daj Semchi Golfa on ce tebi Polapride_of_merseyside je napisao/la:Kako meni nedostaje moj Polinjo![]()
![]()
Ljubomorna sam na vas koji imate Pola

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
daj Semchi Golfa on ce tebi Polapride_of_merseyside je napisao/la:Kako meni nedostaje moj Polinjo![]()
![]()
Kojeg si ti imala?pride_of_merseyside je napisao/la:Kako meni nedostaje moj Polinjo![]()
![]()
Uz moju doplatu naravnomiki_92 je napisao/la:daj Semchi Golfa on ce tebi Polapride_of_merseyside je napisao/la:Kako meni nedostaje moj Polinjo![]()
![]()
Zbog cega? Ti si ono sesticu uzela?pride_of_merseyside je napisao/la: Ne volim Golfa nimalo
Sedmicu. Ma super je on sve ok, ali nisam jos emotivno vezala za njega.harden je napisao/la:Zbog cega? Ti si ono sesticu uzela?pride_of_merseyside je napisao/la: Ne volim Golfa nimalo
Polo je dobar fakat, pogotovo kad uporedis sa slicnim autima u klasi. Samo treba malo bolje obratiti paznju kad kupujes da izbjegnes te neke vece popravke, a te sitnice se moraju mijenjati kod svakog. Taj noviji model je lijep, moj je bio onaj sa okruglim farovima.SMR187 je napisao/la:Super su oni meni. I ja trazim sebi nesto, pa mi je onaj mod 2008 bio u kombinacijama
Znam jednu konu, koja je plakala kad joj je muz prodao Pola, znaci Polo je bio ocuvan ko iz fabrike, da nisi ti tapride_of_merseyside je napisao/la:Imala 1.4 TDI, 2005. Ja sam se za njim isplakala ko nikad ni za cim u zivotu![]()
Al sve sam mu popravila, sta god cujem da neko popravlja na Polu i meni se to desavalo![]()
Ali nema veze, oprastam mu![]()
Da nije bio sa dvoja vrata ne bih ga jos ni prodavala.Uz moju doplatu naravnomiki_92 je napisao/la:daj Semchi Golfa on ce tebi Polapride_of_merseyside je napisao/la:Kako meni nedostaje moj Polinjo![]()
![]()
Ljubomorna sam na vas koji imate Pola![]()
Ne volim Golfa nimalo
Reče čojk koji hljeb zaradjuje u Njemačkoj.VelaHavle je napisao/la:Yebo VW.
HahahahaCentre forward je napisao/la:Reče čojk koji hljeb zaradjuje u Njemačkoj.VelaHavle je napisao/la:Yebo VW.
Da bude sa srecom, dobar je Audi, inace, imam osjecaj da je Audi A3 poslije golf 5, najprodavanije auto na Piku, potraznja je nevjerovatna...SMR187 je napisao/la:Ipak nista polo.
da se i ja malo pofOlim![]()
Hvala hvalasemcho je napisao/la:Da bude sa srecom, dobar je Audi, inace, imam osjecaj da je Audi A3 poslije golf 5, najprodavanije auto na Piku, potraznja je nevjerovatna...SMR187 je napisao/la:Ipak nista polo.
Hvala legendoFerdo je napisao/la:Čestitam na novom automobilu SMR. Fin je A3. Malo spartanski, ali fin.
Čestitke brate, da se navozaš! Valja nam to uskoro zaliti, a ne bi se pokajao i da si Pola izabrao.SMR187 je napisao/la:Ipak nista polo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.