bas zato zbog iskustva, mislim da ciro ne bi se kockao sa mladim pjanicem i stilicem u onako vaznoj tekmi a i sad, polako dobit ce priliku...ZELJO DO GROBA je napisao/la:u njima vidi iskustvo, mada berberovic igra zbog menadzera, a u belgiji i nije odigroo tako lose...a mislim da ih ciro ne forsira vecinom zbog godina...
Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija
Pa što onda ikako zove te momke u A tim ako ih smatra neiskusnim...poštenije bi bilo da ih ustupi mladoj reprezentaciji,bar bi mlada selekcija imala neke koristi od ove dvojice...ovako niko nema koristi od tih igraca jer ih nema ni u kakvim kombinacijama...totalno je nelogicno zvati igrace u A tim a smatrati ih nezrelim.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Fakat ne kontam zasto vise gura Berberovica, ali dobro. Neka na poluvremenu ubaci Bajramovica i Vladavica i bice u dure. Na kraju zaciniti sa Pjanicem i da s mirom idem na godisnji ovo ljetoVirtu4l je napisao/la:"U sutrašnjem meču protiv Belgije reprezentacija BiH bi trebalo da nastupi u sljedećem sastavu: Supić, Pandža, Nadarević, Spahić, Jahić, Berberović, Rahimić, Muratović, Misimović, Ibričić i Džeko."
Izvor: http://www.****
U ovom sastavu ja vidim samo jednog klasicnog napadaca. Koliko li su ove informacije relevantne...??

TREBA ZVATI MLADE IGRACE DA BI POSTALI ZRELIdrop je napisao/la:Pa što onda ikako zove te momke u A tim ako ih smatra neiskusnim...poštenije bi bilo da ih ustupi mladoj reprezentaciji,bar bi mlada selekcija imala neke koristi od ove dvojice...ovako niko nema koristi od tih igraca jer ih nema ni u kakvim kombinacijama...totalno je nelogicno zvati igrace u A tim a smatrati ih nezrelim.

MA NEMAMO BOLJEG IGRACA NA DESNOM BEKU OD BERBEROVICA,MENI ON I NIJE TOLIKO LOS KAO STO NEKI SMATRAJUDado je napisao/la:Fakat ne kontam zasto vise gura Berberovica, ali dobro. Neka na poluvremenu ubaci Bajramovica i Vladavica i bice u dure. Na kraju zaciniti sa Pjanicem i da s mirom idem na godisnji ovo ljetoVirtu4l je napisao/la:"U sutrašnjem meču protiv Belgije reprezentacija BiH bi trebalo da nastupi u sljedećem sastavu: Supić, Pandža, Nadarević, Spahić, Jahić, Berberović, Rahimić, Muratović, Misimović, Ibričić i Džeko."
U ovom sastavu ja vidim samo jednog klasicnog napadaca. Koliko li su ove informacije relevantne...??
VLADAVIC JE LJEVAK A BAJRAMOVIC ZADNJI VEZNI,NEVIDIM LOGIKU STAVLJATI IH NA DESNI BEK
postat ce zreli tako što ce utakmice gledati sa tribina ili vjecno biti na klupi,jelzenicanin je napisao/la:TREBA ZVATI MLADE IGRACE DA BI POSTALI ZRELIdrop je napisao/la:Pa što onda ikako zove te momke u A tim ako ih smatra neiskusnim...poštenije bi bilo da ih ustupi mladoj reprezentaciji,bar bi mlada selekcija imala neke koristi od ove dvojice...ovako niko nema koristi od tih igraca jer ih nema ni u kakvim kombinacijama...totalno je nelogicno zvati igrace u A tim a smatrati ih nezrelim.
odlican rezon

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Miralem Pjanic nemoze igrati za reprezentaciju od pocetka jer neigra ni za Lion od pocetka i on je rekao da nece da iga za mladu reprezentaciju BiH, a Stilic vise nemoze igrati za mladu reprezentaciju a imamo boljih u A timu i tako da nemoze igrati, svaka cast obadvojici ali jos nisu za prvog tima reprezentacije BiHdrop je napisao/la:Pa što onda ikako zove te momke u A tim ako ih smatra neiskusnim...poštenije bi bilo da ih ustupi mladoj reprezentaciji,bar bi mlada selekcija imala neke koristi od ove dvojice...ovako niko nema koristi od tih igraca jer ih nema ni u kakvim kombinacijama...totalno je nelogicno zvati igrace u A tim a smatrati ih nezrelim.
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
a ima i toga...mislim u ofanzivi je katastrofalan, a u defanzivi i nije toliko los...a i ja ne znam boljeg desnog beka kojeg mi imamo....zenicanin je napisao/la:MA NEMAMO BOLJEG IGRACA NA DESNOM BEKU OD BERBEROVICA,MENI ON I NIJE TOLIKO LOS KAO STO NEKI SMATRAJUDado je napisao/la:Fakat ne kontam zasto vise gura Berberovica, ali dobro. Neka na poluvremenu ubaci Bajramovica i Vladavica i bice u dure. Na kraju zaciniti sa Pjanicem i da s mirom idem na godisnji ovo ljetoVirtu4l je napisao/la:"U sutrašnjem meču protiv Belgije reprezentacija BiH bi trebalo da nastupi u sljedećem sastavu: Supić, Pandža, Nadarević, Spahić, Jahić, Berberović, Rahimić, Muratović, Misimović, Ibričić i Džeko."
VLADAVIC JE LJEVAK A BAJRAMOVIC ZADNJI VEZNI,NEVIDIM LOGIKU STAVLJATI IH NA DESNI BEK
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
NECE TAKO, ALI ONI CE DOBIVATI SANSE SA KLUPE,ALI UBJEDEN SAM DA CE PROTIV ESTONIJE I ARMENIJE I PJANIC I STILIC BITI U PRVOM SASTAVUdrop je napisao/la:postat ce zreli tako što ce utakmice gledati sa tribina ili vjecno biti na klupi,jelzenicanin je napisao/la:TREBA ZVATI MLADE IGRACE DA BI POSTALI ZRELIdrop je napisao/la:Pa što onda ikako zove te momke u A tim ako ih smatra neiskusnim...poštenije bi bilo da ih ustupi mladoj reprezentaciji,bar bi mlada selekcija imala neke koristi od ove dvojice...ovako niko nema koristi od tih igraca jer ih nema ni u kakvim kombinacijama...totalno je nelogicno zvati igrace u A tim a smatrati ih nezrelim.
odlican rezon
Poštujem ja tvoje mišljenje,ali što onda Ćiro zove ikako te momke ako mu nece nikad zaigrati...mislim,maltretiranje klasicno...dakle,ne cijeni njihove kvalitete dovoljno za prvih 11,ne cijeni ni za klupe a zove ih na okupljanja i loži ih ko papke...to tako ne ide u ozbiljnim selekcijama.amir je napisao/la:Miralem Pjanic nemoze igrati za reprezentaciju od pocetka jer neigra ni za Lion od pocetka i on je rekao da nece da iga za mladu reprezentaciju BiH, a Stilic vise nemoze igrati za mladu reprezentaciju a imamo boljih u A timu i tako da nemoze igrati, svaka cast obadvojici ali jos nisu za prvog tima reprezentacije BiHdrop je napisao/la:Pa što onda ikako zove te momke u A tim ako ih smatra neiskusnim...poštenije bi bilo da ih ustupi mladoj reprezentaciji,bar bi mlada selekcija imala neke koristi od ove dvojice...ovako niko nema koristi od tih igraca jer ih nema ni u kakvim kombinacijama...totalno je nelogicno zvati igrace u A tim a smatrati ih nezrelim.
Kad im planira dati šansu?' za 5-6 godina kad budu imali po 27 god?? pošto Ciro voli iskusne igrace po 33 godine u prosjeku tipa Muratovic,Topic ili Rahimic.
ja mislim da je bajramovic prije igrao desnog bocnog.. cak da je na toj poziciji zapoceo karijeru...... mislim
[/quote]
NECE TAKO, ALI ONI CE DOBIVATI SANSE SA KLUPE,ALI UBJEDEN SAM DA CE PROTIV ESTONIJE I ARMENIJE I PJANIC I STILIC BITI U PRVOM SASTAVU[/quote]ja nešto nisam ubjedjen u to...cak naprotiv,siguran sam da im nece dati ni u tim mecevima minutažu jer u tim utakmicama nema prava na kiks,svaka utakmice je vrlo bitna.
Pravo pitanje je pitanje koliko on tim momcima zaista vjeruje ili ih zove onako reda radi samo da mu popunjavaju igracki kadar.
Diletantski je imati u reprezentaciji 4 igraca istog profila (Misimovic,Pjanic,Ibricic i Štilic)-diletantski posao.
A s druge strane nemamo odbrambenih igraca ni za lijeka.
NECE TAKO, ALI ONI CE DOBIVATI SANSE SA KLUPE,ALI UBJEDEN SAM DA CE PROTIV ESTONIJE I ARMENIJE I PJANIC I STILIC BITI U PRVOM SASTAVU[/quote]ja nešto nisam ubjedjen u to...cak naprotiv,siguran sam da im nece dati ni u tim mecevima minutažu jer u tim utakmicama nema prava na kiks,svaka utakmice je vrlo bitna.
Pravo pitanje je pitanje koliko on tim momcima zaista vjeruje ili ih zove onako reda radi samo da mu popunjavaju igracki kadar.
Diletantski je imati u reprezentaciji 4 igraca istog profila (Misimovic,Pjanic,Ibricic i Štilic)-diletantski posao.
A s druge strane nemamo odbrambenih igraca ni za lijeka.
čuj nemamamo boljeg igrača od berberovića na poziciji desnog bočnog....pa šta je jahić...
-
- Kontakt:
ipak ćiro sa ibricicem u napadu nece bas srljati prema naprijed,na taj nacin je vise ojacao sredinu,a da je htio mogao je topića(koji ga izgleda nije impresionirao) stavit u napad sa dzekom......po meni je bolje ovako

- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
jahic je univerzalac, stoper....vOluMme je napisao/la:čuj nemamamo boljeg igrača od berberovića na poziciji desnog bočnog....pa šta je jahić...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
ibričić napokon igra na svojoj poziciji...kad je onako u genku odigro na poziciji lijevg beka....kako li će tek odigrat na svoj prirodnoj..... 

Mozda i jeste bolje, ali bas me zanima kako bi se Topic uklopio u ovaj tim. Vjerovatno perfektno, jer sve su borci kao sto je i on sam.deni_m1312 je napisao/la:ipak ćiro sa ibricicem u napadu nece bas srljati prema naprijed,na taj nacin je vise ojacao sredinu,a da je htio mogao je topića(koji ga izgleda nije impresionirao) stavit u napad sa dzekom......po meni je bolje ovako![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
on moze igrati vise pozicija i stopera i zadnjeg veznog ali mislim da nije desni bekvOluMme je napisao/la:čuj nemamamo boljeg igrača od berberovića na poziciji desnog bočnog....pa šta je jahić...
pa na toj poziciji igra u ARIS-u.....zenicanin je napisao/la:on moze igrati vise pozicija i stopera i zadnjeg veznog ali mislim da nije desni bekvOluMme je napisao/la:čuj nemamamo boljeg igrača od berberovića na poziciji desnog bočnog....pa šta je jahić...
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
a ja mislim da ovo i nece biti nesto uspjesan tandem...ja mislim da bi uz Edina trebao igrati jedan korpulentan napadac koji bi stvaro prostor i razbijo stopere da bi ostali nesto mogli napraviti...a Ibricic je krhak igrac i tesko da ce se moci boriti sa stoperima...al ovo bi onda bilo ko 5-4-1 samo da se vise napada..deni_m1312 je napisao/la:ipak ćiro sa ibricicem u napadu nece bas srljati prema naprijed,na taj nacin je vise ojacao sredinu,a da je htio mogao je topića(koji ga izgleda nije impresionirao) stavit u napad sa dzekom......po meni je bolje ovako![]()
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.