Prosle hefte sam vidio dvije ljudine kako se drze za ruku i idu gradom. Pozitivno u tome je da ako nas je Alija gledo, više nas ne gleda.Rigoletto je napisao/la:Gleda vas Alija sa neba i ibreti se, za tuzlake je već naviko

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Prosle hefte sam vidio dvije ljudine kako se drze za ruku i idu gradom. Pozitivno u tome je da ako nas je Alija gledo, više nas ne gleda.Rigoletto je napisao/la:Gleda vas Alija sa neba i ibreti se, za tuzlake je već naviko
Legenda The Maniakajoker90 je napisao/la:Praljak je mogao biti u Rusiji i gledati repku uzivo, ali cijanid..
Ovo mogu potvrditi.Radi na mojoj pilani,ponekad mu dopustim da ponese kuci s obzirom da im dnevnice nisu velike.Penaltiky je napisao/la:Počeo si pričat o navijačima, sad se prebaci na klub, lijepo spinuješ. Osim jednog ćorkana i par prodanih taksista vi nemate navijača iz Tuzle, eventualno kojeg iz prigradske mjesne zajednice.I ja od Gorštaka rentam, vidi s njim.MocMahale444 je napisao/la:Ma jok, posudi mi motorku da ga kasapim.Penaltiky je napisao/la:Muho ne raspravljaj se s njim, baci boNbu, jesi manijak il nisi?
Ona dvojica navijaca Olimpika nikad nisu prodali svoj klub i ostavili na cjedilu za "cvaju" i mogu da vam budu uzor po svemu.Skver je napisao/la:Jbg. u vasem dzematu djaba ulaz, lako je za vas dvojicu navijaca Sloge....sad kad budete igrali na Tusnju, Husic ce auto poslati po vas...yebali ste onu dvojicu navijaca Olimpika.....BosanacGorstak je napisao/la:Nebi sebi nikad halalio da znam da od svoje "cvaje" morate jos odvojiti za vakcine.Vakcina bas nije ni jeftina,kad se sjetim da vas je karta od 5 km skoro ugasila,ne treba da rashodujete i na vakcine.Penaltiky je napisao/la: Bolje da vas obiđu, a Fukare će im pokloniti za vakcine potrebne za obilazak bliskoistočne naseobine nadomak Tuzle.
Ma tanko..ko i vecina Fukara.Nesposobno,tromo,kilavo bas kao i Sloboda.MocMahale444 je napisao/la:Gorstak de mi reci jel Helco nas zaveze kosu u pundju ili je rasplasa da se vidi.
Mozel povuci?
Nehljebovic haBosanacGorstak je napisao/la:Ma tanko..ko i vecina Fukara.Nesposobno,tromo,kilavo bas kao i Sloboda.MocMahale444 je napisao/la:Gorstak de mi reci jel Helco nas zaveze kosu u pundju ili je rasplasa da se vidi.
Mozel povuci?
Sad si vec podjetinjio..upravo se omisljam vrijedi li ti posvetit jos 10 minuta samaranja il jednostavno da pogledam neku emisiju.Kontam opet mozda ti dodje pojacanje,neko ozbiljni od ovog skvera,bar sa IQ vecim od 20 sto je prosjek za Fukare.Penaltiky je napisao/la:Hajde, nas Macak kupio za cvaju, vas Sisoja za burek i jogurt, i to vam iz flase nasuo.
Pa hajde počni već jednom šamarat podrinjski intelektualac. Smori s cvajom, **** te cvaja, očigledno ti nije jasno da mi navijamo za Slobodu jer je volimo a ne jer nam je sisati kamiondžija dao sendvič da je branimo na internetu.BosanacGorstak je napisao/la:Sad si vec podjetinjio..upravo se omisljam vrijedi li ti posvetit jos 10 minuta samaranja il jednostavno da pogledam neku emisiju.Kontam opet mozda ti dodje pojacanje,neko ozbiljni od ovog skvera,bar sa IQ vecim od 20 sto je prosjek za Fukare.Penaltiky je napisao/la:Hajde, nas Macak kupio za cvaju, vas Sisoja za burek i jogurt, i to vam iz flase nasuo.
Ma navija covjek za Slobodu,kud ces dalje..Cekali pradjedovi trofej,cekali djedovi,cekali ocevi,cekaju djeca i treba da cekaju i unucad..I nikako da skontaju da je problem u njima,a ne sve druge krive od seljaka,Sarajeva,SDA,polozaja Venere,Azmira,Husaru(ovako cestitog covjeka svako malo ispljuju)..Da ne spominjem vakifa Dzidica,gromada od covjeka halalio 100 k i nevalja..MocMahale444 je napisao/la:Nehljebovic haBosanacGorstak je napisao/la:Ma tanko..ko i vecina Fukara.Nesposobno,tromo,kilavo bas kao i Sloboda.MocMahale444 je napisao/la:Gorstak de mi reci jel Helco nas zaveze kosu u pundju ili je rasplasa da se vidi.
Mozel povuci?ni za drvo ni za kamen.
O toj cvaji ste trebali razmisljat kad ste isprljali obraz za sva vremena.Ko jednom izda klub i grupu izdat ce opet.Penaltiky je napisao/la:Pa hajde počni već jednom šamarat podrinjski intelektualac. Smori s cvajom, **** te cvaja, očigledno ti nije jasno da mi navijamo za Slobodu jer je volimo a ne jer nam je sisati kamiondžija dao sendvič da je branimo na internetu.BosanacGorstak je napisao/la:Sad si vec podjetinjio..upravo se omisljam vrijedi li ti posvetit jos 10 minuta samaranja il jednostavno da pogledam neku emisiju.Kontam opet mozda ti dodje pojacanje,neko ozbiljni od ovog skvera,bar sa IQ vecim od 20 sto je prosjek za Fukare.Penaltiky je napisao/la:Hajde, nas Macak kupio za cvaju, vas Sisoja za burek i jogurt, i to vam iz flase nasuo.
Boze sacuvajMocMahale444 je napisao/la:Rigoletto je napisao/la:Gleda vas Alija sa neba i ibreti se, za tuzlake je već naviko![]()
![]()
Mislis da se moze porediti radovan i Ivica?
Za razliku od vas koji niste mogli biti u Rusiji i gledat repku uzivo. Dovrsi misao majka mu starajoker90 je napisao/la:Praljak je mogao biti u Rusiji i gledati repku uzivo, ali cijanid..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.