NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Postignut dogovor sa Marinom Popovicem
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- Pantarei79
- Kontakt:
Pp?penke je napisao/la:Ipak je domaci provjerio sam
Dobar igrac rang je Zlome
Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez
G. Marquez
Mozda je i bolji. Tko znapenke je napisao/la:Ipak je domaci provjerio sam

Vidit cemo sve
It's better when it's live
Nista oni nisu napravili. Činjenica je da smo igrački slabiji 30% nego prosle sezone. Bralić, J. Ćorić, Lončar, Menalo, Baraban, Zlomislić i na kraju Sablić. Ni jedno pojačanje nisu doveli, samo prinove, niti će dovesti.penke je napisao/la:Ipak je domaci provjerio sam
Zadnja izmjena: bent, dana/u 05 jul 2018, 20:04, ukupno mijenjano 1 put.
Ja se nadam,al jedina je prava zamjenahlive je napisao/la:Mozda je i bolji. Tko znapenke je napisao/la:Ipak je domaci provjerio sam
Vidit cemo sve
P.s ne mogu svima odgovoriti na poruku P.P mi je zatrpan porukama,objavit ce sluzbena to brzo
Samo jedno ime
- UstanikSBII
- Kontakt:
Sarni ovdje ako ce vec ubrzo bit sluzbenopenke je napisao/la:Ja se nadam,al jedina je prava zamjenahlive je napisao/la:Mozda je i bolji. Tko znapenke je napisao/la:Ipak je domaci provjerio sam
Vidit cemo sve
P.s ne mogu svima odgovoriti na poruku P.P mi je zatrpan porukama,objavit ce sluzbena to brzo

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Može i meni tko je pajdo
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Pošalji i meni netko ...
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Matić, Begonja, Kvesić, Bagarić, svi oni mogu ići kad im se bude išlo. Bez odštete. Bravo upravo.
...
Možda neki od nabrojani i mogu otići ali ni slučajno bez odštete.Orjuna je napisao/la:Matić, Begonja, Kvesić, Bagarić, svi oni mogu ići kad im se bude išlo. Bez odštete. Bravo upravo.
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
Mario Babic dolazi, igrao u Belgiji zadnju sezonu!
nekada veliki talent, nisam odavno čuo ništa o njemušampioni je napisao/la:Mario Babic dolazi, igrao u Belgiji zadnju sezonu!
audere est facere!
To je to provjereno ime ili?
HRHB
HRHB
Jeste. Najbolji igrac Istre pa dobar u rudar Velenju i otisao u Belgiju. Na koju foru stize ovdje ne znam ali za BIH prilike odlican igrac,kompletan veznjakAndroid je napisao/la:To je to provjereno ime ili?
Samo jedno ime
može li se prikucat na naše papire?penke je napisao/la:Jeste. Najbolji igrac Istre pa dobar u rudar Velenju i otisao u Belgiju. Na koju foru stize ovdje ne znam ali za BIH prilike odlican igrac,kompletan veznjakAndroid je napisao/la:To je to provjereno ime ili?
audere est facere!
Daspursman je napisao/la:može li se prikucat na naše papire?penke je napisao/la:Jeste. Najbolji igrac Istre pa dobar u rudar Velenju i otisao u Belgiju. Na koju foru stize ovdje ne znam ali za BIH prilike odlican igrac,kompletan veznjakAndroid je napisao/la:To je to provjereno ime ili?
Samo jedno ime
Moze na Vranicuspursman je napisao/la:može li se prikucat na naše papire?penke je napisao/la:Jeste. Najbolji igrac Istre pa dobar u rudar Velenju i otisao u Belgiju. Na koju foru stize ovdje ne znam ali za BIH prilike odlican igrac,kompletan veznjakAndroid je napisao/la:To je to provjereno ime ili?

HRHB
HRHB
Doktorespursman je napisao/la: može li se prikucat na naše papire?

Sve moze na Vraniću
SAMO ŠIROKI!
-
- Kontakt:
Begonji je produžena posudba?
Ne, Begonja ima ugovor na 2 godine sa Širokim...SCOUTZADAR98 je napisao/la:Begonji je produžena posudba?
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
Trenutno korisnika/ca: Dave, elSaik, Hansestadt i 20 gostiju.