Policeman je napisao/la:![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Policeman je napisao/la:![]()
Znas kako to ide, dok se riba utegne i da nije debela odmah je "zgodna"LeSa1892 je napisao/la:Samo mi nije jasno koga pali ova dvometrašica iz susjedstva od 40kg
ElCartel11 je napisao/la:Znas kako to ide, dok se riba utegne i da nije debela odmah je "zgodna"LeSa1892 je napisao/la:Samo mi nije jasno koga pali ova dvometrašica iz susjedstva od 40kg
Policeman je napisao/la:[/url]
Ma lažeš ako kažeš da joj ga ne bi složio. Al da je sad neka mega giga ljepotica i nije. Svi smo ovdje vjerovatno bolje ****, al da se ne lažemo i dosta goreLeSa1892 je napisao/la:ElCartel11 je napisao/la:Znas kako to ide, dok se riba utegne i da nije debela odmah je "zgodna"LeSa1892 je napisao/la:Samo mi nije jasno koga pali ova dvometrašica iz susjedstva od 40kg
To je to izgleda. Kad mi trebalo spuštanje prangije, ovu ću zvat'.
Penaltiky je napisao/la: Ma lažeš ako kažeš da joj ga ne bi složio. Al da je sad neka mega giga ljepotica i nije. Svi smo ovdje vjerovatno bolje ****, al da se ne lažemo i dosta gore
Slažem se. Komentariso sam spuštanje. A u faci je onako ljepuškasta.LeSa1892 je napisao/la:Penaltiky je napisao/la: Ma lažeš ako kažeš da joj ga ne bi složio. Al da je sad neka mega giga ljepotica i nije. Svi smo ovdje vjerovatno bolje ****, al da se ne lažemo i dosta gore
Da se razumijemo, s vremena na vrijeme bi ga ja i trudnom konju pristavio, ali nije to poenta.
Postavljaju se slike LJEPOTICA SP-a, i onda se među njima nađe dvometrašica sa 40kg. Nope!
Penaltiky je napisao/la:
Slažem se. Komentariso sam spuštanje. A u faci je onako ljepuškasta.
Dzennetska hurija.Derdiyok je napisao/la:Policeman je napisao/la:[/url]
Hu iz si
De nam zavrsi imeTonySosa je napisao/la: Dzennetska hurija.
Anel Dzankovic : "Kakva djevojka postovani gledaoci,velika si kockasta djevojko"Drape je napisao/la:
Ne može. Samo mi nešto na arapskom izbacuje, a davno sam učio sufaru.Derdiyok je napisao/la:De nam zavrsi imeTonySosa je napisao/la: Dzennetska hurija.
Nevjerovatno koliko je jaka i čvrsta. Djevojka je genije.Fikret1946 je napisao/la:Anel Dzankovic : "Kakva djevojka postovani gledaoci,velika si kockasta djevojko"Drape je napisao/la:
Koji si ti amater.TonySosa je napisao/la:
Ne može. Samo mi nešto na arapskom izbacuje, a davno sam učio sufaru.
Nije ova vidjela ArabijeTonySosa je napisao/la:Dzennetska hurija.Derdiyok je napisao/la:Policeman je napisao/la:[/url]
Hu iz si
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.