Zato što su bili bolji i prisebniji kada su se izvodili penali, zato što su se psihički vratili nakon promašenog penala pred sami kraj produžetaka, zato što su imali bolje prilike nego Danci, zato što su odigrali bolje prvenstvo nego Danci, i na kraju krajeva, zato što su bolja ekipa od Danaca.Rokoko87 je napisao/la: Zasto je Hrvatska zasluzila prolazak, a Danska nije?
Osmina finala- sve utakmice
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Osmina finala- sve utakmice
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Subasic dobio poziv Srbije da brani za njih u kupu nebeskih nacija.
Životni saputnik! 1921
- Barbarossa
- Kontakt:
Ubit cu te kroz screen jbo ti sve svoje kronersko sta na svaki post odgovaras sa istinaKawhi je napisao/la:Istina.artemis77 je napisao/la:A jeste zajahali na Džankovića. I na HRTu su bili pristrani kad su nas prenosili prije 4 godine.
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Iz tvojih usta u bozije usi. Da hoce ici samo radi onog su.pak meraklije Neymara!let3 je napisao/la:
Sutra im se i Brazil pridružuje.

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
za nadati se da prosinecki sljedece prvenstvo evropsko nece provesti u studiju HRT
Zarathustra
- Fikret1946
- Kontakt:
Sta vise volio bih da prodje Mexico,za njih navijam na prvenstvu, ali oni imaju taj balkanski mentalitet ali na kvadrat + sto im je tradicija da uvijek ispadnu nakon grupe odmah ali se casno oproste (Argentina 2006,2010, Holandija i nepostojeci penal 2014)let3 je napisao/la:Fikro, ne podcijenjuj MexeFikret1946 je napisao/la:Ko god da je prosao vcrs ne bi bilo nezasluzeno, tekma je bila egal,a najvise razocarao Eriksen,frajer se nije vidio.
Ako ne zayebu Brazil i Belgija imat cemo finale prije finala u 1/4 finalu i duel dva najbolja nogometasa prvenstva Coutinha i Hazarda.svega ce tu biti.
Za Belgiju si u pravu. Oni ce raskovati kosooke. Jedini zicer par osmine.
Najveca sansa bi mogla biti u Neymaru, ako taj poluigrac nastavi peglati loptu Mexico ima velike sanse
Nema to nikakve veze sto si nabrojao, istina je da je se to sve anuliralo i da je moglo otici i na jednu i na drugu stranu.Raonffa je napisao/la:Zato što su bili bolji i prisebniji kada su se izvodili penali, zato što su se psihički vratili nakon promašenog penala pred sami kraj produžetaka, zato što su imali bolje prilike nego Danci, zato što su odigrali bolje prvenstvo nego Danci, i na kraju krajeva, zato što su bolja ekipa od Danaca.Rokoko87 je napisao/la: Zasto je Hrvatska zasluzila prolazak, a Danska nije?
Da su kvalitetniji i nisu bas pokazali, pogotovo.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- legenda reala
- Kontakt:
Raonffa aka Anel Dzanković 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
ovo prvenstvo su me totalnoi razocarali njemci ,spanci, kostarikanci, argentinci a sutra i brazilci
Zarathustra
Koke igrač dana, ne treba to zaboraviti.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Čuj anuliralo se, qurac se moj anuliralo, u 120 minuta utakmice + penali su Hrvati pokazali da su bolja reprezentacija od Danske i zato su prošli, prosto kao pasulj. Ne postoji apsolutno nijedan segment igre u kojem je Danska večeras nadigrala Hrvatsku, a svi će se složiti da su Danci odigrali ponajbolju, a Hrvati najlošiju tekmu prvenstva, i tu se još najbolje vidi ta razlika u kvalitetu u korist Hrvatske.Rokoko87 je napisao/la:Nema to nikakve veze sto si nabrojao, istina je da je se to sve anuliralo i da je moglo otici i na jednu i na drugu stranu.Raonffa je napisao/la:Zato što su bili bolji i prisebniji kada su se izvodili penali, zato što su se psihički vratili nakon promašenog penala pred sami kraj produžetaka, zato što su imali bolje prilike nego Danci, zato što su odigrali bolje prvenstvo nego Danci, i na kraju krajeva, zato što su bolja ekipa od Danaca.Rokoko87 je napisao/la: Zasto je Hrvatska zasluzila prolazak, a Danska nije?
Da su kvalitetniji i nisu bas pokazali, pogotovo.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Zelen si jos Faraone moj, ne vidis stvari koje iskusni lisci vide 

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Ok.Barbarossa je napisao/la:Ubit cu te kroz screen jbo ti sve svoje kronersko sta na svaki post odgovaras sa istinaKawhi je napisao/la:Istina.artemis77 je napisao/la:A jeste zajahali na Džankovića. I na HRTu su bili pristrani kad su nas prenosili prije 4 godine.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ma i ja navijam za MexicoFikret1946 je napisao/la: Sta vise volio bih da prodje Mexico,za njih navijam na prvenstvu, ali oni imaju taj balkanski mentalitet ali na kvadrat + sto im je tradicija da uvijek ispadnu nakon grupe odmah ali se casno oproste (Argentina 2006,2010, Holandija i nepostojeci penal 2014)
Najveca sansa bi mogla biti u Neymaru, ako taj poluigrac nastavi peglati loptu Mexico ima velike sanse

Prošli Mundijal je sviran penal protiv njih u 94 minuti (onaj dajver Robben

- Barbarossa
- Kontakt:
Dobro salio sam se ne bih ja tebi nikad nistaKawhi je napisao/la: Ok.
Kakvo je vrijeme u Poljskoj?
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
- Fikret1946
- Kontakt:
To su neistine i zablude da su Hrvati bili ovako pristrasni 2014 kad smo mi igrali. Sjecam se meca protiv Argentine,tu su navijali za nas logicno, jer smo autsajderi u tom mecu a ne jer smo komsije. Veceras su igrale dvije podjednake ekipe gdje je blagi autsajder bila Danska a ovaj debil na drzavnoj televiziji je pokazao toliki nivo neprofesionalizma i pristrasnosti da je to nevidjeno.
Forza Arshavin !
Forza Arshavin !

- Gradonacelnik
- Kontakt:
Da je i sad majčica Turska i da nema ZAVNOBIH-a, tako bi i bilo!AlemC85 je napisao/la:Mi smo najveci krivci sto dopustamo ovo, nazalostdelinjo je napisao/la:ovaj komentator je mozda i jedan od najboljih primjera i najboljih pokazatelja kakvo smo **** od drzave......ovo da je normalna drzava i drustvo ovaj lik bi veceras dobio radnu knjizicu.

Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
- invincible1921
- Kontakt:
Ma i previse velikih je ispalo...je.bo te i to. Sve su te underdog ekipe simpaticne donekle. Brazil/belgija vs Francuska jedno i Hrvati-Enegleska drugo polufinale. Pa ko koga
=\_1921_/=
Rokoko87 je napisao/la:Zelen si jos Faraone moj, ne vidis stvari koje iskusni trollovi vide

šta vam je ljudi, prolazi mehiko 
samo neka gori, ovi danas su mi ogadili fudbal.

samo neka gori, ovi danas su mi ogadili fudbal.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.