Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- Los*Blancos
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Ko god zeli da igra na Getafe nebi mu preporucio..o da igra golove..fali im puno igraca iz 1 postave nisu ni otisli u Svic..4 igraca iz juniora Getafe su pozvani..izostaju Arizmendi, Manu, Gavilán, Casquero, Rafa, Ibrahim Kas
El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
j**em ti srecu... jos mi danas rodjendan

Sretan ti rođendan 

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Citizen-X
- Kontakt:
to je ono kad ja kazem drago mi je kad padnem na kvoti 2, 3,4 al kad zijanim na 1,25 popizdis...
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Danas PAOK-Dinamo x2 ko kuća. 

...što je više lome to je volim jače...
Interista je napisao/la:j**em ti srecu... jos mi danas rodjendan
Pa gdje ces na Panathinakose igrati

FC Utrecht - Liverpool Pengene tilbage ved uafgjort B I 2 1,50
PAOK Thessaloniki - Dinamo Zagreb B I X2 1,84
Rosenborg - Aris Thessaloniki B I 1 1,82
Sheriff Tiraspol - Dynamo Kyiv B I 2 1,97
CSKA Sofia - FC Porto B I 2 1,53
Bor. Dortmund - Sevilla B I 1 1,95
Ovo nemoze da je bolje
liverpool Ah
Dinamo x2
Rosenborg 1
dinamo kiev 2
porto 2
dortmund 1
PAOK Thessaloniki - Dinamo Zagreb B I X2 1,84
Rosenborg - Aris Thessaloniki B I 1 1,82
Sheriff Tiraspol - Dynamo Kyiv B I 2 1,97
CSKA Sofia - FC Porto B I 2 1,53
Bor. Dortmund - Sevilla B I 1 1,95
Ovo nemoze da je bolje
liverpool Ah
Dinamo x2
Rosenborg 1
dinamo kiev 2
porto 2
dortmund 1
Zadnja izmjena: Flash_28, dana/u 30 sep 2010, 12:03, ukupno mijenjano 1 put.
- Los*Blancos
- Kontakt:
Ja sam ih na cistom 1 promasio 138 kmInterista je napisao/la:j**em ti srecu... jos mi danas rodjendan

- Los*Blancos
- Kontakt:
Hajduk- Anderleht 2 2.7
BVB-Sevilla 2 3.7
Rapid.B-Besiktas 2 2.5
Gent-Lille 2.3
Staua.B-Napoli 2 2.5
Eto dobitak
Hajduk ce pasti lagano kod kuce vaceras, Sevilla s novim trenerom kako on kaze ide vacr u Njemacku po pobijedu mada zna da je vrlo tesko ali ne nemoguce koaf.dobar 3.7
Besiktas kvalitetniji,a u Becu ce imati veliki broj navijaca (Austrijski-Turaka)
Lille je puno kvalitetni od Belgijiske ekipe i pobijeda je sigurna, Napoli moze da koci ali mislim da 0-1 zavrs. 
BVB-Sevilla 2 3.7
Rapid.B-Besiktas 2 2.5
Gent-Lille 2.3
Staua.B-Napoli 2 2.5
Eto dobitak

Hajduk ce pasti lagano kod kuce vaceras, Sevilla s novim trenerom kako on kaze ide vacr u Njemacku po pobijedu mada zna da je vrlo tesko ali ne nemoguce koaf.dobar 3.7

Zadnja izmjena: Los*Blancos, dana/u 30 sep 2010, 12:09, ukupno mijenjano 2 puta.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
zasto? neko od Grka mora profitirati ove sedmice, ako je sinoc bio los PAO, a danas idu u goste AEK i Aris i tesko ce do bod(ova), mozda Aris nesto ugrabi ..jacky09 je napisao/la:Danas PAOK-Dinamo x2 ko kuća.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
Ako , Sevila uzme BvB onda je Smak Svijeta ! To , je zicer i najsigurniji tip dana po meni .Los*Blancos je napisao/la:Hajduk- Anderleht 2 2.7
BVB-Sevilla 2 3.7
Rapid.B-Besiktas 2 2.5
Gent-Lille 2.3
Staua.B-Napoli 2 2.5
Eto dobitak![]()
Hajduk ce pasti lagano kod kuce vaceras, Sevilla s novim trenerom kako on kaze ide vacr u Njemacku po pobijedu mada zna da je vrlo tesko ali ne nemoguce koaf.dobar 3.7Besiktas ce u Becu imati veliki broj navijaca (Austrijski-Turaka)
Lille je puno kvalitetni od Belgijiske ekipe i pobijeda je sigurna, Napoli moze da koci ali mislim da 0-1 zavrs.
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- Los*Blancos
- Kontakt:
DobroCoDe je napisao/la:Ako , Sevila uzme BvB onda je Smak Svijeta ! To , je zicer i najsigurniji tip dana po meni .Los*Blancos je napisao/la:Hajduk- Anderleht 2 2.7
BVB-Sevilla 2 3.7
Rapid.B-Besiktas 2 2.5
Gent-Lille 2.3
Staua.B-Napoli 2 2.5
Eto dobitak![]()
Hajduk ce pasti lagano kod kuce vaceras, Sevilla s novim trenerom kako on kaze ide vacr u Njemacku po pobijedu mada zna da je vrlo tesko ali ne nemoguce koaf.dobar 3.7Besiktas ce u Becu imati veliki broj navijaca (Austrijski-Turaka)

Heheh ako Aris nesto ugrabi od Rosenbroga onda su pobjedinici euroligedr.van nostrand je napisao/la:zasto? neko od Grka mora profitirati ove sedmice, ako je sinoc bio los PAO, a danas idu u goste AEK i Aris i tesko ce do bod(ova), mozda Aris nesto ugrabi ..jacky09 je napisao/la:Danas PAOK-Dinamo x2 ko kuća.

Odense Oba tima go

Los*Blancos je napisao/la:DobroCoDe je napisao/la:Ako , Sevila uzme BvB onda je Smak Svijeta ! To , je zicer i najsigurniji tip dana po meni .Los*Blancos je napisao/la:Hajduk- Anderleht 2 2.7
BVB-Sevilla 2 3.7
Rapid.B-Besiktas 2 2.5
Gent-Lille 2.3
Staua.B-Napoli 2 2.5
Eto dobitak![]()
Ja znam da ce Sevilla da uzme ovu tekmu
TURIC SU OSVAJALI BEC PAR MJESECI PA NISU USPJELI, DODUSE ZAJEBALA IH JE KISA KOJA IM NIJE OMOGUCILA DA POVEZU TOPOVE

- dr.van nostrand
- Kontakt:
slazem se , VfB Stuttgart naprimao se golova do sada i danas ce sigurno nesto uci u gol UlreichaFlash_28 je napisao/la:Heheh ako Aris nesto ugrabi od Rosenbroga onda su pobjedinici euroligedr.van nostrand je napisao/la:zasto? neko od Grka mora profitirati ove sedmice, ako je sinoc bio los PAO, a danas idu u goste AEK i Aris i tesko ce do bod(ova), mozda Aris nesto ugrabi ..jacky09 je napisao/la:Danas PAOK-Dinamo x2 ko kuća.![]()
Rosenborg jedva ispao iz lige sampiona i to savladao Fck koji je juce razvalio phanatinakosa dosta ljudi ponizava Skandinaviske Klubove koji izvrsno igraju utakmice u ligi prvaka i europskoj ligi. Aris nije za pohvaliti na gostujucem terenu i isti su rang. Srece uvijek ima pa i kad su igrali sa Atletikom Mislim da ce izvuci pozitivan rezultat
Pobjedu.
Odense Oba tima go![]()

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
Hajduk - Anderlecht - X/2
Young B. - Getafe - X/X
Rapid W. - Besiktas - X/X
Uplata 1 KM...Dobitak 101.83 KM
Gent - Lille - X/X
Sheriff T - Dynamo K - X/2
Man City - Juventus - 1pX
Uplata 1 km...Dobitak 48.51
Young B. - Getafe - X/X
Rapid W. - Besiktas - X/X
Uplata 1 KM...Dobitak 101.83 KM

Gent - Lille - X/X
Sheriff T - Dynamo K - X/2
Man City - Juventus - 1pX
Uplata 1 km...Dobitak 48.51

Jeli negdje piše da mora?dr.van nostrand je napisao/la:zasto? neko od Grka mora profitirati ove sedmice, ako je sinoc bio los PAO, a danas idu u goste AEK i Aris i tesko ce do bod(ova), mozda Aris nesto ugrabi ..jacky09 je napisao/la:Danas PAOK-Dinamo x2 ko kuća.
...što je više lome to je volim jače...
Imali kakve sigurice 

Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza
CSKA Moscow - Sparta Praha
1 1.40
Zenit St Petersburg - AEK Athens
Total Goals Scored 2.5
Over 2.5 1.70
Borussia Dortmund - Sevilla
Total Goals Scored 2.5
Over 2.5 1.75
Total odds 4.16
Rosenborg - Aris Thessaloniki
Both Teams to Score (1=Yes, 2=No)
2 1.80
Sampdoria - DVSC Debrecen
Total Goals Scored 2.5
Over 2.5 1.45
Steaua Bucureşti - Napoli
X2 1.40
Total odds 3.65
Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.