RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

carina
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la carina » 29 sep 2010, 15:38

@Edinko
Hajde brzo sad brato, kako te tvoji uce da te i mi naucimo, hajde odmah ovo tri puta ponovi i pustit cemo te budes Velezovac...
"Zvijezda je nastala 1922 prije komunizma i nema nikave veze sa tim glupostima za maloumnike...
Postujemo sve ostale, cak i one koje nas mrze i svasta nam rade, dok ne udare po Velezu i po nama...
Onda postajemo deset puta gori od njih!!!" Amin...Amin..Amin...
Bola Edinko, mi smo islu u skolu, shvatas, u skolu...To je ona zgrada gdje ides i gdje ti neke stare cike i tete, govore da nisi sam na svijetu, da ne mrzis i da uzivas u zivotu...Idi bola lijeci se negdje drugo, idi navijaj za drugi klub, ovaj nije za tebe..Mi da hocemo te sponzore i takve ko ti, davno bi bili prvaci ove" nazovi" lige...
I da te vise nisam cuo, jer cu pozvat svoga sefa Piku, i sve ce vas SIK, odjednom :mrgreen:

@nem73
Ja brate govorim da svako radi svoj posao...Znaci, ta skupstina kluba treba sacinjavati samo ljude koje koje misle dobro klubu..I nemoraju biti strucni, ni znati mnogo o mnogim stvarima, ali oni ce izabrati upravni odbor, onakakv kakav mi svi zelimo...
Dalje, jak upravni odbor i jest temelj svakog kluba...On je pokretac svega i on kontrolise sve, zapravo skoro sve u klubu i oko njega...Sad pogledaj zadnjih godina samo ljude, teletabise koji su nam sjedili u upravnom odboru??? Sve ljudi, koji ne mogu zavrsiti da im ne naplate pogresno parkiranje na ulici, a ne da nam osiguraju finansijsku egzisteniciju ili nesto vise...I u tom smjeru ide sva moja prica...Tu nam trebaju ljudi, iz svih segmenata drustva, od politike do ovih tajkuna..I tu moramo biti agresivni, jer iako ne budu htjeli, ima da tu sjede i rade.....Kako i na koji nacin??? E pa onim bojkotom koji je bio objavljen na pocetku....A ja i dalje mislim, da je zbog par likova, taj bojkot okrenut na AntiPika bojkot, bas od tih slojeva drustva, pogotovo pred ove izbore.....Ja ne znam jesi li ti bio na ovim ceremonijama stranackim, pogotovo onoj sramotnoj sinocnjoj u Sjevernom??? Brate, od desetog dijela njihovog sluzbenog voznog parka, mogli bi osigurati izlazak u Ligu prvaka , a ne opstanak...Daj bola i nama malo...Nas je masa, to udruzenje RA broji 10000 ljudi, ako postoje i sad negdje ti papiri...Ali da ne duljim, sad je vec prekasno...

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 29 sep 2010, 16:03

HOTIĆ POTVRDIO OSTAVKU

Velež je opet nakon utakmice sa Željezničarom ostao bez šefa stručnog štaba. Prošle sezone je Željezničar u 26.kolu kao gost pobjedio Velež nakon čega je tadašnji šef struke Abdulah Ibraković podnio ostavku. Ove sezone je Velež u osmom kolu dočekao Željezničar koji je opet bio bolji, a dosadašnji trener Demir Hotić je dva dana kasnije odlučio podići sidro.

S obzirom na rezultate u posljednje četiri utakmice ovaj potez je samo rijetke iznenadio. Da nešto ne štima u ekipi bilo je vidljivo u posljednje vrijeme, jer Velež u Vrapčićima rijetko kada gubi bodove, a pogotovo ne na način kao što je to bio slučaj protiv Zvijezde, Željezničara. O razlozima ostavke, Hotić kaže:

''Ovu ekipu sam preuzeo kada bi to uradio malo ko, ali ne žalim niti jednog trenutka kojeg sam proveo sa ovim sjajnim momcima, jer nije mala stvar raditi u Veležu. Nažalost, ja sam tu došao kada je klub bio u velikim problemima, jer je i grad, država također u problemima. Upravo zbog toga ja kažem, da nije Demir Hotić isključivi krivac za ovu situaciju, baš kao što nisu sami niti igrači kako se želi prikazati u javnosti. Vidjeli ste šta nam se dešavalo u utakmicama protiv Zvijezde i Željezničara i to su stvari koje se Veležu kao klubu ne smiju dešavati. Razgovarao sa ljudima u klubu predlagao sam neke stvari, tražio sam neka pojačanja, ali jednostavo to nije to. Zbog ta sam odlučio podnijeti ostavku''.
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 29 sep 2010, 16:20

ahahaha ko je pjevao sinoc brato? :lol: :lol:
Support Velez, It's logical! ★

Grandmaster
Kontakt:

Post Postao/la Grandmaster » 29 sep 2010, 18:19

Idemo dalje ! :)
Grandmaster.

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 29 sep 2010, 18:25

edinko, sjedi jedan!!! stid te velezove petokrake?
pa beli ja nisam komunjara ali svoje, nase petokrake da se stidim??... :roll: :D
nedo Bog nikome, to ti imam reci. uopste ne znam odkud to da si ti Velezovac ikako ako vec tako razmisljas?!
zaboravi, ne trebas mi pojasnjavati. taj dio i tvoje misli me ne interesuju. kao sto neko rece osim sto te privatno i familijarno izvrjedjao taj neki ipak je dosta ispravnog o tebi rekao!!!

carina, ti imas dosta fini misli i zvucis kao da zelis da ucinis nesto ali mi se cini da si prilicno i nerealan!
i bojkot tumacis antipikinim sto on apsolutno nije,
bojkot je bio i jos uvijek je ZA jaci, bolji i stabilniji Velež!
ne idem na politicka okupljanja, znam da ni jedna partija ne nudi nasem gradu ono sto ja i ti i masa mostaraca zeli..
a mrtvom sda nakon toliki prodaja grada/KLUBA zelim sve najgore!
da se raspadnu na param parcada u ekspresnom roku.
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 29 sep 2010, 18:33

Dobro je, nedavno, u razgovoru za portal +++.ba, rekao proslavljeni „panter sa Neretve“ Enver Marić da su od Veleža ostali samo navijači. A zbog poznatog bojkota Kluba navijača Red Army, dio stadiona u Vrapčičima, gdje, redovno, sjede najvatreniji navijači „rođenih“, sablasno je pust. Red Army, još od utakmice sa Željezničarom u prošlom prvenstvu, traži da iz kluba zauvijek odu svi oni koji ga guraju u propast i sve dok se to ne desi, neće ih biti na fudbalskim utakmicama.
[Grobari Veleža moraju otići]

Da je u vVeležu dosta toga trulog, znaju i ptice na grani, a posljednji događaji, kada je samoreklamirani trener Demir Hotić, koga je Željezničar lani, zbog nerada i loših međuljudskih odnosa i rezultata ekspresno smijenio, nakon čega je, sa Amarom Osimom, osvojio šampionsku titulu, lažno optužio za katastrofalan poraz u Travniku nikog drugog nego jednu od Veležovih legendi – Veselina-Jazu Đurasovića, samo su na površinu izbacili brojne probleme, koji su godina turani pod tepih. Kao, Đurasović nije u Travniku izveo sastav, koga mu je on izdiktirao iz Njemačke (!), uz to, zaprijetivši, što je, nažalost, uprava blagonaklono aminovala, da će smijeniti sve svoje saradnike u stručnom štabu i da će, odnekud izvana, dovesti „stručnjake“ u koje će vrli Hotić imati povjerenje.

A da su u laži kratke noge, potvrdila je nedjeljna utakmica sa Željezničarom i četvrti uzastopni poraz Veleža. Hotić je izveo isti sastav, kao i Đurasović u Travniku, s jedinom izmjenom što se u ekipi pojavio njegov pulen Dario Memić, a koga Đurasović nije stavio u ekipu, jer to svojim kvalitetom ne zaslužuje, osim što mešetar Hotić ima nekakv šićar od njega.

Takvo ponašanje trenera nije zabilježeno u dugoj istoriji Veleža, a „rođene“ su vodila i takva imena, kao što su Ratomir Čabrić, Franjo Glazer, Domagoj Kapetanović, Vukašin Višnjevac i Miloš Milutinović. Pobjeđivao je i gubio Velež, ali ovi treneri nikad, ni u snu, nisu pomišljali da krivicu svale na svoje pomoćnike. A po pravilu, njihovi prvi asistenti bili su bišvi Veležovi igrači, kasnije uspješni treneri.

Isto je nastavljeno i kada su ekipu preuzeli Veležovi asovi: Haldum Leo Hrvić, Sulejman Rebac, Dušan Bajević, Enver Marić, Franjo Džidić, Salem Halilhodžić, kojima su pomagali Marko Čolić-Kana, Džemal-Čorba Hadžiabdić, Franjo Vladić, Miroslav-Mican Kordić, Zejnil-Zeko Selimotić.

A da je Velež uvijek bio klub za uzor, potvrđivali su i čelni ljudi i članovi uprave. Sadi-Ćoza Ćemalović i Josip-Jole Musa bili su i predsjednici Zajednice prvoligaša Jugoslavije. Nedim Vila je bio na čelu Omladinske škole, uspješnim radom predsjednikovanje su obilježili Boris Birjukov, Jovo Pištalo. Direktori kluba, Andrija Vučković, a kasnije Marijan-Matun Kvesić bili su među najboljima u nekadašnjoj Prvoj ligi.
Samo jedan klub Velež Mostar

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 29 sep 2010, 19:38

Mont0 je napisao/la:ahahaha ko je pjevao sinoc brato? :lol: :lol:
Ma sta ce pjevat brato :mrgreen: Cirkus Kolorado, vise ljudi bilo u sjevernom nego na Velez Borusija Dortmund :oops: Pa odakle ono dolazi, boga ti pitaj....Nista crveno nije bilo, osim onih silnih zgrada fakulteta, koje su se vjerovatno crvenile od stida...
Pa onda odem do Musale, a na Musali uvenule ruze :oops: Jbg...
Lete avioni iznad grada, nekakvih zastava milion, trose se pare, a djeca umjesto da nam treniraju, traze gdje ima uzet piz vutra za petaka...E tako ti je to brate moj dragi...

@cunami
Druze, kad volis Tanu, otidji do njega slobodno, sve ce ti ovo ispticati sto ti ja pisem...On je u tome sto godina, i dopiz.dilo covjeku vjeruj mi...

@nem73
Nek ti bude majstore kako ti kazes, ja se ne tjesim da je bojkot usmjeren u pravcu, onih na koje bi trebao da bude usmjeren...Usmjeren je na malog misa, kojeg su oni napravili, i sad im dodje kao kec na desetku...

A Demir Hotic....Otiso si Demire nosio te djavo, idi dalje Demire, samo idi pravo...
Idi bola, nemoj stajat... :D

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 29 sep 2010, 21:51

Ne trebam ja ici kod Tane da bi saznao nesto jer se vecina zna u ovom gradu ali ja samo govorim da bi ja volio da se Tana vrati i pocne proces igranja domacih igraca u Velezu jer ocito ne ide sa igracima sa strane pa se onda bolje sekirat radi nasih momaka nego nekih likova sa strane. Evo kao sto cujemo po cijelom gradu,svi mi govore da je Pika otisao i ako je tako onda se sad RA treba dignut i treba se pocet radit u Velezu.
A ako je Demir Hotic izjavio da su mu potrebna pojacanja a nije ih dobio,onda ja odavno nisam cuo bolji vic. Nama su pojacanja potrebna jedino u napadu gdje nam trebaju 2 spica a za ostale djelove ekipe,po mom misljenu,imamo solidnu ekipu u kojoj se za godinu ili dvije moze prodat neko od mladjih igraca ali te momke treba istrpit a ne da se povaljuju za svaku gresku. Znaci,po meni,treba nam normalno razmisljanje ljudih u klubu,treba nam domaci trener ili trener koji ce radit po naredbi uprave kluba i redovno finansiranje. Ako uprava kluba kaze da je cilj opstanak u ligi uz afirmaciju nekoliko domacih mladih igraca onda ima da tako bude ili trener leti ako mu se ne svidja. Jedan strucnjak kakav je Mitrovic je na to pristao,da afirmise mlade igrace i da ih proda pa da Velez zaradi a to izgleda nece da rade strucnjaci poput Hotica i njemu slicnih

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 30 sep 2010, 07:50

Vjerujem da ce Tana sigurno doci, cim budemo imali koliko toliko prihvatljive uslove za rad...Uz Jazu, kojeg bi ja volio vidjeti na klupi omladinskog pogona, te Acu, Zaima, Dzafu koji bi to sve lijepo pratili i ordinirali u klubu, za nas ne bi bilo zime....Trenutno se ne uzdam u ama bas nista, kakva nam je sad situacija....A evo cujem da su nam djeca opet dobila novog-starog trenera, pogodi koga? Moga shefa :mrgreen: ....
Nema srece tu druze, ali eto, ne treba se predavati, ova djeca opet nemaju na koga racunati osim na nas...
Izigrani smo i ovaj put, valjda cemo jednom doci pameti i biti agresivni....Jer oni izgleda samo to razumiju...

edinko
Kontakt:

Post Postao/la edinko » 30 sep 2010, 14:48

Edinko se TAKVIMA kao vi a POSEBNO ovim vucibatinama koji se izrazavaju kao PSI(pardon,uvazavam pasje lajanje vise nego vase kevcanje)nece puno prepucavati.Svi vi"prekodrinski Velezovci"-znate gdje vam je mjesto a u nakanama necete upsjeti.Ovo se posebno odnosi na ova dva dripca DHR i NEPRILAGODJEN,koji me vrijedjaju neprestano ima pola godineKad je Edinko bio velezovac koji je sa Velezom prosao pola Evrope,nisi ti bio ni u onoj stvari.GADI mi se kad vidim ko se sve naziva Velezovcem.Nego vi hajde lijepo u Prvu ligu Srbije pa se tamo natjecite sa TIM velezom..velez je svetinja ali je vi ukaljaste do zla Boga.Takvi kao ova dvojica "preko noci"postaju i vehabije pa me nebi cudilo da vas sutra vidimo sa bradama...previse dolazite"tobe"ali nikako doci pameti..

PS.Nebi me cudilo da je onaj klipan koji se prijavio samo da bi meni napisao PM i odmah"nestao"jedan od vas dvojice.samo ti poslaji na PM koji si pa ce tebe Edinko VRLO RADO naci...u stvari vas su CETVORICA koji kevcete..okanite se vi Veleza,bice bolje sto puta.Ja govorim ARGUMENTOVANO a vi trabunjajte i ganjajte zvjezdu petokraku koja nas je UBIJALA 92-e..usotalom,MOZDA ste vi bili ONI sa zvjezdom i tada???..nebi me iznenadilo jer vi u svakom postu pljujete po BiH,po Dzeki,Bosnjacima...

Dosta vas je vise bolesnici koji ne uvazavate tudje misljenje vec uvredama(kojima sam i ja ovaj put pribjegao jer se moram spustiti na vash nivo)pokusavate da naturite svoje stavove..mozete ali u k''''
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!

Grandmaster
Kontakt:

Post Postao/la Grandmaster » 30 sep 2010, 14:52

Tebe nije ubijala garant, ti si vani bio.
Grandmaster.

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 30 sep 2010, 16:18

edinko je napisao/la:Edinko se TAKVIMA kao vi a POSEBNO ovim vucibatinama koji se izrazavaju kao PSI(pardon,uvazavam pasje lajanje vise nego vase kevcanje)nece puno prepucavati.Svi vi"prekodrinski Velezovci"-znate gdje vam je mjesto a u nakanama necete upsjeti.Ovo se posebno odnosi na ova dva dripca DHR i NEPRILAGODJEN,koji me vrijedjaju neprestano ima pola godineKad je Edinko bio velezovac koji je sa Velezom prosao pola Evrope,nisi ti bio ni u onoj stvari.GADI mi se kad vidim ko se sve naziva Velezovcem.Nego vi hajde lijepo u Prvu ligu Srbije pa se tamo natjecite sa TIM velezom..velez je svetinja ali je vi ukaljaste do zla Boga.Takvi kao ova dvojica "preko noci"postaju i vehabije pa me nebi cudilo da vas sutra vidimo sa bradama...previse dolazite"tobe"ali nikako doci pameti..

PS.Nebi me cudilo da je onaj klipan koji se prijavio samo da bi meni napisao PM i odmah"nestao"jedan od vas dvojice.samo ti poslaji na PM koji si pa ce tebe Edinko VRLO RADO naci...u stvari vas su CETVORICA koji kevcete..okanite se vi Veleza,bice bolje sto puta.Ja govorim ARGUMENTOVANO a vi trabunjajte i ganjajte zvjezdu petokraku koja nas je UBIJALA 92-e..usotalom,MOZDA ste vi bili ONI sa zvjezdom i tada???..nebi me iznenadilo jer vi u svakom postu pljujete po BiH,po Dzeki,Bosnjacima...

Dosta vas je vise bolesnici koji ne uvazavate tudje misljenje vec uvredama(kojima sam i ja ovaj put pribjegao jer se moram spustiti na vash nivo)pokusavate da naturite svoje stavove..mozete ali u k''''

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 30 sep 2010, 16:25

Edinko care,ohani malo previse si frustriran(pratim tvoje postove nekoliko godina na raznim forumima ;) ).Za Velez ne navijaju bola samo bosnjaci,vjernici.Za Velez navijaju i srbi i hrvati i bosnjaci i makedonci i albanci i romi itd itd.Tvoja prica bi pila vode da je Velez cisto bosnjacki klub,kao sto je recimo Siroki cisto hrvatski klub.Ja,ali i veliki dio velezovih navijaca ne zelimo da se Velez pretvori u jednonacionalan klub(klub samo bosnjaka)i sa time moras racunati.Bez obzira koliko su nas ustase i cetnici ubijali u ratu za Velez i dalje navija dio srba i hrvata(sta hoces reci da su svi do jednoga srbi i hrvati losi a da su samo bosnjaci OK :shock: ).Imam prijatelja i srba i hrvata koje vise volim od pola bosnjaka,a oni su to pokazali i kad je bilo najteze u ratu.Sto se tice petokrake,prvo to je simbol radnickog kluba a ne komunizma(osnovan prije nego sto je doso komunizam).Druga stvar,nas u ratu nije ubijala petokraka vec bas oni koji su odbacili petokraku i stavili nove simbole(orlove ili U sa saharom).Ovo ti govorim kao jedan stariji Velerzovac(a ne ko balavac) koji je obiso dosta stadiona bivse Yuge i koji prati Velez 40 godina i mislim da imam autoritet da ti ovo kazem.Postujem i tvoje misljenje ali i ti moras postovati razlicitosti misljenja,politicke opredljenosti i nacionalnosti koje sve navijaju za "sveti klub",ne navijaju brate samo bosnjaci-vjernici za Velez.Pozdrav
VFC THE RELIGION
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

VFC_MO
Kontakt:

Post Postao/la VFC_MO » 30 sep 2010, 16:27

edinko je napisao/la:Edinko se TAKVIMA kao vi a POSEBNO ovim vucibatinama koji se izrazavaju kao PSI(pardon,uvazavam pasje lajanje vise nego vase kevcanje)nece puno prepucavati.Svi vi"prekodrinski Velezovci"-znate gdje vam je mjesto a u nakanama necete upsjeti.Ovo se posebno odnosi na ova dva dripca DHR i NEPRILAGODJEN,koji me vrijedjaju neprestano ima pola godineKad je Edinko bio velezovac koji je sa Velezom prosao pola Evrope,nisi ti bio ni u onoj stvari.GADI mi se kad vidim ko se sve naziva Velezovcem.Nego vi hajde lijepo u Prvu ligu Srbije pa se tamo natjecite sa TIM velezom..velez je svetinja ali je vi ukaljaste do zla Boga.Takvi kao ova dvojica "preko noci"postaju i vehabije pa me nebi cudilo da vas sutra vidimo sa bradama...previse dolazite"tobe"ali nikako doci pameti..

Nas vojska sa petokrakom nije ubijala nego cetnici i ustase sa kokardama i sahovnicama,davno je to prestala bit vojska one prave Jugoslavije. Stvarno ne razumijem kako ti moze smetati Velezova petokraka sa kojom je Velez harao po Jugoslovenskoj ligi i Evropi. Vidim stalno spominjes Bosnu,Dzeku,bosnjake,vehabije... nas to ne interesuje na ovoj temi, ovde nas iskljucivo interesuje o Velezu.Ima drugi tema i foruma za te price.

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 30 sep 2010, 19:54

Nije ovaj edinko dobar majke mi moje :lol: :lol: :lol:

edinko
Kontakt:

Post Postao/la edinko » 30 sep 2010, 19:58

rodjak je napisao/la:Edinko care,ohani malo previse si frustriran(pratim tvoje postove nekoliko godina na raznim forumima ;) ).Za Velez ne navijaju bola samo bosnjaci,vjernici.Za Velez navijaju i srbi i hrvati i bosnjaci i makedonci i albanci i romi itd itd.Tvoja prica bi pila vode da je Velez cisto bosnjacki klub,kao sto je recimo Siroki cisto hrvatski klub.Ja,ali i veliki dio velezovih navijaca ne zelimo da se Velez pretvori u jednonacionalan klub(klub samo bosnjaka)i sa time moras racunati.Bez obzira koliko su nas ustase i cetnici ubijali u ratu za Velez i dalje navija dio srba i hrvata(sta hoces reci da su svi do jednoga srbi i hrvati losi a da su samo bosnjaci OK :shock: ).Imam prijatelja i srba i hrvata koje vise volim od pola bosnjaka,a oni su to pokazali i kad je bilo najteze u ratu.Sto se tice petokrake,prvo to je simbol radnickog kluba a ne komunizma(osnovan prije nego sto je doso komunizam).Druga stvar,nas u ratu nije ubijala petokraka vec bas oni koji su odbacili petokraku i stavili nove simbole(orlove ili U sa saharom).Ovo ti govorim kao jedan stariji Velerzovac(a ne ko balavac) koji je obiso dosta stadiona bivse Yuge i koji prati Velez 40 godina i mislim da imam autoritet da ti ovo kazem.Postujem i tvoje misljenje ali i ti moras postovati razlicitosti misljenja,politicke opredljenosti i nacionalnosti koje sve navijaju za "sveti klub",ne navijaju brate samo bosnjaci-vjernici za Velez.Pozdrav
VFC THE RELIGION
Postujem i nemam namjeru reagirati na NORMALAN post u kojemu se ne pominje moja rahemtli majka,moja BiH,moja vjera..NIGDJE NISAM rekao da je Velez Bosnjacki klub ,vec BOSANSKOHERCEGOVACKI ..ali.. poenta je nesto drugo:U Velez i medju Velezovce se uvukao sljam kojemu je jedini cilj-unistenje Veleza.I tome pomazu gamad iz SDA .Uporno se pojavljuje nekoliko likova koji"ser'u Bosnu,mole Boga da nedaj Boze Dzeko nogu slomi,kakva BiH nikad nije ni postojala niti ce postojati""Da Bog da ona izgorila"..itd itd..Znas gdje sam procitao sve te bljuvotine i separatisticke izjave-na forumu Veleza,na temama o Velezu itd.Znaci TO JE POENTA na koju lakovjerni NASJEDAJU a sve pod krinkom"Veleza".I odjednom Edinko nacista fasista vaki naki..eto jos malo pa Vehabija..A UPRAVO sam ja u temi cijelo vrijeme jer pokusavam neznacima otvoriti oci na koga da paze,ko zeli i NASTOJi da nam sahrani klub.I onda se andje nekoliko balavaca koji mi sole pamet.E pa ja ne posustajem lahko.I isti ti uporno od mene zele napraviti"baba rogu".Ama znas sta-mogu mi lagano svi koji imaju namjeru nasteti Velezu!
@RA 1991-znam ja za PRAVE NAVIJACE Veleza..nije o njima ovdje nikada bilo pomena a ZNAM DA ZNAS i saam o cemu ja to "trubim".Omakvim antidrzavnim "poklicima"NIJE MJESTO na stanici ejdnog Bosanskohercegovackog kluba

@ Grandmaster-da bio sam "vani"..prvo na stadionu pod Bijelim Brijegom a onda i na Heliodromu..bio na "izletu"...a ti si bio BORAC....taki su mi NAJMRZI!

@VFC Mostar-mene su oni sa PETOKRAKOM ganjali i pucali po Mostaru..npr general Perisic..ako se sjecas..i akos e MOZES SJETITI...sa PETOKRAKOM...

@dRh-tebe bilmeze necu da cujem vise..ne obracaj mi se
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 30 sep 2010, 20:25

Dajte molim vas vi svi SUPER-Velezovci ultra-crveni najrodjeniji - de prestanite.

Stvarno dosta.

Prestanite vise... ima 2-3 stranice samo se prepucavate ko je Velezovac ko nije ... eto Edinko ce vama reci da vi niste a vi cete odredit njemu za koga on navija - nek navija ko za koga hoce - i sta briga ikoga za koga iko od vas navija.

IMA LI ISTA SA VELEZOM?

Ko ce vodit Velez sada?
Ima li ista za novog trenera? Ko trenira momke?
Kakva je situacija u klubu?
Sta su sljedeci potezi kluba?
Sta ce KNRA uradit nakon odlaska Pike iz kluba i sta ce uraditi nakon odlaska Hotica?
Zna li se ista za Tanovica - hoce li se vracat?

Milion pitanja relevantnih - nikakvih odgovora nema.

De nesto pametno napisite - ima li ikakvih informacija?
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 30 sep 2010, 20:48

Edinko popij lex jedan smiri se petokraka je skinuta sa JNA godinu dana prije rata
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!

AMADUDI
Kontakt:

Post Postao/la AMADUDI » 30 sep 2010, 21:36

Dajte molim vas vi svi SUPER-Velezovci ultra-crveni najrodjeniji - de prestanite.

Stvarno dosta.

Prestanite vise... ima 2-3 stranice samo se prepucavate ko je Velezovac ko nije ... eto Edinko ce vama reci da vi niste a vi cete odredit njemu za koga on navija - nek navija ko za koga hoce - i sta briga ikoga za koga iko od vas navija.

IMA LI ISTA SA VELEZOM?

Ko ce vodit Velez sada?
Ima li ista za novog trenera? Ko trenira momke?
Kakva je situacija u klubu?
Sta su sljedeci potezi kluba?
Sta ce KNRA uradit nakon odlaska Pike iz kluba i sta ce uraditi nakon odlaska Hotica?
Zna li se ista za Tanovica - hoce li se vracat?

Milion pitanja relevantnih - nikakvih odgovora nema.

De nesto pametno napisite - ima li ikakvih informacija?

Potpis! Dajte konkretne informacije,svi volimo Velez,ovako ili onako,kako dalje?

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 30 sep 2010, 21:40

Evo da citiram samog sebe sa naseg foruma:
drH je napisao/la:Vidim da niko nista neprica pa da vas obavijestim da je novi pomocnik Obada, Šice(lik koji prodaje na tepi). Kuku nama. A Pikina nova-stara pozicija u Velezu je koordinator omladinskih selekcija. Nikad taj nece otici.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.