problem. Problem je sto ne idemo na domace utakmice...
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- dynamodresden1
Chwilla je bitnija od 10 gradova hahazlo87 je napisao/la:Nema svaki grad ChwilluAmca007 je napisao/la:Svaki kafic na Chwili ima moju tv i moze se uz kafu uvijek pogledat. Ali dosta kafoca i po gradu i Ilidzi ima moju tv, tako da nije problem. Problem je sto ne idemo na domace utakmice...

- muhamedhulk
- Kontakt:
Da ide prijenos na SK npr. ja onda ne bih imao gdje gledati. Istina, planiram pored mojatv da i totaltv uvedem tako da je to svejedno. 
Pitanje: jel' mogu ljudi iz Banjaluke gledati utakmice preko neta, ono placanje jednokratno? Ako mogu, onda se nema sta zaliti na dostupnost kanala, ali se mozemo zaliti sto nas samo jednom prenose na drzavnoj tv (svacija tv).
Welbeck bi ostao ali ne mogu vise od 4 stranca u sastav da ga hebes!

Pitanje: jel' mogu ljudi iz Banjaluke gledati utakmice preko neta, ono placanje jednokratno? Ako mogu, onda se nema sta zaliti na dostupnost kanala, ali se mozemo zaliti sto nas samo jednom prenose na drzavnoj tv (svacija tv).
Welbeck bi ostao ali ne mogu vise od 4 stranca u sastav da ga hebes!

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Al ovo sa Welbeckom. Lik odradio pripreme i na kraju ga ispalili

Trebalo je da ga se vidi kroz same utakmice.Nisu ga mogli kroz treninge na Butmiru potpisati.Stroj1946 je napisao/la:Al ovo sa Welbeckom. Lik odradio pripreme i na kraju ga ispalili![]()
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pa ako vec neko nema mojutv, fino ode u kafic sjedne i pogleda, tako bar ja radim.Ne moze bas sve iz trosjeda da se gleda, gostujuce a pogotovo domace tekme (koje da se ja pitam ne bih ni prenosio nikada i nigdje).
Ma niđe veze majke mi. Znalo se ba da neće potpisati zbog broja stranaca. Trebali su 3,4 domaća igrača povest na pripreme, možda neki iskoči, ovako se samo ofiraju bezveze. Ili ga potpisati i poslat na posudbu u Mladost ili GOŠK svega mi. Barem tako rade neki klubovi. Al ne bi bili to mi.miky_hz je napisao/la:Trebalo je da ga se vidi kroz same utakmice.Nisu ga mogli kroz treninge na Butmiru potpisati.Stroj1946 je napisao/la:Al ovo sa Welbeckom. Lik odradio pripreme i na kraju ga ispalili![]()
Iskreno raja ne zna sta hoce. Pa do prije par godina ni derbi se nije prenosio, a ne neka tekma Sarajeva u ligi. Cak su i rijetki portali prenosili, a u Avazu, mala slika na pocetnoj strani derbija. Ja prezadovoljan Mojom TV. Sve tekme pregledam, bila to Krupa, Borac ili Radnik, sve mozes fino gledat. Uvedes Moju TV i miran si.ade43 je napisao/la:Pa ako vec neko nema mojutv, fino ode u kafic sjedne i pogleda, tako bar ja radim.Ne moze bas sve iz trosjeda da se gleda, gostujuce a pogotovo domace tekme (koje da se ja pitam ne bih ni prenosio nikada i nigdje).
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
-
- Kontakt:
Meni je ok ovo sto se tice prijenosa . Bgm prije 5-6 godina nigdje nista nisi mogao gledati na tv . jest da je los prijenos na moja tv al sta je tu je . treba ici na tekme a ovo moja tv dobro dodje kad se nema vremena otici na gostovanje .
Trenutno korisnika/ca: Alen1987, atomskaNavika, Fouzi1, Lavcina, MaroonWhite1946, MSOZ101 i 70 gostiju.