Ispali bi u grupi jer bi im onaj deda bio na golu.Pogba je napisao/la:Vjerujem da se Italijani ibrete, i onako loši su mogli do polufinala kada vide kakvo mediokritetsko prvenstvo se odvija.
Osmina finala- sve utakmice
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Osmina finala- sve utakmice
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Da, da, i meni je fascinantno. Dvije klasične bunker ekipe, ali eto simpatični su ko Atletico.avenija je napisao/la:Fascinantno je da ljubitelji nogometa se raduju prolazu ekipa koje 90 minuta igraju bunker sinoc Urugvaj i sad Rusija..
Nadam se da ce Hrvatska ispasti jednako kao i Portugal i Spanija

Mogu li Meksikanci izdrzat "navalu" Selecaa sutra? Da mogu zaprijetit bilo kome to znamo.
Begović, da smo se plasirali, najbolji golman prvenstva bi bio!!soccerfan je napisao/la:Neuer da je imao bolju odbranu,iako tek oporavljen, je daleko najbolji!Fuerza je napisao/la:Stojković je pokidao na golu Srbije, da su ovi znali igrati, najbolji golman prvenstva bi bio!JonSnow je napisao/la: I odbrane i golmani su katastrofalni na prvenstvu.
Tu je i Stojkovic. Alison kod Brazila je nelos.
Danas zamišljam da na repku iz 2014. BiH dodamo Lea i kontam da bi oni imali više šanse za titulom nego ovakva Argentina. 

"We need to suffer. And we need to fight."
Fikret1946 je napisao/la:Kako je samo jak kako je samo cvrst

Hajlajt jučerašnjeg dana: NESTOR PITANA.
Kakve provale ovaj momak piše iz dana u dan.ASD je napisao/la:Vezni igrac je pozicija koja najvise nazaduju u fudbalu.coelho41 je napisao/la:
Samo je spao na te super vrh veznjake na koje svi svršavate, a bez ijednog ključnog pasa(Kroos, Modrić, Iniesta etc), po 95% tačnih dodavanja a dribling u modernom fudbalu dočekujemo ko novu godinu, baš zbog njih.
Nestankom Xavija, Inieste, Pirla i ostalih od kojih su se mogle vidjeti neke konkretne stvari ta pozicija je izgubila zadnje velikane ove igre, zamjene im nisu dostojne,

Definitivno.AlemC85 je napisao/la:Sasa i Adis su izmislili komentarisanje za razliku od ovog Dzankovica.harden je napisao/la:Džanković veći hrvat od Kolinde
Nek mi Igor i Spaho oproste sve što sam rekao, daj Sašu i Adisa na BHT
De Gea da bude ponosan što je igrao na isti dan na SP sa ovim velikanima. Eto dokle ga je dovela ona jedna odbrana da je i teren djelio sa jednim od idola, život piše nevjerovatne pričeTonySosa je napisao/la:Poslije današnjeg dana mogu samo reći da su Akinfeev, Subašić i Schmeichel TOP 3 na svojoj poziciji ikad.

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Kod Srba samo Kolarov izgleda ko pošten insan, sve ostalo mutni tipovi.Kawhi je napisao/la:Problem je što ljudi ne shvataju da ja ne navijam za Hrvate zato što su komšije nego što su mi Luka, Ivan, Mateo, Vedran, Subaša i drugi dragi i što lijepo igraju. Isto tako navijam protiv Srbije jer nemaju dobrih igrača i jer igraju za ****. Al kad neko počne srati o politici čim neko kaže da navija protiv Srbije logično da ga treba zajebavati. Ili oni što govore kako treba navijati za komšije. Nema glupljeg razloga. Ako ti se sviđa neka ekipa navijaj za nju, ako ne navijaj protiv nje.Rooney88 je napisao/la: Ali mnogi nisu fer, za Hrvate se vidim.navija ali Srbe ste brutalno podjebavali.![]()
Start na loptu i penal -> nema crvenog. Da ga je krvnički pokosio sa dvije noge, dobio bi crveni.harden je napisao/la:Moze li mi neko objasniti kako ono nije crveni kod penala? Lik ide na prazan gol i frajer ga rusi.
Da ga je isto onako pokosio van 16 u situaciji kad ide 1 vs 1 sa golmanom, dobio bi crveni.
Je je, sve je bilo bolje prije, a Rakiticu opala inteligencija otkako je prešao u Barcelonu.ASD je napisao/la:Hrvatska iz 98-e bi pojela ovu Hrvatsku na sredini terena, dzaba ti veznjaci iz vrhunskih klubova ako ce se dodavati na 4 metra jedan od drugog jer je tako sigurnije.jestamaji je napisao/la:![]()
ta hrvatska nije imala slabu tačku, a i njihov put je bio malo teži od ovoga. ovoj hrvatskoj se poklonio put do polufinala ... možda su se zato večetas prepali i odigrali kukavički, ko zna!
Rakitic je mozda napredovao timski kao igrac nakon sto je presao iz Seville u Barcelonu i morao je to proci kako bi uopste igrao za taj klub, ali je taj igrac bio u Sevilli inteligentiji, kreativniji i veci mudonja sigurno.

**** ti forum i ko ga izmisli, pa dade ovakvim likovima.
Mozda u zadnjih 15 utakmica.TonySosa je napisao/la:Isco imo 23 ključna pasa.harden je napisao/la:bolji veznjak od Inieste i Iscaemir18 je napisao/la:Gledaj ti Rame 112 pasova![]()

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pa vidiš da nisu lutrija čim ga moraš izvesti perfektno da golman ne bi imao šanse. Eden Hazard više puta pokazao.Raonffa je napisao/la:Ma penali su čista lutrija, baš ga moraš izvesti perfektno da golman ne bi imao šanse, a opet sa druge strane golman mora pogoditi stranu inače nema nikakve šanse.
Sutra ide ova numera.Effenberg je napisao/la:Iz tvojih usta u bozije usi. Da hoce ici samo radi onog su.pak meraklije Neymara!let3 je napisao/la:
Sutra im se i Brazil pridružuje.
Kad se sve sabere na kraju Hrvatska je ipak zasluženo prošla, Subašić je na početku amaterskom intevencijom doveo Dansku u vodstvo al' na kraju se ipak iskupio a Modrić umalo tragičar jer za dlaku je mogao fuliti i drugi penal.
Eriksen kita od igrača 120 min se nije sastavio sa loptom i na kraju uspio fuliti penal sad se može vratiti u luzerski Tottenham.
Hrvati protiv Rusa su blagi favoriti al' će Zbornaja komanda sad kad su izbacili Španiju puni samopouzdanja krenuti fanatično.
Eriksen kita od igrača 120 min se nije sastavio sa loptom i na kraju uspio fuliti penal sad se može vratiti u luzerski Tottenham.
Hrvati protiv Rusa su blagi favoriti al' će Zbornaja komanda sad kad su izbacili Španiju puni samopouzdanja krenuti fanatično.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 02 jul 2018, 08:05, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Eriksen nije za ovog sistema gdje se trči i gine. Lik je umro u 70-toj minuti.
Cestitke Hrvatima!
Sad im se sve otvara...
Sad im se sve otvara...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Danas laganica za meksiko i bracu japance
Ma Danci su nas fantasticno skautirali i doslovno tjerali da preskacemo igru sto je i vise nego voda na njihov mlin s obzirom na njihovu cvrstinu u bloku.
Mi nismo tim koji igra ili zna igrat "tika-taku" niti nam to treba, ali sacuvat loptu u posjedu mijenjat stranu i ici na krila s opcijom povratnih prema nasim veznim ili centarsut (kad god smo ovo napravili bila je neka guzva ili sansa pred danskim golom) plus brutalna tranzicija nakon oduzete lopte (Modric za Rebica npr.) u nasoj polovini. To je ono sto mi mozemo i na cemu moramo inzistirat. Ovaj put nije bilo dobro, stajali su danci visoko i cvrsto u bloku i cak nas nadtrcali i tjerali da bacamo lopte u "bunar" i nije bilo lako. Odigrali su danci sjajnu utakmicu, najbolju na prvenstvu, a mi najlosiju, al eto mogli su i "trebali" izgubit i prije kraja bez obzira na sve.
Protiv Ruja ocekujem Pivarica unutra (nikad nisam vjerovao da cu ovo rec), Strinic se jednostavno boji i svoju sjenu pokusat "pretrcat" ili pokusat prijec centar za razliku od Pivarica koji ipak sudjeluje u igri naprijed (asistencija protiv Islanda i par situacija jucer)), a trebalo je imat i muda uzet onaj penal.
Takodjer i Badelja umjesto Brozovica jer ce utakmica protiv Rusije biti kudikamo drukcija i treba nam taj zadnji vezni koji moze poslat loptu s ocima ali i zaprijetit na gol i cuvati Luki i Raketi ledja kako bi ovi mogli blize golu. Ocekujem "poboljsaniju" varijantu utakmica grupne faze i mentalno opusteniju tekmu jer je tekma "generacije" iza nas
! Sad je to to!
Mi nismo tim koji igra ili zna igrat "tika-taku" niti nam to treba, ali sacuvat loptu u posjedu mijenjat stranu i ici na krila s opcijom povratnih prema nasim veznim ili centarsut (kad god smo ovo napravili bila je neka guzva ili sansa pred danskim golom) plus brutalna tranzicija nakon oduzete lopte (Modric za Rebica npr.) u nasoj polovini. To je ono sto mi mozemo i na cemu moramo inzistirat. Ovaj put nije bilo dobro, stajali su danci visoko i cvrsto u bloku i cak nas nadtrcali i tjerali da bacamo lopte u "bunar" i nije bilo lako. Odigrali su danci sjajnu utakmicu, najbolju na prvenstvu, a mi najlosiju, al eto mogli su i "trebali" izgubit i prije kraja bez obzira na sve.
Protiv Ruja ocekujem Pivarica unutra (nikad nisam vjerovao da cu ovo rec), Strinic se jednostavno boji i svoju sjenu pokusat "pretrcat" ili pokusat prijec centar za razliku od Pivarica koji ipak sudjeluje u igri naprijed (asistencija protiv Islanda i par situacija jucer)), a trebalo je imat i muda uzet onaj penal.
Takodjer i Badelja umjesto Brozovica jer ce utakmica protiv Rusije biti kudikamo drukcija i treba nam taj zadnji vezni koji moze poslat loptu s ocima ali i zaprijetit na gol i cuvati Luki i Raketi ledja kako bi ovi mogli blize golu. Ocekujem "poboljsaniju" varijantu utakmica grupne faze i mentalno opusteniju tekmu jer je tekma "generacije" iza nas

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.