Osmina finala- sve utakmice

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

JohnCleese
Kontakt:

Re: Osmina finala- sve utakmice

Post Postao/la JohnCleese » 02 jul 2018, 00:24

Poslije svega ko god da je prosao zasluzeno bi prosao ;) Meni licno mnogo vece zadovljstvo donosi prolaz susjeda :thumbup:

Moj "problem" s njima je taj sto im i dalje ne vjerujem :mrgreen:
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 02 jul 2018, 00:24

Rokoko87 je napisao/la:Zelen si jos Faraone moj, ne vidis stvari koje iskusni lisci vide :kafa:
Objektivan ko Anel :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 02 jul 2018, 00:25

Eisenbahner1921 je napisao/la:Subasic dobio poziv Srbije da brani za njih u kupu nebeskih nacija.
Zar?
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 jul 2018, 00:25

Gradonacelnik je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:
delinjo je napisao/la:ovaj komentator je mozda i jedan od najboljih primjera i najboljih pokazatelja kakvo smo **** od drzave...
Mi smo najveci krivci sto dopustamo ovo, nazalost :oops: ...ovo da je normalna drzava i drustvo ovaj lik bi veceras dobio radnu knjizicu.
Da je i sad majčica Turska i da nema ZAVNOBIH-a, tako bi i bilo! :lol: :lol:
Ja i??? :kafa:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 02 jul 2018, 00:25

Raonffa je napisao/la:
Rokoko87 je napisao/la:Zelen si jos Faraone moj, ne vidis stvari koje iskusni trollovi vide :kafa:
:kafa:
znas ti da drug rokoko voli ponekad pilati naopako ostalo mu od prepucavanja :D :D :D

mada nije pogrijesio kada je napisao da ne bi bilo nezasluzeno da je Danska prosla..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 02 jul 2018, 00:28

legenda reala je napisao/la:Raonffa aka Anel Dzanković :mrgreen:
Nije brate, ljudi odigraju najbolje grupnu fazu od svih selekcija na prvenstvu (pored jedne Njemačke, Španije, Brazila, Francuske... baš Hrvati odigraju najbolje), odu rutinski u osminu finala, tamo ih dočeka čvrsta Danska koja je bez neke igre došla do te faze, zabiju im gol u prvoj minuti, Hrvati se ekspresno vrate, izdominiraju prvo poluvrijeme i zbog manja koncentracije u završnici ostanu bez vodstva na poluvremenu.

U drugom poluvremenu malo fizički padnu, što je valjda i normalno, Danci ne stvore šanse iz tog bezveznog posjeda (a povrh svega toga, Hrvati budu bolji u svakom segmentu igre), dođu produžeci, Modrić iz ničega stvori stopostotnu šansu, Rebić na najnesretniji mogući način ne šutne loptu u prazan gol, Modrić fula penal, Danci imaju ogromnu psihološku prednost, Subašić odlično brani u penal seriji, Hrvati prisebniji u šutiranju i prođu dalje.

I onda dođe neko i kaže, pa eto Danska je zaslužila prolaz, ma na osnovu čega?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 02 jul 2018, 00:28

slika
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 02 jul 2018, 00:28

Moggi je napisao/la:za nadati se da prosinecki sljedece prvenstvo evropsko nece provesti u studiju HRT
Ima ugovor sa HRT-om mislim do 2022.godine. Valjda nas nece zajedno u grupu izvuci pa da Robi dodje u dilemu. Ovako, vodi nas jednu noc i odmah leti za Zagreb da odradi svoj dio posla na tv-u. Ako ipak budemo sa njima u grupi, ima live studio na stadionu. Neka odabere 11 lavova za nas i pici gore u kabinu da komentarise Hrvate. Profesionalac je to. Sve se moze kad se hoce.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 02 jul 2018, 00:31

Navalili naši portali sa: "Pogledajte kako je komentator HRT - a doživio..." Dajte pustite kako je komentator BHT - a doživio da vidite pravu emociju.
Zadnja izmjena: Drape, dana/u 02 jul 2018, 00:31, ukupno mijenjano 1 put.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 02 jul 2018, 00:31

delinjo je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
Rokoko87 je napisao/la:Zelen si jos Faraone moj, ne vidis stvari koje iskusni trollovi vide :kafa:
:kafa:
znas ti da drug rokoko voli ponekad pilati naopako ostalo mu od prepucavanja :D :D :D

mada nije pogrijesio kada je napisao da ne bi bilo nezasluzeno da je Danska prosla..
Prolazak bilo koje ekipe u nokaut fazi nekog velikog takmičenja ne može biti nezaslužan, pa tako ne bi bio ni eventualni prolaz Danske. Al' reći da su više zaslužili prolaz od Hrvata je bezveze i nerealno.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 02 jul 2018, 00:33

Drape je napisao/la:Navalili naši portali sa: "Pogledajte kako je komentator HRT - a doživio..." Dajte pustite kako je komentator BHT - a doživio da vidite pravu emociju.
Da ne bude da im se covjek uzalud onoliko uvlacio u dlakavi anus.
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3

Fikret1946
Kontakt:

Post Postao/la Fikret1946 » 02 jul 2018, 00:35

@Raonffa pretjerujes,ne znam jel pokusavas biti objektivan ili se ulizujes forumskim Hrvatima ala Anel Dzankovic. Hrvati su prosli veceras, ali nisu bili toliko bolji koliko ti pricas, utakmica je bila 50/50 na jednu loptu bukvalno,kako je na kraju i odluceno.
Kazes Hrvati bili najbolji u grupi? Jesu qrac moj, dobili smijesnu Argentinu sa najgorim veznim u njihovoj povijesti,one kozoyebe nigerijce i Island u nebitnoj utakmici kad nije bilo pritiska. Veceras kad je trebalo prenijeti tu "formu" iz grupne faze nisu uspjeli,nego su odigrali dosta lose iako su igracki za klasu iznad Danaca. Sreca im je pa su upali u najsmjesniju stranu zrijeba jos od 1954 godine pa imaju sansu za medalju,ali ova Hrvatska nije ni blizu one iz 98 koja je unistila evropske prvake,nesretno ispala od buducih svjetskih prvaka i uzela trece mjesto protiv jedne od najboljih holandskih generacija.

LeSa1892
Kontakt:

Post Postao/la LeSa1892 » 02 jul 2018, 00:37

Drape je napisao/la:Navalili naši portali sa: "Pogledajte kako je komentator HRT - a doživio..." Dajte pustite kako je komentator BHT - a doživio da vidite pravu emociju.

Pošto je 1h trolerskog posla, vruća sam mušterija.
Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog.
(Alergije): licemjerje, nacionalizam i nepravda.

" Tih 206 koraka dužinom tog sokaka, nikad', ja nisam brojao . . . "

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 02 jul 2018, 00:40

ali se sjecam da je jednom u toku prenosa reprezentaciju bih nazvao "nasom" , mozda mi se ucinilo ne kazem ako neko moze to da mi potvrdi
Zarathustra

Jack
Kontakt:

Post Postao/la Jack » 02 jul 2018, 00:41

Moggi je napisao/la:ali se sjecam da je jednom u toku prenosa reprezentaciju bih nazvao "nasom" , mozda mi se ucinilo ne kazem ako neko moze to da mi potvrdi
Lažeš razbojniče, Anelov si poltron
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 02 jul 2018, 00:42

Nijedna ekipa nije "zasluzila" prolaz, samo su na kraju Hrvati imali vise srece kada je doslo do penale. Danska je bila bolja ekipa u drugom poluvremenu

Blejzer10
Kontakt:

Post Postao/la Blejzer10 » 02 jul 2018, 00:50

Fikret1946 je napisao/la:Erikseeeeeeen, what a screamer :beba:
Nije valjda da si se uzdao u igrača Tottenhama? :mrgreen:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 02 jul 2018, 00:52

Vucevich je napisao/la:Nijedna ekipa nije "zasluzila" prolaz, samo su na kraju Hrvati imali vise srece kada je doslo do penale. Danska je bila bolja ekipa u drugom poluvremenu
Hrvati su bili puno bolji u prvom nego Danci u drugom, velika je tu razlika bila.

Fikret1946
Kontakt:

Post Postao/la Fikret1946 » 02 jul 2018, 00:53

Blejzer10 je napisao/la:
Fikret1946 je napisao/la:Erikseeeeeeen, what a screamer :beba:
Nije valjda da si se uzdao u igrača Tottenhama? :mrgreen:
Da se ovo desilo otvorio bi mi se neki drugi zrijeb ako znas na sta mislim,zato sam danas navijao za Ruse,a sutra za Japan i Mexico. :mrgreen:
Moja greska, mozes istjerati igraca iz Spursa, ali ne mozes Spurstvo iz njega. :lol:

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 02 jul 2018, 00:54

Najbolje svjetsko ikad :bow:
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Zaključano

Natrag na “Reprezentacije i utakmice”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.