braco je napisao/la:
Dodao bih još:
- Nakon 2 obavljena treninga novog trenera kreće priča: "Vidi se da ovaj čovjek zna šta radi, ovo je nešto sasvim drugačije u odnosu na prije". ✔

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
braco je napisao/la:
Dodao bih još:
- Nakon 2 obavljena treninga novog trenera kreće priča: "Vidi se da ovaj čovjek zna šta radi, ovo je nešto sasvim drugačije u odnosu na prije". ✔
Kako sam ovo mogao zaboravit.Rokoko87 je napisao/la: Blagojevic novo lijevo krilo ✔
irfo je napisao/la:braco je napisao/la:
Dodao bih još:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dosao sam da se uvjeri u (ne)znanje.Zeljo92 je napisao/la:Juce babuka na treningu bio, 20tak minuta i ode sa lutvom dalje.
Zato je najbolje da primjenimo Papetovu taktiku protiv Nigerije bez lijevog beka, da se ne sikiramo više.irfo je napisao/la:Al Pavic ovo sto je danas pokazo nadyebo je i Mehremica, izgleda da smo jos goreg nasli ne znam kako nam je to poslo za rukom ali svaka cast![]()
Cini mi se da od ovog gore moze biti jos jedino da mene dovedu da igram lijevog beka
sad se ni to ne cini kao losa opcijabraco je napisao/la:Zato je najbolje da primjenimo Papetovu taktiku protiv Nigerije bez lijevog beka, da se ne sikiramo više.irfo je napisao/la:Al Pavic ovo sto je danas pokazo nadyebo je i Mehremica, izgleda da smo jos goreg nasli ne znam kako nam je to poslo za rukom ali svaka cast![]()
Cini mi se da od ovog gore moze biti jos jedino da mene dovedu da igram lijevog beka
Može li Blagi na beka?braco je napisao/la:Zato je najbolje da primjenimo Papetovu taktiku protiv Nigerije bez lijevog beka, da se ne sikiramo više.irfo je napisao/la:Al Pavic ovo sto je danas pokazo nadyebo je i Mehremica, izgleda da smo jos goreg nasli ne znam kako nam je to poslo za rukom ali svaka cast![]()
A sta mislite da vratimo Dadu Sadikovica pa probat sa njim na lijevom bekuRokoko87 je napisao/la:Može li Blagi na beka?braco je napisao/la:Zato je najbolje da primjenimo Papetovu taktiku protiv Nigerije bez lijevog beka, da se ne sikiramo više.irfo je napisao/la:Al Pavic ovo sto je danas pokazo nadyebo je i Mehremica, izgleda da smo jos goreg nasli ne znam kako nam je to poslo za rukom ali svaka cast![]()
https://fkzeljeznicar.ba/senad-husic-dr ... onu/19829/irfo je napisao/la:A sta mislite da vratimo Dadu Sadikovica pa probat sa njim na lijevom bekuRokoko87 je napisao/la: Može li Blagi na beka?
Trenutno korisnika/ca: Levin, MrkiMedo, Paromlinac, TefalTava i 49 gostiju.