Osmina finala- sve utakmice
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: Osmina finala- sve utakmice
Kaze Gojkara da je cijelo jutro gledao kako Kasper brani penale 'i onda sam promasio. Vide necu to raditi.' Kralj 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Dajte nam ruske fufice da se igramoooo
Poslušali onog frajera iz Dnevnjaka, ili je penal ili je crveni!delinjo je napisao/la:harden je napisao/la:Moze li mi neko objasniti kako ono nije crveni kod penala? Lik ide na prazan gol i frajer ga rusi.
nema vise tog pravila....ugaseno ...sad samo moze penal crveni ne moze![]()
i nikakve protiv one hrvatske iz grupeMoggi je napisao/la:Rusija ima realne šanse protiv ovakve hrvatske
I to je samo zuti, nisi silov'o nikogJonSnow je napisao/la:Novo pravilo, sad moraš ubit igrača i spalit mu kuću za crveni.harden je napisao/la:Moze li mi neko objasniti kako ono nije crveni kod penala? Lik ide na prazan gol i frajer ga rusi.
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
a buni me malo kako moze biti crveni bez penala ?Fuerza je napisao/la:Poslušali onog frajera iz Dnevnjaka, ili je penal ili je crveni!delinjo je napisao/la:harden je napisao/la:Moze li mi neko objasniti kako ono nije crveni kod penala? Lik ide na prazan gol i frajer ga rusi.
nema vise tog pravila....ugaseno ...sad samo moze penal crveni ne moze![]()

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- ASD
- Kontakt:
A jos manje protiv one Hrvatske iz '98-e.jestamaji je napisao/la:i nikakve protiv one hrvatske iz grupeMoggi je napisao/la:Rusija ima realne šanse protiv ovakve hrvatske
Kakva bolestMortemHz je napisao/la:Dajte slikuLjumanM95 je napisao/la:I na Kuriru isti naslov![]()
Kakvi bolesnici
![]()
![]()

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Raketa SRBIN katoličke vjeroispovijesti
Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!
https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/pri ... rbina.htmlMortemHz je napisao/la:E svastaRaonffa je napisao/la:Na Subašića, otac mu se zove Jovo, pa eto k'o Srbin valjdaMortemHz je napisao/la: A cekaj, ko je mitomanima Srbin sad, Rakitić?
Nije igrao vrčs, suspendovanKawhi je napisao/la:A Jovan Perišić?Raonffa je napisao/la:Na Subašića, otac mu se zove Jovo, pa eto k'o Srbin valjdaMortemHz je napisao/la: A cekaj, ko je mitomanima Srbin sad, Rakitić?

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
MortemHz je napisao/la:Dajte slikuLjumanM95 je napisao/la:I na Kuriru isti naslov![]()
Kakvi bolesnici
![]()
![]()

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
u duelu Rusija - hrvatska podrzavam slavensku bracu ruse.
ajmoo " <3
ajmoo " <3
Zarathustra
Ali ja nikad neću shvatiti izvođenje penala većine igrača. Ono k'o fol neko plasiranje i slično. Opališ je kao Kjaer i ne može je odbraniti sve i da stoji ondje.

Idemo jedan throwback i Mostar vs Trebinje u sljedećem krugu prvenstva.
U polufinalu će igrati Južna Srbija protiv Zapadne Srbije. Mislim naravno na Kosovo i Hrvatsku.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Nisi odavno bio u Banovićima, mogao bi malo.Kawhi je napisao/la:U polufinalu će igrati Južna Srbija protiv Zapadne Srbije. Mislim naravno na Kosovo i Hrvatsku.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
ASD je napisao/la:A jos manje protiv one Hrvatske iz '98-e.jestamaji je napisao/la:i nikakve protiv one hrvatske iz grupeMoggi je napisao/la:Rusija ima realne šanse protiv ovakve hrvatske

ta hrvatska nije imala slabu tačku, a i njihov put je bio malo teži od ovoga. ovoj hrvatskoj se poklonio put do polufinala ... možda su se zato večetas prepali i odigrali kukavički, ko zna!
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 01 jul 2018, 23:21, ukupno mijenjano 1 put.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Prekucavanje medija 

- rob do bagro
- Kontakt:
Rusiji se otvara put do kraja
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.