NAGRADNA IGRA: Svaki dan BONUS na WWin-u (Diskusije)
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123,gaston
-
- Kontakt:
Re: NAGRADNA IGRA: Svaki dan BONUS na WWin-u (Diskusije)
content://media/external/file/32671
Kako da postavim tiket sa fona?

strijelacc
wwin.com
postimg pa odaberi i ovdje link zalijepiSladjann95 je napisao/la:content://media/external/file/32671
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Kakva je ovo sprdnja sa dobitnicima za 02.07 ?
Od ovih 10 dobitnika, najmanje su 3 laznjaka za koje preptostavljam da su u vlasniku iste osobe koja ih je izabrala
Vratite insidera da bira tikete ili jednostavno prekinite nagradnu igru
Od ovih 10 dobitnika, najmanje su 3 laznjaka za koje preptostavljam da su u vlasniku iste osobe koja ih je izabrala
Aj nam objasni kako si to zaključio?slaven92 je napisao/la:Kakva je ovo sprdnja sa dobitnicima za 02.07 ?
Realno ovo je komedija, slazem se slaven i armean su trebali dobiti ladnooooo bonus pa pogledajte tikete sunce ti j... Jelena ima tiket keca na tipa kvotu 2 ulog po evra sta je tu zanimljivo ili slicno i pad je ocigledan jos. Ljudi skidaju kvotu 500 ili su blizu i ne dobiju nista. Bolest.
Evo ti objasnjenje. Reci mi molim te po cemu su ovi tiketi zanimljivi, inace evo tih 10 najzanimljivijih tiketa za 02.07 da svi vide

Ma strasno, postavljati sto gluplje tikete, evo ja cu stavljati tacan rezultat od sad na marku ko sto i odigram iz zabave trebao bi dobijati onda. Slavene skidam kapu za tiket sto si prosao.
Dok je Insider birao tikete sve je bilo normalno i onda se ovo desi.
10 tiketa i sve jedan gubitni. Naravno ne govorim da gubitne ne treba nagradjivati, ali ovakve definitivno ne.
10 tiketa i sve jedan gubitni. Naravno ne govorim da gubitne ne treba nagradjivati, ali ovakve definitivno ne.
Pa mislim kad nekog optužiš onda moraš dati i objašnjenje zbog tih riječi a ne reči ovo je 10 tiketa dobitnika?!
Mislim, i meni su komedija tiketi, osim mog naaravno (šalim se, ali gledajući od ovih 10 moj je daleko najbolji), i ako ni moj nije po pravilima 100% ako se uzme u obzir da je tema SP2018!
Inače, nisam moderator niti bi to želio biti, i znam da ovi što su moderatori imaju bruku posla, ali da sam jedan od njih, sve tikete mimo pravila bi automatski brisao, a tiketa uplaćenih bonusom, nezavršenih i još neki bruku je pun klinac.
Ovdje je izgleda stavlja sve što se odigra taj dan pa šta upali, upali.
Ja sam do sad stavio samo 3 tiketa za tri dana a na dva dobio bonus jer mislim da su koliko toliko zanimljivi, ostalo nisam ni pomislio da stavim.
Mislim, i meni su komedija tiketi, osim mog naaravno (šalim se, ali gledajući od ovih 10 moj je daleko najbolji), i ako ni moj nije po pravilima 100% ako se uzme u obzir da je tema SP2018!
Inače, nisam moderator niti bi to želio biti, i znam da ovi što su moderatori imaju bruku posla, ali da sam jedan od njih, sve tikete mimo pravila bi automatski brisao, a tiketa uplaćenih bonusom, nezavršenih i još neki bruku je pun klinac.
Ovdje je izgleda stavlja sve što se odigra taj dan pa šta upali, upali.
Ja sam do sad stavio samo 3 tiketa za tri dana a na dva dobio bonus jer mislim da su koliko toliko zanimljivi, ostalo nisam ni pomislio da stavim.
Tvoj tiket i onaj sto je uplaceno 5e i 1 par je pao su ok ali pogledaj ostalih 8
Znaci lik koji se registrovao 02.07 je dobio bonus a tiket nigdje veze. (i reci mi sad da taj isti lik koji ga je izabrao nije napravio taj profil i sebi stavio 10e
Znaci lik koji se registrovao 02.07 je dobio bonus a tiket nigdje veze. (i reci mi sad da taj isti lik koji ga je izabrao nije napravio taj profil i sebi stavio 10e
Doci ce svi na red. Zar morate bas sve unistiti? Cuj ovoga napravio sebi profil i dodijelio si 10eura 

Zadnja izmjena: krmpotich, dana/u 03 jul 2018, 16:48, ukupno mijenjano 1 put.
Next level preseravanje je ova nagradna igra. Kontao sam da necu ni komentarisati nista ovdje nego okaciti tiket kad imam odigran pa sta bude, nisam ni planirao igrati nista osim SP al eto juce sam imao neki dobitaka na live sa bonusom pa sam igrao neke prijateljske isto. Nista wwin ovdje kriv nije realno oni samo procitaju ko je dobio provjere jel prevara neka eventualno i to je to tj. mozda i jeste jer imaju oni svoj nalog na forumu i sigurno ih smara i gledati detaljnije ovo kad znaju da ce podjeliti bonus svakako pa procitaju dobitnike i to je to.
Buraz, pravila su problem.slaven92 je napisao/la:Tvoj tiket i onaj sto je uplaceno 5e i 1 par je pao su ok ali pogledaj ostalih 8
Po meni, najzanimljivi su listići sa padom na jednom paru, i te ljude treba nagraditi.
Mislim ok je da da neko i dobitni dobije bonus, ali šta meni ili tebi znači 10e bonusa a imaš dobitni tiked od 300, 400 ili 500e?
krmpotich je napisao/la:Doci ce svi na red. Zar morate bas sve unistiti?
Nije poenta u tome jel neko se buni sto nije dobio nego poenta je sto je sra nje nepravedno i dugo si na forumu budi jednom bar realan i pogledaj sta je ovdje zanimljivo cak i ovi tiketi sa ulozima od 20 evra i vise nisu zanimljivi jer su kvote male sta sad zanimljivo je jer je pao neko sa ulogom 20evta dobitak 300 evra lupam a neko je tu uradio sa markom isto, po meeni poenta jeste da neko odigra tacan rezultat prelaz i pogodi tako nesto ili neku veliku kvotu nesto nerealno makar jedino to pogodio na tiketu ili da je bio blizu.
ovo je zainmljiv tiket i ako sam uplatio bonusom samo primjer dajem :

krmpotich je napisao/la:Doci ce svi na red. Zar morate bas sve unistiti? Cuj ovoga napravio sebi profil i dodijelio si 10eura
Aj sad reci nije moguce to, posto moderator ne moze da igra igru relano sto da ne? Aj reklamiraj ti malo one kladionice sa tjuba, i ostani nerealan ko sto si uvijek bio.
Ako je cilj da svi dobiju zasto odna postavljamo tikete ? Ajde da svi ostave korisnicka imena pa nek oni dodjeljuju nmvz sto je neko danas napravio profil ili sto uopste ne igra na wwinu ali je danas odlucio uplatiti 1e da dobije bonus i nikad vise nece uci u wwinkrmpotich je napisao/la:Doci ce svi na red. Zar morate bas sve unistiti? Cuj ovoga napravio sebi profil i dodijelio si 10eura
-
- Kontakt:
Ako je Jelena dobila bonus, onda nemamo vise sta postavljati ovdje tikete. Pratio sam baš njene objave i svaki tiket 1km uplata, jedan par od 2kv max i pad je naravno. A i nisam se iznenadio kad sam vidio da je izvucena, nekako sam ocekivao to i da se onda razocaram u ovu nagradnu igru.
Par momaka ima ovdje koji bi svaki dan trebali dobijati bonuse, ArMean mi je prvi pao na pamet koji odlicne tikete ima, i pored njeg jedna Jelena da dobije i ostalih. Strašno !
Par momaka ima ovdje koji bi svaki dan trebali dobijati bonuse, ArMean mi je prvi pao na pamet koji odlicne tikete ima, i pored njeg jedna Jelena da dobije i ostalih. Strašno !
Ne prosi botinoRivercruise je napisao/la:Ako je Jelena dobila bonus, onda nemamo vise sta postavljati ovdje tikete. Pratio sam baš njene objave i svaki tiket 1km uplata, jedan par od 2kv max i pad je naravno. A i nisam se iznenadio kad sam vidio da je izvucena, nekako sam ocekivao to i da se onda razocaram u ovu nagradnu igru.
+4367761343386 okreni moj broj ti zivote moj
Mozes li provjeriti bonus za 30.6 nije uplacen
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.