Hvalakksiroki je napisao/la:Ne, Begonja ima ugovor na 2 godine sa Širokim...SCOUTZADAR98 je napisao/la:Begonji je produžena posudba?

Hvalakksiroki je napisao/la:Ne, Begonja ima ugovor na 2 godine sa Širokim...SCOUTZADAR98 je napisao/la:Begonji je produžena posudba?
Daj linkaj taj video96BadBoy je napisao/la:Po ovome što se na YT može vidjeti o njemu ne čini se kao loše rješenje.Dobar udarac,prekide dobro izvodi,ima potez i dribling...a svaki igrač kad ga pogledaš na YT rekao bi čovjek evo ga novi Messi,a kad dođe obična qarina
Nema u BiH ni n od novinarasince1948 je napisao/la:![]()
Kad bi barem netko nas dobio moderatora,da mozemo brisat stvari. Ono veliki novinari,a 99% informacija o NKSB pokupe odavde
To se zove vizijapenke je napisao/la:I jos mi nije jasno kako su pustili perspektivnog beka Milicevica potpuno besplatno u Lokomotivu..![]()
Kvesa ima otvoren ugovor,da ode sada opet u nebo gledat, ima li itko mozga u klubu,bas smo se pogubili ovaj prijelazni rok.
96BadBoy je napisao/la:Na velikom broju bitnih funkcija u klubu su nestručne i nekvalificirane osobe,koje uopće nemaju pojma šta bi trebala biti njihova uloga,i koje su tu došli samo zahvaljujući vezi i statusu,boli njih qurac za klub i navijače,nego samo gledaju na svoju guzicu.To dolazi na vidjelo,i pitanje je dokad će se sve to trpiti.Neki se možda neće složiti sa ovim ali ovo je moje mišljenje i ja sam zabrinut zbog nekih stvari,ne samo zbog ovoga u zadnje vrijeme ovih transfera nego i dosta drugih stvari.
Samo Široki!
Transfere je odradio general !kksiroki je napisao/la:Za sve koji konstantno negativno komentiraju jedno pitanje ,koliko bi na kraju trebao biti prihod od prodaje Lončara i Menala i tko je odradio transfere ?
Ili se Šilića samo spominje ako netko ode mimo plana a po meni nije mimo plana ako ti igrača igra za pola realnog iznosa i pomogne ti kao što je recimo nama Zloma u određenom dijelu, i na kraju vrati što si uložio u njega ( karikiram naravno ).
Taman sam čekao da to netko kaže, znači bez generala Menalo ne vrijedi koliko vrijedi ???????penke je napisao/la:Transfere je odradio general !kksiroki je napisao/la:Za sve koji konstantno negativno komentiraju jedno pitanje ,koliko bi na kraju trebao biti prihod od prodaje Lončara i Menala i tko je odradio transfere ?
Ili se Šilića samo spominje ako netko ode mimo plana a po meni nije mimo plana ako ti igrača igra za pola realnog iznosa i pomogne ti kao što je recimo nama Zloma u određenom dijelu, i na kraju vrati što si uložio u njega ( karikiram naravno ).
Kazem ti samo da je to general odradio posljednja dva transfera,Silic je odradio dobrih stvari,ali po mom mišljenju više lošijih.kksiroki je napisao/la:Taman sam čekao da to netko kaže, znači bez generala Menalo ne vrijedi koliko vrijedi ???????penke je napisao/la:Transfere je odradio general !kksiroki je napisao/la:Za sve koji konstantno negativno komentiraju jedno pitanje ,koliko bi na kraju trebao biti prihod od prodaje Lončara i Menala i tko je odradio transfere ?
A Lončar, jeli i njega netko odradio a da nije Šilić ????
Po tome ispada da sve što nije po volji je kriv Šilić a ako je nešto ok odradio je netko drugi, sorry ali ima nas koji nešto o svemu znamo i nije baš tako...
Trenutno korisnika/ca: Beli98, bordobijeli, Combattente87, elSaik, fks74, MikiPirs, Rodman i 67 gostiju.