To je to, nema vise, nek traze druge klubove pa nek ozivljavaju karijereOrjuna je napisao/la:Ja mu ga nebi dao. I njega nabijem na k.urac, dolazi ovde po pola godine kad bude bez kluba.since1948 je napisao/la:Užas. Nije da branim upravu i Šilića jer realno su zasrali,ali Zloma je trazio otvoreni ugovor kao uvjet povratka...
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Što Šošo ponudi on će uzeti,brzo bi trebala službena objavitisretan123 je napisao/la:Prije nego što povedemo kampanju Šiliću odlazi!, trebamo vidjeti što će dovesti kao zamjenu za Zlomislića.
Samo jedno ime
Polako ali sigurno dolazi vrijeme za žestoku pobunu oko načina na koji se vodi naš klub i za promjene u upravi!
Igraj Široki ti si najbolji!
- UstanikSBII
- Kontakt:
Treb dovoditi sve igrace iz BIH osnovni uvjet da bude da li zna igrati ili ne zna!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
- Evolve
- Kontakt:
Aaaaaaaa sta je ovo.... Sto je jos gore, Zloma nas covijek, nije stranac... Vec imamo previse stranaca za prvih 11... Koga to mogu dovesti da IOLE valja? E bas me zanima..
NK Široki Brijeg
Dosada sam napadao Šilića ali ovdje je Zloma ispao veliko gov..Dva dana prije prijave igrača za Europu potpisuje pa mu spašavajte karijeru opet poslije. Nabijem ga....
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
PERO1234 je napisao/la:Dosada sam napadao Šilića ali ovdje je Zloma ispao veliko gov..Dva dana prije prijave igrača za Europu potpisuje pa mu spašavajte karijeru opet poslije. Nabijem ga....
Jos odigro sinoc za nas...
dovest će strašnog igračaEvolve je napisao/la:Aaaaaaaa sta je ovo.... Sto je jos gore, Zloma nas covijek, nije stranac... Vec imamo previse stranaca za prvih 11... Koga to mogu dovesti da IOLE valja? E bas me zanima..

- siroki1991
- Kontakt:
Sramota sramota sramota. Polijte benzinom klub i zapalite ako ovako pustate glavne igrace pred europu. Pa nije valjda da je vojvodina mancester da mu ponudi toliko bolje uvjete. Pa digni mu placu iljadu dvije maraka ako treba. **** vas klub ako opet slazete ekipu za 4.mjesto. Ne znam zasto uzimate place, rastjerajte sve igrace i nek igraju juniori izboriti ce ostanak a jeftiniji su ako vec ne znate i nemate ambicije.
Sto ti na svakom postu okacis zastavu BiHljutinar je napisao/la:dovest će strašnog igračaEvolve je napisao/la:Aaaaaaaa sta je ovo.... Sto je jos gore, Zloma nas covijek, nije stranac... Vec imamo previse stranaca za prvih 11... Koga to mogu dovesti da IOLE valja? E bas me zanima..

Nije da mi smeta,nedaj Boze,samo me interesira

SAMO ŠIROKI!
- Evolve
- Kontakt:
A da nije stranac?ljutinar je napisao/la:dovest će strašnog igračaEvolve je napisao/la:Aaaaaaaa sta je ovo.... Sto je jos gore, Zloma nas covijek, nije stranac... Vec imamo previse stranaca za prvih 11... Koga to mogu dovesti da IOLE valja? E bas me zanima..

NK Široki Brijeg
Izgleda da je domaćipenke je napisao/la:Dolazi jedno provjereno ime. Izgleda da je stranac

104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
Ne bi trebalo biti da je stranacpenke je napisao/la:Dolazi jedno provjereno ime. Izgleda da je stranac

It's better when it's live
De vi meni recite jel taj bolji igrac od Zlomislica?
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- UstanikSBII
- Kontakt:
Moze u pppenke je napisao/la:Ipak je domaci provjerio sam
Dobar igrac rang je Zlome
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Trenutno korisnika/ca: dark44, delko, Direktorcic, laszlo, nedimmmm1337 i 20 gostiju.