Pro Evolution Soccer 2011
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Pro Evolution Soccer 2011
Zna li ko kad dolazi novi PES na pijace?:D
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
- Ponos Torina
- Kontakt:
Dan posle officialnog Release-,znaci 1-og oktobra__EmIr__ je napisao/la:Zna li ko kad dolazi novi PES na pijace?:D

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Xbox verzija se pojavila na torrentima... ali samo na italijanskom i holandskom jeziku... i samo da znate da verzija koja bude izasla 8.10. je na engleskom ove ostale tj koje budu izasle 31.09. nemaju engleski jezik... 

Jesi li to ti ekskluzivni dobavljac PES-a za pijacuPonos Torina je napisao/la:Dan posle officialnog Release-,znaci 1-og oktobra__EmIr__ je napisao/la:Zna li ko kad dolazi novi PES na pijace?:D

Igrao sam na demo-o 2011-ku i sta reci grmi !
Gameplay pravo tezak,valja poteze samo uciti 1 mjesec

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Kazu da je FIFA ove godine bolja, samo jos grafika nije nešto, tj. moci ce se igrati 11 vs 11 online tj. svaki igrac kontrolise jednog igraca, te be a goalkeeper itd*p!p!t@* je napisao/la:Igrao sam na demo-o 2011-ku i sta reci grmi !

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Ma kakva fifa,igrao sam i jedno i drugo i novi pes je puno puno bolji nevjerovatno kako je realna igra i ispravljeno je dosta gresaka u odnosu na prosli.Fifa 11 ni blizu prebrz gameplay nekako ukratko pes bolji ko i uvijek.
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
- Ponos Torina
- Kontakt:
Nisam,ali znam protokolBilal je napisao/la:Jesi li to ti ekskluzivni dobavljac PES-a za pijacuPonos Torina je napisao/la:Dan posle officialnog Release-,znaci 1-og oktobra__EmIr__ je napisao/la:Zna li ko kad dolazi novi PES na pijace?:D

Skinuo sam sinoc(Full)Fifu nije losa ali one njihove kamere pokvare igru totalno..
Ova fifa je najbolja koja je izasla do sada,ali Pes je opet pobijedio....
I nema BiH na Fifi

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Ponos Torina
- Kontakt:
PES 2011 IZASAO
(Njemacka verzija)
Ko zeli download neka mi se javi da mu dam link

- rob do bagro
- Kontakt:
Da to druze nije ovaPonos Torina je napisao/la:PES 2011 IZASAO![]()
(Njemacka verzija)

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
jel taj link? da znam da stavim da se skida, na italiano ovdje sve pa kontam da nije kakva zajebancijarob do bagro je napisao/la:Da to druze nije ovaPonos Torina je napisao/la:PES 2011 IZASAO![]()
(Njemacka verzija)
Ko zeli download neka mi se javi da mu dam linkhttp://gamestorrents.com/pc-game-pro-ev ... -6716.html

- rob do bagro
- Kontakt:
Da, jeste...ovo je njemacka verzija, samo kliknes na to descargar i skinut ce ti ikonu sa kojom ces skidat PES.wr10 je napisao/la:jel taj link? da znam da stavim da se skida, na italiano ovdje sve pa kontam da nije kakva zajebancijarob do bagro je napisao/la:Da to druze nije ovaPonos Torina je napisao/la:PES 2011 IZASAO![]()
(Njemacka verzija)
Ko zeli download neka mi se javi da mu dam linkhttp://gamestorrents.com/pc-game-pro-ev ... -6716.html
da ne skinem viruse kakve
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Da, jeste...ovo je njemacka verzija, samo kliknes na to descargar i skinut ce ti ikonu sa kojom ces skidat PES.[/quote]
odlicno.. evo stavio sam.. hvala drug
odlicno.. evo stavio sam.. hvala drug
- Los*Blancos
- Kontakt:
Ko bi da poigra PES da ga razvalim

El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
Alo hackeri trebali opet orginal pes da bi se igralo on line ??? 

Samo jedan klub Velež Mostar
- Ponos Torina
- Kontakt:
Nikad nije ni trebao Original da bi se igralo onlline
Evo ko zeli
http://www.2shared.com/file/40CtLkvP/Downloads.html
Veceras ce biti i eng.pes tako da cu ja sacekati eng verziju nemam ja zivaca za svabe

Evo ko zeli

Veceras ce biti i eng.pes tako da cu ja sacekati eng verziju nemam ja zivaca za svabe

Pošto igram PES 9 pa nemam pojma šta je sve novo bilo na PES 10 može li mi neko reći šta je sve novo bilo na 10 i šta će sve biti na PES 11. I na kraju , koliko bi zauzimao PES 11 (grafička i to.) ?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- nero.piroman
- Kontakt:
mozes li druze dati link gdje ce biti engl verzija i jesil 100 % siguran da ce biti?Ponos Torina je napisao/la:Nikad nije ni trebao Original da bi se igralo onlline![]()
![]()
![]()
![]()
Evo ko zelihttp://www.2shared.com/file/40CtLkvP/Downloads.html
Tko želi nešto naučiti, nači će način; tko ne želi, naći će izliku.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Cim bude ja cu postaviti,trebalo bi biti u toku dananero.piroman je napisao/la:mozes li druze dati link gdje ce biti engl verzija i jesil 100 % siguran da ce biti?Ponos Torina je napisao/la:Nikad nije ni trebao Original da bi se igralo onlline![]()
![]()
![]()
![]()
Evo ko zelihttp://www.2shared.com/file/40CtLkvP/Downloads.html

Evo izasla Spanska,Portugalska i italijanska verzija,Engleske jos nema

Pojavio se prevod engleski,pa tako da se moze i dojce verzija igrat i prevesti

Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 30 sep 2010, 16:11, ukupno mijenjano 1 put.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Joj extra, atmosfera, spiker na stadionu, komentator,, super
Joj extra, atmosfera, spiker na stadionu, komentator,, super
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.