Osmina finala- sve utakmice

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

Blejzer10
Kontakt:

Re: Osmina finala- sve utakmice

Post Postao/la Blejzer10 » 02 jul 2018, 00:56

Fikret1946 je napisao/la:
Blejzer10 je napisao/la:
Fikret1946 je napisao/la:Erikseeeeeeen, what a screamer :beba:
Nije valjda da si se uzdao u igrača Tottenhama? :mrgreen:
Da se ovo desilo otvorio bi mi se neki drugi zrijeb ako znas na sta mislim,zato sam danas navijao za Ruse,a sutra za Japan i Mexico. :mrgreen:
Moja greska, mozes istjerati igraca iz Spursa, ali ne mozes Spurstvo iz njega. :lol:
Nisam razmišljao o tome :mrgreen: Englezi do finala :opaopa:

vjerodostojan Eriksen, izgubio ali put the pressure on do penala, što je najbitnije :lol:

Fikret1946
Kontakt:

Post Postao/la Fikret1946 » 02 jul 2018, 00:59

:lol: Modricev prvi penal je bio deja vu igara iz Spursa,drugi je finale lige prvaka sa Liverpoolom

It's coming home abd insallah. :ljepota:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 02 jul 2018, 00:59

Kako sam jucer i napisao, mogli bi gledati prve produzetke i pogledasmo ih u obje utakmice. Rusi su priredili malo iznenadjenje i prosli dalje. Nije da se nije moglo ocekivati, ali ja sam prednost davao Spanjolskoj koja je na kraju odigrala bolje tu utakmicu, ali su ipak ispali na penale.

Utakmicu Hrvatske i Danske ne bih znao bas najbolje opisati. Nisam gledao kuci i ne znam ni sam ni sta sam gledao. Hrvatska mi je ostavila bolji dojam, ali su i jedna i druga reprezentacija imale svoje trenutke. Malo je dominirala Hrvatska, pa malo Danska i tako u krug. Pred kraj utakmice Hrvatska je pritisnula i pitao sam se sto tako nisu igrali cijelu utakmicu, jer bi s tom igrom zabili tri komada. Na penalima su se pokazali golmani, kapa dolje i jednom i drugom. Vise je uspjeha imao Subasic i Hrvatsku je odveo dalje. Ne racunajuci te panela i golmane, po meni su Kjaer i Rebic odigrali sjajno.

Mislim da je Hrvatska favorit protiv Rusije. Rusi su danas prosli Spanjolsku, ali su bili nadigrani. Urugvaj ih je razbio u grupi u utakmici za prvo mjesto. Hrvatska danas nije bila nadigrana, cak mislim da je bila dijelom bolja. U grupi su izdominirali, razbili su Argentinu i s 9 bodova prosli dalje kao prvi. Dvije reprezentacije koje su danas nisu pokazale puno, ali je Hrvatska tokom cijelog turnira pokazala daleko vise. I mislim da je Hrvatska probila psiholoski zid i da ce im sada biti daleko lakse igrati. Rusi kao domacini ce biti pod vecim pritiskom nego Hrvatska, bez obzira sto je Hrvatska favorit.

crozla
Kontakt:

Post Postao/la crozla » 02 jul 2018, 01:00

Fikret1946 je napisao/la:@Raonffa :thumbup: pretjerujes,ne znam jel pokusavas biti objektivan ili se ulizujes forumskim Hrvatima ala Anel Dzankovic. Hrvati su prosli veceras, ali nisu bili toliko bolji koliko ti pricas, utakmica je bila 50/50 na jednu loptu bukvalno,kako je na kraju i odluceno.
Kazes Hrvati bili najbolji u grupi? Jesu qrac moj, dobili smijesnu Argentinu sa najgorim veznim u njihovoj povijesti,one kozoyebe nigerijce i Island u nebitnoj utakmici kad nije bilo pritiska. Veceras kad je trebalo prenijeti tu "formu" iz grupne faze nisu uspjeli,nego su odigrali dosta lose iako su igracki za klasu iznad Danaca. Sreca im je pa su upali u najsmjesniju stranu zrijeba jos od 1954 godine pa imaju sansu za medalju,ali ova Hrvatska nije ni blizu one iz 98 koja je unistila evropske prvake,nesretno ispala od buducih svjetskih prvaka i uzela trece mjesto protiv jedne od najboljih holandskih generacija.
Jeboo fikret mater svoju glupu.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 02 jul 2018, 01:00

Rokoko87 je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
Rokoko87 je napisao/la: Zasto je Hrvatska zasluzila prolazak, a Danska nije?
Zato što su bili bolji i prisebniji kada su se izvodili penali, zato što su se psihički vratili nakon promašenog penala pred sami kraj produžetaka, zato što su imali bolje prilike nego Danci, zato što su odigrali bolje prvenstvo nego Danci, i na kraju krajeva, zato što su bolja ekipa od Danaca.
Nema to nikakve veze sto si nabrojao, istina je da je se to sve anuliralo i da je moglo otici i na jednu i na drugu stranu.
Da su kvalitetniji i nisu bas pokazali, pogotovo.
Pa sta ti mislis sta bi Argentinci dali da su prosli u 1/4? Uz nikakvu igru kroz citav turnir gdje su pokazali sve osim nogometa? Dali bi SVE! Konacni rez se gleda, turnir je dug i nema losih protivnika, tako da, je losija utakmica a trebas imat i dozu srece u svemu tome.
Sad ti gledaj 1/4 valja Ruse bodrit! :salut:
NK Široki Brijeg

Fikret1946
Kontakt:

Post Postao/la Fikret1946 » 02 jul 2018, 01:03

Ne bih mogao za domacina na prvenstvu navijati da ga nasa zemlja organizuje, samo da Dzankovic ne prenosi i nema nikakve dileme

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 02 jul 2018, 01:04

Hrvati su bili užasni u drugom i većem dijelu produžetaka. Ono je bio horror show
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 02 jul 2018, 01:14

Fikret1946 je napisao/la:@Raonffa pretjerujes,ne znam jel pokusavas biti objektivan ili se ulizujes forumskim Hrvatima ala Anel Dzankovic. Hrvati su prosli veceras, ali nisu bili toliko bolji koliko ti pricas, utakmica je bila 50/50 na jednu loptu bukvalno,kako je na kraju i odluceno.
Kazes Hrvati bili najbolji u grupi? Jesu qrac moj, dobili smijesnu Argentinu sa najgorim veznim u njihovoj povijesti,one kozoyebe nigerijce i Island u nebitnoj utakmici kad nije bilo pritiska. Veceras kad je trebalo prenijeti tu "formu" iz grupne faze nisu uspjeli,nego su odigrali dosta lose iako su igracki za klasu iznad Danaca. Sreca im je pa su upali u najsmjesniju stranu zrijeba jos od 1954 godine pa imaju sansu za medalju,ali ova Hrvatska nije ni blizu one iz 98 koja je unistila evropske prvake,nesretno ispala od buducih svjetskih prvaka i uzela trece mjesto protiv jedne od najboljih holandskih generacija.
Ja nisam nigdje rekao da su Hrvati bili sveukupno gledano "toliko bolji" od Danaca, čak sam konstatovao da su odigrali najlošiju utakmicu prvenstva. Samo sam rekao da su zaslužili više, u globalu kada se sve pogleda, prolaz dalje više nego Danska i to je jedino što ja pokušavam reći zadnjih sat vremena.

Ako su imali sve tri pobjede i kao prvi prošli dalje iz grupe, je l' to znači da su bili najbolji u grupi? U lakši kostur žrijeba nisu upali srećom, nego znanjem i kvalitetom, jer da su bili drugi uletili bi u onaj dio žrijeba gdje je uletila Argentina, uostalom nisu ga oni ni projektovali ni pravili, tako da priča o nekoj 'sreći' baš i ne pije vode.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 02 jul 2018, 01:14

A ozbiljno sad, moze li Kolasinac tako bacati loptu kao ovaj Knudsen? :D Jako oruzje

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 02 jul 2018, 01:15

Gdje su oni "DABOGDA SVE IZGUBILI" hrvati... :think: :think: :think:
=\_1921_/=

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 02 jul 2018, 01:17

UstanikSBII je napisao/la:Braco Bosnjaci pa nemoj te se zicati na Anela, pa Vi ste oduvijek bili nase cvijece :mrgreen:

Skuapa slavimo titulu :D
Mojne nas persirati, Iranac :D Od mene bukvar. :ljepota:
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 02 jul 2018, 01:18

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 02 jul 2018, 01:25

-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 05 jul 2018, 21:58, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

zigzag
Kontakt:

Post Postao/la zigzag » 02 jul 2018, 01:27

Subašić sjajno skinuo tri penala i time naravno ima velike zasluge za ovaj prolaz Hrvatske u četvtfinale. Ali sveukupno treba i nešto sreće zaslužiti, nakon što su Hrvati jako uvjerljivo odigrali grupu,onda su tu sreću i zaslužili. A onda ako golman te reprezentacije odbrani 3 penala onda je i prolaz zaslužen. Jednostavno na kraju su i u toj penal seriji slavili.
Nevjerovatna je situacija kod penala za Hrvatsku u produžetku. Jednom se u sto godina desi da onako zaustaviš napadača koji je loptu skoro gurnuo u gol, kojem samo taj jedan još dodir fali da je plasira u prazan gol. A onda još da se nakon takve situacije promaši penal. Nakon toga valja baš ostati staložen. Hrvatsku to jeste poljuljalo, ali ipak su igrači pokazali dobre živce, u konačnici ipak bolje od Danaca. A Modrić je itekako imao mu.a da opet uzme loptu i izvede onaj penal. I onda pogodi.... :thumbup:[/quote]
+1[/quote]
Drago mi je sto su prosli dalje ali ovom danasnjom igrom ne znam bi li mogli Rusiju pobijediti koja je domacin. Moraju se vratiti na igru iz grupnih faza, ovakva bezmuda igra te nigdje nece dovesti, prepao si se slabije reprezentacije i bez razloga povukao.[/quote]

Ma pritisak je tu uradio svoje, ovo im je fakat bila 'utakmica generacije' kako su i išli novinarski naslovi prije tekme. Da su ovo izgubili, ostali bi oni vječni dobri igrači od kojih se očekuje da mogu otići do kraja, a nikada nisu makli dalje od prve utakmice nokaut faze nekog velikog takmičenja, pogotovo tu mislim na Modrića, Rakitića, Mandžukića, Lovrena, Perišića...

Već protiv Rusije očekujem bolju igru i lakši prolaz, a onda je dalje sve moguće.[/quote]

Ovo je najblize istini. Lako je sjedit doma i srat o "bezmudoj" igri, chockiranju itd itd. Htjeli ne htjeli, naisli smo na izuzetnog cvrstog, organiziranog i discipliniranog protivnika u utakmici u kojoj se ili pise povijest ili te nema vise! Htjeli priznati ili ne, podsvjesno su morali biti negdje oni pehovi, od Turske do Portugala ( a moguce i cinjenica da te najvjerojatnije ceka "laksi" protivnik u cetvrtfinalu nego u osmini f.). Cestitke dancima koji su se sjajno pripremili za ovu tekmu i da je bilo tko drugi bio osim Hrvatske nema garancije da bi prosao ovu Dansku danas. Vjerujem da je i ta najteza psiholoska barijera probijena koja nam je teret vec dugi niz godina i ocekujem konacno rapsodiju u nastavku na tragu "doktorskih" tekmi u grupi.

A tko se to moze danas prosetat od prve do zadnje utakmice bez padova u igri, bez losije utakmice na prvenstvu, ali i bez malo "fortune"?

Proci sve ovo, a znat da imamo jako puno potencijala jos i rezerve je psiholoska "bomba" u pozitivnom smislu.

Idemo do kraja!

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 02 jul 2018, 01:29

Nas i rusa 300 miliona !
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

zigzag
Kontakt:

Post Postao/la zigzag » 02 jul 2018, 01:32

Eisenbahner1921 je napisao/la:
Rokoko87 je napisao/la:
Raonffa je napisao/la: Ne vidim zašto je Danska večeras zaslužila prolazak, a Hrvatska nije?
Zasto je Hrvatska zasluzila prolazak, a Danska nije?
Zato sto je Hrvatska pobijedila 3-2 na penale!

zigzag
Kontakt:

Post Postao/la zigzag » 02 jul 2018, 01:40

Fikret1946 je napisao/la:To su neistine i zablude da su Hrvati bili ovako pristrasni 2014 kad smo mi igrali. Sjecam se meca protiv Argentine,tu su navijali za nas logicno, jer smo autsajderi u tom mecu a ne jer smo komsije. Veceras su igrale dvije podjednake ekipe gdje je blagi autsajder bila Danska a ovaj debil na drzavnoj televiziji je pokazao toliki nivo neprofesionalizma i pristrasnosti da je to nevidjeno.

Forza Arshavin ! :bih:
A bog te mazo koliki mazohist moras biti da svaku rundu moras mijenjat ekipu za koju navijas nadajuci se da ce eto hrvati izgubit! Kakav jal, nevidjeno nesto. Mora se biti **** tesko psihicki "vratit" nakon tolikih frustracija?! Em ti "gaucosi" dobiju tricu, em se jedva provuku i prije nego su "odigrali" osminu f, vec su u Buenos Airesu, pa hrvati nebriljatnom igrom prodju cvrstu Dansku. **** stari, tko je sljedeci? Forza Rooney? :wave:

Fikret1946
Kontakt:

Post Postao/la Fikret1946 » 02 jul 2018, 01:43

zigzag je napisao/la:
Fikret1946 je napisao/la:To su neistine i zablude da su Hrvati bili ovako pristrasni 2014 kad smo mi igrali. Sjecam se meca protiv Argentine,tu su navijali za nas logicno, jer smo autsajderi u tom mecu a ne jer smo komsije. Veceras su igrale dvije podjednake ekipe gdje je blagi autsajder bila Danska a ovaj debil na drzavnoj televiziji je pokazao toliki nivo neprofesionalizma i pristrasnosti da je to nevidjeno.

A bog te mazo koliki mazohist moras biti da svaku rundu moras mijenjat ekipu za koju navijas nadajuci se da ce eto hrvati izgubit! Kakav jal, nevidjeno nesto. Mora se biti **** tesko psihicki "vratit" nakon tolikih frustracija?! Em ti "gaucosi" dobiju tricu, em se jedva provuku i prije nego su "odigrali" osminu f, vec su u Buenos Airesu, pa hrvati nebriljatnom igrom prodju cvrstu Dansku. **** stari, tko je sljedeci? Forza Rooney? :wave:
Da me nisi pomjesao s nekim :lol:

zigzag
Kontakt:

Post Postao/la zigzag » 02 jul 2018, 01:47

Raonffa je napisao/la:
Fikret1946 je napisao/la:@Raonffa pretjerujes,ne znam jel pokusavas biti objektivan ili se ulizujes forumskim Hrvatima ala Anel Dzankovic. Hrvati su prosli veceras, ali nisu bili toliko bolji koliko ti pricas, utakmica je bila 50/50 na jednu loptu bukvalno,kako je na kraju i odluceno.
Ja nisam nigdje rekao da su Hrvati bili sveukupno gledano "toliko bolji" od Danaca, čak sam konstatovao da su odigrali najlošiju utakmicu prvenstva. Samo sam rekao da su zaslužili više, u globalu kada se sve pogleda, prolaz dalje više nego Danska i to je jedino što ja pokušavam reći zadnjih sat vremena.

Ako su imali sve tri pobjede i kao prvi prošli dalje iz grupe, je l' to znači da su bili najbolji u grupi? U lakši kostur žrijeba nisu upali srećom, nego znanjem i kvalitetom, jer da su bili drugi uletili bi u onaj dio žrijeba gdje je uletila Argentina, uostalom nisu ga oni ni projektovali ni pravili, tako da priča o nekoj 'sreći' baš i ne pije vode.
Procitah dosta tvojih postova i iako mozda subjektivan i jos pod "adrenalinom" moram priznat jako objektivni osvrt na sve do sad s malo sirom percepcijom od onih kaj su nesretni sto Hrvatska nije ispala pa se pokusava diskreditirat definitivno ogroman uspjeh i gdje treba i gdje ne treba. :bih:

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 02 jul 2018, 01:48

zigzag je napisao/la:

Tko vam ne bi zavidio kad ste u svemu superiorni?
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3

Zaključano

Natrag na “Reprezentacije i utakmice”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.