Osmina finala- sve utakmice

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

LAZARUS2000
Kontakt:

Re: Osmina finala- sve utakmice

Post Postao/la LAZARUS2000 » 02 jul 2018, 09:22

Ima li živih? I hoće li Rusija imati puno navijača. Ono nije da ne volim hrvatsku ali sam ko mali drko na šarapovu. Ili volim ruske pisce, ili želja mi je da posjetim zimski dvorac pa zato :njanjanja:
Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 02 jul 2018, 09:30

LAZARUS2000 je napisao/la:Ima li živih? I hoće li Rusija imati puno navijača. Ono nije da ne volim hrvatsku ali sam ko mali drko na šarapovu. Ili volim ruske pisce, ili želja mi je da posjetim zimski dvorac pa zato :njanjanja:
Srbin si,, zato navijas za Rusiju. :D ne zato sto ga pepas Sarapovu. :D

Favorita cu odluciti u toku utakmice, ko bude igrao ljepse. Hrvati su dosta jaci ali ovu ssu izgurali protiv Spanije, odgovara im uloga autsajdera definitivno. Bit ce interesantan mec ali mislim da je Rusiji jedno cudo dosta. :D
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

LAZARUS2000
Kontakt:

Post Postao/la LAZARUS2000 » 02 jul 2018, 09:44

Rooney88 je napisao/la:
LAZARUS2000 je napisao/la:Ima li živih? I hoće li Rusija imati puno navijača. Ono nije da ne volim hrvatsku ali sam ko mali drko na šarapovu. Ili volim ruske pisce, ili želja mi je da posjetim zimski dvorac pa zato :njanjanja:

Favorita cu odluciti u toku utakmice, ko bude igrao ljepse. Hrvati su dosta jaci ali ovu ssu izgurali protiv Spanije, odgovara im uloga autsajdera definitivno. Bit ce interesantan mec ali mislim da je Rusiji jedno cudo dosta. :D
Ču ko bude igrao ljepše? Ko da rusi uopšte mogu da igraju nešto. Što rekli u podcastu sport kluba rusi će da iskopaju rovove i to je to. :rol:
Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 02 jul 2018, 09:48

LAZARUS2000 je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:

Ču ko bude igrao ljepše? Ko da rusi uopšte mogu da igraju nešto. Što rekli u podcastu sport kluba rusi će da iskopaju rovove i to je to. :rol:
Pa ne ocekujem da napadaju, kao autsajderi ocekivano ce u bunker. Od Hrvata se ocekuje leprsavost. Eh sada ako Hrvati pocnu igrati kao Spanci jucer onda deff prelazim navijati za Rusiju. :D
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

zigzag
Kontakt:

Post Postao/la zigzag » 02 jul 2018, 09:49

LAZARUS2000 je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:

:rol: :rol: :rol: :thumbup:

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 02 jul 2018, 09:53

Ljudi moji imal ogavnije pojave od onog domagoja vide
naprijed rejal

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 02 jul 2018, 09:58

Sveti je napisao/la:Ljudi moji imal ogavnije pojave od onog domagoja vide
Ima
slika
:mrgreen:

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 02 jul 2018, 10:01

mandraX je napisao/la:
Sveti je napisao/la:Ljudi moji imal ogavnije pojave od onog domagoja vide
Ima
slika
:mrgreen:
Ah vidi ljepotana iz madrida :ljepota:

:urnebes:
naprijed rejal

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 02 jul 2018, 10:09

Sreca pa nije miss svijeta tu bi ognjen vranjes kao BiH predstavnik pobjedio :mrgreen:

Sinoc napustio sve, otisao, pogasio tv, svjetlo prije penala.... Upalio kad je nastala pucnjava, reko sebi jeb.. te se necu ovo opet prolazit dosta je turska i portugal za zivota.
Utakmica kao utakmica u 1/8 finala tvrda i prava muska.
Samo Ante Rebic Boga ti draga sta je ono, lik u 115min trci kao da je pocela utakmica po onakvoj sparini, sreca je potrebna za velike stvari.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 02 jul 2018, 10:13

Kaze netko bolja Danska jest ali u izvodjenu ubacivanja lopte sa strane, 100% sanse nisu imali sve na silu.
Nisu losi ali nisu ni za prolaza bili.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 02 jul 2018, 10:22

Ma to sam i ja vec napisao. Ovo je SP, znaci nemas lake utakmice POGOTOVO u nokaut fazi natjecanja i trebas imati i tu dozu srece. Danci jako cvrsti obrambeno, nisu izgubili ljudi zadnjih 18 utakmica primivsi jedan gol samo i to iz penala... Znaci sve osim naivna reprezentacija. Mi smo konacno nakon 98' prosli to ukleto kolo osmine finala, nadam se da ce sada momcima rucna popustit i da uzivaju u 1/4 protiv Rusa, pa sta bude.
NK Široki Brijeg

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 02 jul 2018, 10:26

TonySosa je napisao/la:
ASD je napisao/la:
jestamaji je napisao/la: :mrgreen:
ta hrvatska nije imala slabu tačku, a i njihov put je bio malo teži od ovoga. ovoj hrvatskoj se poklonio put do polufinala ... možda su se zato večetas prepali i odigrali kukavički, ko zna!
Hrvatska iz 98-e bi pojela ovu Hrvatsku na sredini terena, dzaba ti veznjaci iz vrhunskih klubova ako ce se dodavati na 4 metra jedan od drugog jer je tako sigurnije.
Rakitic je mozda napredovao timski kao igrac nakon sto je presao iz Seville u Barcelonu i morao je to proci kako bi uopste igrao za taj klub, ali je taj igrac bio u Sevilli inteligentiji, kreativniji i veci mudonja sigurno.
Je je, sve je bilo bolje prije, a Rakiticu opala inteligencija otkako je prešao u Barcelonu. :eh: :facepalm: :lol:

**** ti forum i ko ga izmisli, pa dade ovakvim likovima.
Ne znam koliko si ga gledao u Sevilli, ali frajer je igrao totalno drugacije i neuporedivo konkretnije sa mudima.
Dolaskom u Barcelonu, morao se odreci lopte i tih konkretnijih pasova vise igrati bez lopte, vise davati prvom do sebe, vise se trositi u drugom pravcu i talve stvari.

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 02 jul 2018, 10:31

hskzmostar je napisao/la:Kaze netko bolja Danska jest ali u izvodjenu ubacivanja lopte sa strane, 100% sanse nisu imali sve na silu.
Nisu losi ali nisu ni za prolaza bili.
Bili su podjednako dobri i da su prošli bilo bi zasluženo. Imali su neke prilike ali njihova taktika i nije bila da stvaraju šansu za šansom nego da umrtve igru a to su i uradili. Drugo poluvrijeme im je išlo na ruku i samo su čekali taj krompir. Hrvatska veza je u tpoluvremenu odigrala neshvatljivo letargično i bezmudno. Kovačić je nevjerovatno propao ko igrač ali **** to ti je kd su ti draže pare od karijere.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 02 jul 2018, 11:13

TonySosa je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Ma penali su čista lutrija, baš ga moraš izvesti perfektno da golman ne bi imao šanse, a opet sa druge strane golman mora pogoditi stranu inače nema nikakve šanse.
Pa vidiš da nisu lutrija čim ga moraš izvesti perfektno da golman ne bi imao šanse. Eden Hazard više puta pokazao.
Pa lutrija hoćeš li udariti loptu perfektno u tom trenutku ili nećeš, nije ni to lagano :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 02 jul 2018, 11:41

Mnogo sreće su imali Hrvati. Neko će reći vratilo im se za Portugal. Moguće.

S druge strane, mnogi su Ruse otpisivali i prije početka prvenstva da neće proći grupu. Kad prc, izbaciše Špance.

Navijaću za Ruse (a kako drugačije kad su Jaroslavci braća). Isto tako, neću plakati ili se sikirati ako Hrvati prođu, jer objektivno imaju kvalitetniju reprezentaciju.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 02 jul 2018, 11:44

Kakav simboličan kraj španske tiki-take. U ona tri šampionska prvenstva nisu imali pasova kao jučer, a osim kruženja i dodavanja apsolutno ništa nisu uradili.

Namjerno kažem španske, jer daleko od toga da je ovaj stil fudbala propao. Međutim, u "furiji" nije evoluirao, za razliku od Guardiole koji svake sezone uvodi neke nove sitne detalje.

Pep je to najbolje objasnio:
"I loathe all that passing for the sake of it, all that tiki-taka,” Guardiola was quoted as saying in the book, per the Telegraph. “It's so much rubbish and has no purpose. You have to pass the ball with a clear intention, with the aim of making it into the opposition's goal. It's not about passing for the sake of it."

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 02 jul 2018, 11:59

Dragan J. Vucicevic je najveći tutkun u historiji četništva, a bilo ih je mnogo.

Kolindica. :urnebes:

slika
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Popaj78
Kontakt:

Post Postao/la Popaj78 » 02 jul 2018, 12:01

Napalila se milfara na mlado meso :rol:

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 02 jul 2018, 12:02

Grande Hierro

slika
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 02 jul 2018, 12:07

Ma Hierro je samo tu ispo žrtva, kakav on, on i nije trener pogotovo tog ranga. Prave krivce treba tražiti u onoj dvojici iz Reala a i oni imaju opravdanje. Hajd dobro, biznismena kao što je Perez boli hašim šta će biti sa repkom ali onaj indijanac je sjebo stvar, al ni njega ne možeš kriviti jer taj posao nećeš dobiti dva puta. Tako da svi su krivi a nikoga ne možeš kriviti.

Zaključano

Natrag na “Reprezentacije i utakmice”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.