Sta ces kad levat tako misli. Mislim da nije udure.Rigoletto je napisao/la:Boze sacuvajMocMahale444 je napisao/la:Rigoletto je napisao/la:Gleda vas Alija sa neba i ibreti se, za tuzlake je već naviko![]()
![]()
Mislis da se moze porediti radovan i Ivica?
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- MocMahale444
Re: PL prepucavanja
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
A, mogu i ja pratiti druge repke! Dzaba kad ova moja i tvoja nije otisla..Rigoletto je napisao/la:Za razliku od vas koji niste mogli biti u Rusiji i gledat repku uzivo. Dovrsi misao majka mu starajoker90 je napisao/la:Praljak je mogao biti u Rusiji i gledati repku uzivo, ali cijanid..

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Zenicanin988
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:A, mogu i ja pratiti druge repke! Dzaba kad ova moja i tvoja nije otisla..Rigoletto je napisao/la:Za razliku od vas koji niste mogli biti u Rusiji i gledat repku uzivo. Dovrsi misao majka mu starajoker90 je napisao/la:Praljak je mogao biti u Rusiji i gledati repku uzivo, ali cijanid..

Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
joker90 je napisao/la:A, mogu i ja pratiti druge repke! Dzaba kad ova moja i tvoja nije otisla..Rigoletto je napisao/la:Za razliku od vas koji niste mogli biti u Rusiji i gledat repku uzivo. Dovrsi misao majka mu starajoker90 je napisao/la:Praljak je mogao biti u Rusiji i gledati repku uzivo, ali cijanid..

Brate uvalio si ga ujki do balcaka sad..

Moze ti ga oblizat samo.

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- MocMahale444
Vase je zavrsilo. 100 godina bez trofeja. Game over 1010sviunapad1010 je napisao/la:Ćoravi špijun gorstak iz azinog hana kako on voli reći.
I slika u akvarelu njegovog ajatolaha naravno tu je sise vise.![]()
Naravno da mozes, citav zivot pratis druge repke a kako i nebi kad je najveci uspjeh tvoje nepriznati gol s jedinog nastupa na SP. Nedajte sejoker90 je napisao/la:A, mogu i ja pratiti druge repke! Dzaba kad ova moja i tvoja nije otisla..Rigoletto je napisao/la:Za razliku od vas koji niste mogli biti u Rusiji i gledat repku uzivo. Dovrsi misao majka mu starajoker90 je napisao/la:Praljak je mogao biti u Rusiji i gledati repku uzivo, ali cijanid..

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
Sviđa ti se ćoravi špijun muhoni?MocMahale444 je napisao/la:Vase je zavrsilo. 100 godina bez trofeja. Game over 1010sviunapad1010 je napisao/la:Ćoravi špijun gorstak iz azinog hana kako on voli reći.
I slika u akvarelu njegovog ajatolaha naravno tu je sise vise.![]()
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Koprca se al na principu zivog blata,samo jos vise i brze tone.Nema tu sitnog veza,nema prepoznatljive ironije.
Jeb.o si ga brate jokere veceras
Jeb.o si ga brate jokere veceras

FK SARAJEVO.
Ouuu, nije Rigi inace ovako zloban i ozbiljan. Znaci, pogodjen u zivac!
Taj nepriznati gol je najveci uspjeh NASE* repke Rigi, ne otimaj se bolan! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MocMahale444
Coravi spijun, ja samo znam spijuna s damom.
Tog drugog jok. Jesi zaljubljen u njega?
-
- Kontakt:
Samo se nastavite lizati super vam ideMocMahale444 je napisao/la:Coravi spijun, ja samo znam spijuna s damom.

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
I to je neka tradicija, a nije dedo mi guro plug (ako je imo), babo navijo za partizan, ja malo za real barsu sad malo sloga pardon city, unucad mozda budu navijala za Augsburg i tako to...BosanacGorstak je napisao/la: Ma navija covjek za Slobodu,kud ces dalje..Cekali pradjedovi trofej,cekali djedovi,cekali ocevi,cekaju djeca i treba da cekaju i unucad..

Edit: Bili smo SDA pa harisovi pa smradoncicevi pa sad pda il je to isto.... Tradicija preletaca

- MocMahale444
Ahahahha puko si ko lubenica. Pitam te jeko spijun?sviunapad1010 je napisao/la:Samo se nastavite lizati super vam ideMocMahale444 je napisao/la:Coravi spijun, ja samo znam spijuna s damom.
-
- Kontakt:
Ovaj azin sto se s njim ližeš. Ćoravi špijun gorstak iz azinog hana.MocMahale444 je napisao/la:Ahahahha puko si ko lubenica. Pitam te jeko spijun?sviunapad1010 je napisao/la:Samo se nastavite lizati super vam ideMocMahale444 je napisao/la:Coravi spijun, ja samo znam spijuna s damom.
I dokle ćete više cim nema Ljupke odmah uzmete furseta i lijepite ratne zločince. Koji vam je? Zerina reguliši ovo.
- MocMahale444
Haj sto si puko ali ne znas ni citati a kamoli pratiti.
Nisam ja goosman ni joker. Nisam ja postavio nemoj kenjat mali. Relax fool.
Gorstak znaci i 1010 radi u pilani ili je konobar?
Nisam ja goosman ni joker. Nisam ja postavio nemoj kenjat mali. Relax fool.
Gorstak znaci i 1010 radi u pilani ili je konobar?
-
- Kontakt:
Pišem za sarajlice sveukupno muha. Koja vam je to furka pa opletete po ratnim zlocincima svako malo.
Ćoravi špijun radi na pilani ili kod aze na mjesalici vidiš da ode na spavanje ko kokoš.
Ćoravi špijun radi na pilani ili kod aze na mjesalici vidiš da ode na spavanje ko kokoš.
- MocMahale444
Ko rano rani 2 srece grabi. Ti si ih doveo vamo kao i smogovce koji su nestali.sviunapad1010 je napisao/la:Pišem za sarajlice sveukupno muha. Koja vam je to furka pa opletete po ratnim zlocincima svako malo.
- prisonbreak
- Kontakt:
MocMahale444 je napisao/la:Ko rano rani 2 srece grabi. Ti si ih doveo vamo kao i smogovce koji su nestali.sviunapad1010 je napisao/la:Pišem za sarajlice sveukupno muha. Koja vam je to furka pa opletete po ratnim zlocincima svako malo.

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
- MocMahale444
prisonbreak je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la:Ko rano rani 2 srece grabi. Ti si ih doveo vamo kao i smogovce koji su nestali.sviunapad1010 je napisao/la:Pišem za sarajlice sveukupno muha. Koja vam je to furka pa opletete po ratnim zlocincima svako malo.

-
- Kontakt:
Ovo za ratne zločince pitam tebe muha jer mi.ne ide u glavu ta zayebancija između pitara i manijaka. U cemu je fora. Ostali su neozbiljni da ih pitam ali je totalno degutantno lijepiti ovdje postere tih divljaka.
A ovo za osuđenog kriminalca su vala oprali na ruke ko ćoravi spijun cvaju. Dajte malo kvaliteta.
Mutevelije ovdje upadnu ali slaba im postava na forumu. Dobiju odmah po usima da su morali praviti za sebe prepucavanja posebna.
Vidi prizona bebac bucko. Buci buci

A ovo za osuđenog kriminalca su vala oprali na ruke ko ćoravi spijun cvaju. Dajte malo kvaliteta.
Mutevelije ovdje upadnu ali slaba im postava na forumu. Dobiju odmah po usima da su morali praviti za sebe prepucavanja posebna.
Vidi prizona bebac bucko. Buci buci

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.