Mozda je on buducnost (mozda) ali prvi napadac ne smije biti jer nema ni iskustva ni znanja da to trenutno bude.Rimes87 je napisao/la:Znam, nego ga pitam sarkasticno. Smajic je buducnost i Slobode, a najvjerovatnije i repke, te ako ostane jos na kaljenju samo vise para za njega mozemo dobiti. Plus je dajdzino zlato pa ce se dobro i utusit nekome.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Bolje on nego da gledam Benku mrtvog kako se pomija po terenu. ****, moramo i mi malo realni biti. Malac ako ne ode iz kluba malo ga istrpit i upucat za kakav fin novac.HElo je napisao/la:Mozda je on buducnost (mozda) ali prvi napadac ne smije biti jer nema ni iskustva ni znanja da to trenutno bude.Rimes87 je napisao/la:Znam, nego ga pitam sarkasticno. Smajic je buducnost i Slobode, a najvjerovatnije i repke, te ako ostane jos na kaljenju samo vise para za njega mozemo dobiti. Plus je dajdzino zlato pa ce se dobro i utusit nekome.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
adzina jabuka :kafa:Penaltiky je napisao/la:pretjerujete s tom pričom dajdžino zlato, mali je dobro odigrao, igra za mladu repku
EDIT a Bgm ni fizikalije da bude napadac (špic tzv.) kakav nama treba.HElo je napisao/la:Mozda je on buducnost (mozda) ali prvi napadac ne smije biti jer nema ni iskustva ni znanja da to trenutno bude.Rimes87 je napisao/la:Znam, nego ga pitam sarkasticno. Smajic je buducnost i Slobode, a najvjerovatnije i repke, te ako ostane jos na kaljenju samo vise para za njega mozemo dobiti. Plus je dajdzino zlato pa ce se dobro i utusit nekome.
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Pa zato i jesmo taraba od lige jer nama je buducnost igrac sa 25-26....HElo je napisao/la:Mozda je on buducnost (mozda) ali prvi napadac ne smije biti jer nema ni iskustva ni znanja da to trenutno bude.Rimes87 je napisao/la:Znam, nego ga pitam sarkasticno. Smajic je buducnost i Slobode, a najvjerovatnije i repke, te ako ostane jos na kaljenju samo vise para za njega mozemo dobiti. Plus je dajdzino zlato pa ce se dobro i utusit nekome.
I treba ga sada gurnuti u vatru istrpiti 4-5 kola ...
Na mladima mi mozemo neke pare uzeti ako "procepe"....
Ali yeben mentalitet imamo hocemo samo gotov proizvod iskustvo...Pa vezat ga ugovorom i neka skuplja iskustvo....
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Ugovori mladih igraca :
Eldin Omerovic(18) 28.06.2020
Armin Hodzic(18) 31.12.2019
Amar Beganovic(18) 31.08.2020
Sasa Maksimovic (18) 30.06.2020
Dino Hodzic (18) 30.06.2019
i apsolutno zlato naseg kluba SEMIR MUSIC
30.06.2018, eh sad na koliko li su ga produzili
Eldin Omerovic(18) 28.06.2020
Armin Hodzic(18) 31.12.2019
Amar Beganovic(18) 31.08.2020
Sasa Maksimovic (18) 30.06.2020
Dino Hodzic (18) 30.06.2019
i apsolutno zlato naseg kluba SEMIR MUSIC

Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Na Musiću ćemo zaradit veliku lovu

Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
sta je smijesnoHPCompaq je napisao/la:Na Musiću ćemo zaradit veliku lovu :lol: :urnebes: :urnebes:
Ma ne ostaju ni Smajic, ni Todorovic. Samo je pitanje dana. Iz kluba pametno rade sto nece da pricaju o tome dok se ne zavrsi
Niko, niko, samo Sloboda
ipak je veliki talenat u pitanju,neosporan.Dokazao se briljantnim igrama ove godine,veći eksponat od Todora trenutno koji imamoChinaglia je napisao/la:sta je smijesnoHPCompaq je napisao/la:Na Musiću ćemo zaradit veliku lovu![]()
![]()

Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
da bi Musica kome uvaljat za 100k maraka, dali bi nam 100 k € da ga vodimo nazad = profit
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Red Bull danas dobio 7.5 miliona za Berishu, ocekujem Darka uskoro u njihovom dresu, jos Prevljak igra za njih, vratio se sa posudbe tako da se vec zna s njim iz repke.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
blagodarim :kafa:Penaltiky je napisao/la:Činija, al on je više za šaketanje.Aerials je napisao/la:Koga mi uopšte imamo još od napadača?
velis dobili 7,5 mil za berishu, pa sad mogu platit todorovica :mrgreen:bhpremierliga12 je napisao/la:Red Bull danas dobio 7.5 miliona za Berishu, ocekujem Darka uskoro u njihovom dresu, jos Prevljak igra za njih, vratio se sa posudbe tako da se vec zna s njim iz repke.
kakve veze ima todorovic s berishom, mi cekamo transfer lainera hehe
A mozda cekamo da Zrinjski proda KadusicaChinaglia je napisao/la:velis dobili 7,5 mil za berishu, pa sad mogu platit todorovicabhpremierliga12 je napisao/la:Red Bull danas dobio 7.5 miliona za Berishu, ocekujem Darka uskoro u njihovom dresu, jos Prevljak igra za njih, vratio se sa posudbe tako da se vec zna s njim iz repke.![]()
kakve veze ima todorovic s berishom, mi cekamo transfer lainera hehe

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- tuzlak1987
- Kontakt:
Cekamo da mu zaboravimo za doprinose heh
https:// faktor. ba/vijest/todorovic-se-oprostio-od-prijatelja-potpisuje-za-novi-klub-i-do-vrha-puni-kasu-slobode-302162 to bi bilo to!
Jeste nestrpljivi. Covjek ce potpisati, otisao Lainer ili ne. Mozda vec sutra iskoci objava 

Niko, niko, samo Sloboda
...
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 04 jul 2018, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Hocemo sve da nam isplate u gvozdenim da imamo osjecaj da je vise.