Albanija - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Principatus
- Kontakt:
Re: Albanija - BiH
Upravo citam na njemackom forumu i vidim da su Albanski navijaci dosta sigurni u sebe, pa rekao bi i mozda euforicni. Kad cak i iskusniji pisu, da ce Cana Dzeku zaustaviti, a da ce za Misketa biti dovoljan Bulku. Hmm.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Pa realno imaju razloga za to.Principatus je napisao/la:Upravo citam na njemackom forumu i vidim da su Albanski navijaci dosta sigurni u sebe, pa rekao bi i mozda euforicni. Kad cak i iskusniji pisu, da ce Cana Dzeku zaustaviti, a da ce za Misketa biti dovoljan Bulku. Hmm.
A sta ce biti,ostaje da se vidi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ma kakvi Shqipari i fudbal, jedina njihova sansa je Safet Susic. 

-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Sto je siptarima uspjelo Ciri nije.Pauk je napisao/la:Ma kakvi Shqipari i fudbal, jedina njihova sansa je Safet Susic.
Hajde jos jednom probaj,mozda uspijes.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
POTPISUJEM...a ak Bulku zaustavi Misketa ja vise fudbal necu da pratimPauk je napisao/la:Ma kakvi Shqipari i fudbal, jedina njihova sansa je Safet Susic.

sve dok je susic selektor, mi nazadujemo.....

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Nek se nadaju,,, što im euforija više raste to smo mi na dobitku,,, znamo do iz ličnog iskustva i naše euforije pred dobro znane utakmice 

- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Zna li se išta,, hoće li biti prijenosa,, nemojte me zabrinjavati
Pa zar ti nije ta prica poznataPrincipatus je napisao/la:Upravo citam na njemackom forumu i vidim da su Albanski navijaci dosta sigurni u sebe, pa rekao bi i mozda euforicni. Kad cak i iskusniji pisu, da ce Cana Dzeku zaustaviti, a da ce za Misketa biti dovoljan Bulku. Hmm.

Neka, neka, tako i treba. nek su ljudi euforični. Pa mi pred svaku "veču" tekmu smo već pobjedili tu tekmu, a na kraju svaki put hladan tuš. Krenuvši od 2000 pa do danas
Zato, pusti ih
Nemoj im smetat 

Zato, pusti ih

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Ljudi , ima li informacija hoće li na satelitu biti kakvih albanskih kanala da prenose tekmu???? ili live stream ipak
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
nadarevic (igra lik u ispodprosjecnom klubu u turskoj) ce zaustavit' benzemu i maloudu... a lulic (iz ispodprosjecne evropske lige, inace krilo) ce na poziciji lijevog beka zaustavit' igrace marseille-a, lyona, arsenala... nama je to realno, a kad albanci to isto kazu za svoje igrace (jos je razlika u kvaliteti manja izmedju albanije i bih nego izmedju bih i franciske), nama je to smjesno... svaka nam castdelija je napisao/la:Pa zar ti nije ta prica poznataPrincipatus je napisao/la:Upravo citam na njemackom forumu i vidim da su Albanski navijaci dosta sigurni u sebe, pa rekao bi i mozda euforicni. Kad cak i iskusniji pisu, da ce Cana Dzeku zaustaviti, a da ce za Misketa biti dovoljan Bulku. Hmm...E sta mi imamo tih svojih Cana i Bulkua

Evo našao sam Krstanović je igrao već za BiH prije 2 godine protiv Azerbejdžana. Tj. bio je na popisu, sad jeli igrao neznam.
...što je više lome to je volim jače...
- Principatus
- Kontakt:
delija je napisao/la:Pa zar ti nije ta prica poznata..E sta mi imamo tih svojih Cana i Bulkua
Da, da itekako. Posebno kroz zadnje prijateljske utakmice koje su Albanci odigrali, oni su sebi podigli samopouzdanje. Naprimjer 1:0 protiv Crne Gore, iako mislim da tu nije igrala bas prva postava CG. Mislim da sebi nepotrebno stvaraju pritisak, to nama sigurno ne steti, iako je nasoj reprezentaciji isto pritisak da pobjedi.GunnerS je napisao/la:Neka, neka, tako i treba. nek su ljudi euforični. Pa mi pred svaku "veču" tekmu smo već pobjedili tu tekmu, a na kraju svaki put hladan tuš. Krenuvši od 2000 pa do danas![]()
Zato, pusti ihNemoj im smetat
Ako uspijemo da oduzmemo Albancima sveukupno 6 poena, onda smo u dobroj prednosti, jer oni svakome mogu natjerati nerjesen rezultat. Kvalifikacije su tek pocele, ova grupa nije mozda nesto strasna, ali ovdje se svako moze okliznuti. Mi jesmo izgubuli od najveceg favorita grupe, ali sve je jos pred nama, a protiv Francuza ce sve reprezentacije pokusati da odigraju igru svog zivota ( osim nase

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Prednost.Albanija ni blizu nece praviti bunker protiv nas.Jer ce nas nakon one nase katastrofalne igre podcijeniti.
Vise sanse da mi odnesemo bodove iz Albanije nego sama Francuska.
Mana jako lose zalaganje igraca pa evo vec skoro punih godinu dana.
Niko cestito da digne guzicu jos od pobjede nad Estonijom u Estoniji.
Samo od sebe nece,pa taman Mourinho sijedio na klupi BIH repke..
P.S Yacky e super ako je Krsto bio na popisu Azerbejdzana.
Onda nece garant ni u Dragovoljcu dobiti transfer.
Vise sanse da mi odnesemo bodove iz Albanije nego sama Francuska.
Mana jako lose zalaganje igraca pa evo vec skoro punih godinu dana.
Niko cestito da digne guzicu jos od pobjede nad Estonijom u Estoniji.
Samo od sebe nece,pa taman Mourinho sijedio na klupi BIH repke..
P.S Yacky e super ako je Krsto bio na popisu Azerbejdzana.

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Eto nek' je Zec prešao u Bayern.harishp je napisao/la: P.S Yacky e super ako je Krsto bio na popisu Azerbejdzana.![]()

Zec za razliku od Krste igra u repki.Kao i sto je samo za prelaz iz Sibenika dobio milion eura na ruke.Ovaj to nece vidjeti kad bi do 40.te igrao.
Mora Krsto prsuta i vina ponijeti Bilicu,mozda mu uspije.

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 30 sep 2010, 17:12, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
harishp je napisao/la:Zec za razliku od Krste igra u repki.Kao i sto je samo za prelaz iz Sibenika dobio milion eura na ruke.Ovaj to nece vidjeti kad bi do 40 igrao.![]()

Krstanović je igrao za reprezentaciju.. a hoće li igrati u budućnosti zavisi.. možda ako pređe u Istanbul BB.
Mogao je igrati u reprezentaciji znj kategorije,ali uz to prijateljska.Pa Bilic to moze kod Bljatera
srediti
Ovako su mu vece sanse za kockaste kudikamo.
Bio bi bi odmah uzdanica''vatrenih''
Uostalom glupost je uopste o njemu pisati na ovoj temi.
Otvori temu o njemu pa onda sa administracijom chataj do mile volje.
Ovako se samo pravi off topic.Kad bi se svaki igracic pominjao,dokle bi se stiglo.
P.S neko u BB a neko na klupu ili tribine

Ovako su mu vece sanse za kockaste kudikamo.
Bio bi bi odmah uzdanica''vatrenih''

Uostalom glupost je uopste o njemu pisati na ovoj temi.
Otvori temu o njemu pa onda sa administracijom chataj do mile volje.

Ovako se samo pravi off topic.Kad bi se svaki igracic pominjao,dokle bi se stiglo.
P.S neko u BB a neko na klupu ili tribine

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Breakin News: Josip Kuze se bori za zivot u Tiransku bolnicu zbog krvarenje na mozokot nadam se da ce spasiti.
Kuzhe svi smo so tebe

Kuzhe svi smo so tebe

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.