Da je bilo van 16-erca bio bi crveni, ovako je penal i žuti.delinjo je napisao/la:a buni me malo kako moze biti crveni bez penala ?![]()
Osmina finala- sve utakmice
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Osmina finala- sve utakmice
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne vjerujem da neko i sudi vecini Srba po pisanju ovih. Moras biti dobro glup pa da njihove naslove shvatas ozbiljno, ja nekad udjem onako iz zezancije da vidim sta pisu i uvijek mi bude sega jer to vise nisu ni kompleksi, siguran sam da se i novinari koji pisu tamo na taj nacin sprdaju jedni s drugima.Fuerza je napisao/la:Pa znam, nemojte nama normalnim suditi po njima, nego ko je po njima sad Srbin, nebi me čudilo da je to ovaj zadnji Danac što je promašio penal... nagađam onako...Rooney88 je napisao/la: Pa na svakog brate, za ovaj portal planeta je Srbija. Njih I vecina Srba ismijava.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Probao je (igrati), ali išlo nije.Raonffa je napisao/la:Kawhi je napisao/la:Nije igrao vrčs, suspendovanRaonffa je napisao/la:
A Jovan Perišić?
- akisarajevo92
- Kontakt:
znaci put do finala: Rusija, Kolumbija/Engleska - Svedska/Svicarska
a onda finale gdje je sve moguce
a onda finale gdje je sve moguce

Don't believe the hype.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
I Kroati su slavenska i još k tome južnoslavenska braćaMoggi je napisao/la:u duelu Rusija - hrvatska podrzavam slavensku bracu ruse.
ajmoo " <3
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pegi10 je napisao/la:Islam Latinskipo'marke je napisao/la: https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/pri ... rbina.html![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Al' samo Srbi imaju ovakve retardirane portale, mislim da nigdje drugo ne postiju neki Kurir ili TelegrafRooney88 je napisao/la:Ne vjerujem da neko i sudi vecini Srba po pisanju ovih. Moras biti dobro glup pa da njihove naslove shvatas ozbiljno, ja nekad udjem onako iz zezancije da vidim sta pisu i uvijek mi bude sega jer to vise nisu ni kompleksi, siguran sam da se i novinari koji pisu tamo na taj nacin sprdaju jedni s drugima.Fuerza je napisao/la:Pa znam, nemojte nama normalnim suditi po njima, nego ko je po njima sad Srbin, nebi me čudilo da je to ovaj zadnji Danac što je promašio penal... nagađam onako...Rooney88 je napisao/la: Pa na svakog brate, za ovaj portal planeta je Srbija. Njih I vecina Srba ismijava.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Centre forward
- Kontakt:
Subasic, Srbin, iz Hrvatske.
Pa kako on ovo rodjenoj djeci da objasni ??
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Srbi sveprisutni.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
?? de ti to meni objasni nije me furala bas ustanova zvana skolalisander je napisao/la:I Kroati su slavenska i još k tome južnoslavenska braćaMoggi je napisao/la:u duelu Rusija - hrvatska podrzavam slavensku bracu ruse.
ajmoo " <3
Zarathustra
Mogu zamisliti haosa u redakciji kod njih!Rooney88 je napisao/la: Ne vjerujem da neko i sudi vecini Srba po pisanju ovih. Moras biti dobro glup pa da njihove naslove shvatas ozbiljno, ja nekad udjem onako iz zezancije da vidim sta pisu i uvijek mi bude sega jer to vise nisu ni kompleksi, siguran sam da se i novinari koji pisu tamo na taj nacin sprdaju jedni s drugima.

Ako ništa bar znamo za koga cemo navijati u četvrtini
Pizda ko izda.

Pizda ko izda.
Nisam detaljnije upućenMoggi je napisao/la:?? de ti to meni objasni nisam ti ja bas skolovanlisander je napisao/la:I Kroati su slavenska i još k tome južnoslavenska braćaMoggi je napisao/la:u duelu Rusija - hrvatska podrzavam slavensku bracu ruse.
ajmoo " <3
Subi je mama Srpkinja čini mi se, ne znam više, al znam da ima neke veze. Al srpski mediji ko i uvijek.Centre forward je napisao/la:Subasic, Srbin, iz Hrvatske.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- ASD
- Kontakt:
Hrvatska iz 98-e bi pojela ovu Hrvatsku na sredini terena, dzaba ti veznjaci iz vrhunskih klubova ako ce se dodavati na 4 metra jedan od drugog jer je tako sigurnije.jestamaji je napisao/la:![]()
ta hrvatska nije imala slabu tačku, a i njihov put je bio malo teži od ovoga. ovoj hrvatskoj se poklonio put do polufinala ... možda su se zato večetas prepali i odigrali kukavički, ko zna!
Rakitic je mozda napredovao timski kao igrac nakon sto je presao iz Seville u Barcelonu i morao je to proci kako bi uopste igrao za taj klub, ali je taj igrac bio u Sevilli inteligentiji, kreativniji i veci mudonja sigurno.
haahaha cuj Srbendo.STEVIE je napisao/la:srbendo stara nema te odavno, ma bolji ste vi od hrvata u kosarci, ajde barem je to nestoAmarinho je napisao/la:Ne postoji srecnji narod od Hrvata. Pa covjece mi to ako saberemo svu srecu u historij sporta naseg i covjecanstva nismo imali kao oni danas... hahahaha...
Ama to bas nema nista sa kvalitetom, cista sreca sto ovi debili jos losije izvode penale.
A Rusi su ispusili foru dosta ih je, ne vjerujem da mogu parirat Hrvatima. Idu oni dalje u polufinale na pobjednika iz duela Engleska - Svica.
Hrvati imaju ne vidjenu srecu, to stoji i to je realnost...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
'Moj otac Jovo je Hrvat pravoslavne vjere, moja majka je Hrvatica, Hrvatska je moja domovina, Zadar je moj grad. Ali, mogu razumjeti da je mom budućem puncu teško'.Lillard je napisao/la:Subi je mama Srpkinja čini mi se, ne znam više, al znam da ima neke veze. Al srpski mediji ko i uvijek.Centre forward je napisao/la:Subasic, Srbin, iz Hrvatske.
"Točno je da se moj otac zove Jovo, ali tvrdim da on sa srpstvom nema veze. On se izjašnjava kao Hrvat, ali pravoslavne vjere. Točno je i to da je moja majka Hrvatica i katolkinja Brkljača iz Raštevića", objašnjava svoje porijeklo svoje loze Subašić.
Pa onda još jednom, ako netko nije razumio: "Ne znam koliko puta moram reći da sam Hrvat i katolik. Hrvatska je moja domovina i Zadar je moj grad, u kojem sam rođen. Uostalom, kršten sam u katoličkoj crkvi , imam sve katoličke sakramente".
Sasvim ok kada znas razlikovati naciju i vjeru.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.