Moj "problem" s njima je taj sto im i dalje ne vjerujem

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Objektivan ko AnelRokoko87 je napisao/la:Zelen si jos Faraone moj, ne vidis stvari koje iskusni lisci vide
Zar?Eisenbahner1921 je napisao/la:Subasic dobio poziv Srbije da brani za njih u kupu nebeskih nacija.
Ja i???Gradonacelnik je napisao/la:Da je i sad majčica Turska i da nema ZAVNOBIH-a, tako bi i bilo!AlemC85 je napisao/la:Mi smo najveci krivci sto dopustamo ovo, nazalostdelinjo je napisao/la:ovaj komentator je mozda i jedan od najboljih primjera i najboljih pokazatelja kakvo smo **** od drzave......ovo da je normalna drzava i drustvo ovaj lik bi veceras dobio radnu knjizicu.
![]()
znas ti da drug rokoko voli ponekad pilati naopako ostalo mu od prepucavanjaRaonffa je napisao/la:Rokoko87 je napisao/la:Zelen si jos Faraone moj, ne vidis stvari koje iskusni trollovi vide
Nije brate, ljudi odigraju najbolje grupnu fazu od svih selekcija na prvenstvu (pored jedne Njemačke, Španije, Brazila, Francuske... baš Hrvati odigraju najbolje), odu rutinski u osminu finala, tamo ih dočeka čvrsta Danska koja je bez neke igre došla do te faze, zabiju im gol u prvoj minuti, Hrvati se ekspresno vrate, izdominiraju prvo poluvrijeme i zbog manja koncentracije u završnici ostanu bez vodstva na poluvremenu.legenda reala je napisao/la:Raonffa aka Anel Dzanković
Ima ugovor sa HRT-om mislim do 2022.godine. Valjda nas nece zajedno u grupu izvuci pa da Robi dodje u dilemu. Ovako, vodi nas jednu noc i odmah leti za Zagreb da odradi svoj dio posla na tv-u. Ako ipak budemo sa njima u grupi, ima live studio na stadionu. Neka odabere 11 lavova za nas i pici gore u kabinu da komentarise Hrvate. Profesionalac je to. Sve se moze kad se hoce.Moggi je napisao/la:za nadati se da prosinecki sljedece prvenstvo evropsko nece provesti u studiju HRT
Prolazak bilo koje ekipe u nokaut fazi nekog velikog takmičenja ne može biti nezaslužan, pa tako ne bi bio ni eventualni prolaz Danske. Al' reći da su više zaslužili prolaz od Hrvata je bezveze i nerealno.delinjo je napisao/la:znas ti da drug rokoko voli ponekad pilati naopako ostalo mu od prepucavanjaRaonffa je napisao/la:Rokoko87 je napisao/la:Zelen si jos Faraone moj, ne vidis stvari koje iskusni trollovi vide![]()
![]()
![]()
mada nije pogrijesio kada je napisao da ne bi bilo nezasluzeno da je Danska prosla..
Da ne bude da im se covjek uzalud onoliko uvlacio u dlakavi anus.Drape je napisao/la:Navalili naši portali sa: "Pogledajte kako je komentator HRT - a doživio..." Dajte pustite kako je komentator BHT - a doživio da vidite pravu emociju.
Drape je napisao/la:Navalili naši portali sa: "Pogledajte kako je komentator HRT - a doživio..." Dajte pustite kako je komentator BHT - a doživio da vidite pravu emociju.
Lažeš razbojniče, Anelov si poltronMoggi je napisao/la:ali se sjecam da je jednom u toku prenosa reprezentaciju bih nazvao "nasom" , mozda mi se ucinilo ne kazem ako neko moze to da mi potvrdi
Nije valjda da si se uzdao u igrača Tottenhama?Fikret1946 je napisao/la:Erikseeeeeeen, what a screamer
Hrvati su bili puno bolji u prvom nego Danci u drugom, velika je tu razlika bila.Vucevich je napisao/la:Nijedna ekipa nije "zasluzila" prolaz, samo su na kraju Hrvati imali vise srece kada je doslo do penale. Danska je bila bolja ekipa u drugom poluvremenu
Da se ovo desilo otvorio bi mi se neki drugi zrijeb ako znas na sta mislim,zato sam danas navijao za Ruse,a sutra za Japan i Mexico.Blejzer10 je napisao/la:Nije valjda da si se uzdao u igrača Tottenhama?Fikret1946 je napisao/la:Erikseeeeeeen, what a screamer
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.