mitomaniarelinho je napisao/la:Kakvi su ovo kraljevi sa telegrafa.
![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
mitomaniarelinho je napisao/la:Kakvi su ovo kraljevi sa telegrafa.
![]()
Ma jest, al to ti je bilo preuzeti citavu krivicu ili ispasti heroj..delinjo je napisao/la:**** ja bi rekao poslije promasenog nemoj mene da pucam majke ti ....valjda zato i ne igram u RealuRokoko87 je napisao/la:Kakva patetika ja ne vjerujem jos uvijek..
Pricat ce se o mudonji Modricu, a frajer choker samo takav...![]()
Da je ovako branio Pero bi iskeširao sto miliona za njega, ovako smo sigurni da će ostatilet3 je napisao/la:Ti šuti tamorio_Ferdy88 je napisao/la:Pa nek susjedi opet kažu da su Bošnjaci iskompleksirani![]()
Anel večerašnjim performansom zaslužio putovnicu![]()
Svi su pokazali kako se brane penali, i Subaša i Kasper i Akeinfeev...samo ona ojebina DDG primi 5 penala i ode kući pjevajući
Horor!arelinho je napisao/la:Kakvi su ovo kraljevi sa telegrafa.
![]()
Mi smo najveci krivci sto dopustamo ovo, nazalostdelinjo je napisao/la:ovaj komentator je mozda i jedan od najboljih primjera i najboljih pokazatelja kakvo smo **** od drzave...
Da su i ovi ispali bilo bi isto, al hajd dočekaćemo i to, ne brini, bit će prilike, makar u finaluRooney88 je napisao/la:Horor!arelinho je napisao/la:Kakvi su ovo kraljevi sa telegrafa.
![]()
Ali mnogi nisu fer, za Hrvate se vidim.navija ali Srbe ste brutalno podjebavali.![]()
I Argentina je prezivjela grupu pa su automatski ispali...Kawhi je napisao/la:Nema šanse da ne uzmu titulu kad su ovo preživjeli.
Jesu napaćeniRooney88 je napisao/la:Horor!arelinho je napisao/la:Kakvi su ovo kraljevi sa telegrafa.
![]()
Ali mnogi nisu fer, za Hrvate se vidim.navija ali Srbe ste brutalno podjebavali.![]()
Na kog Srbina su mislili???arelinho je napisao/la:Kakvi su ovo kraljevi sa telegrafa.
![]()
AlemC85 je napisao/la:Mi smo najveci krivci sto dopustamo ovo, nazalostdelinjo je napisao/la:ovaj komentator je mozda i jedan od najboljih primjera i najboljih pokazatelja kakvo smo **** od drzave......ovo da je normalna drzava i drustvo ovaj lik bi veceras dobio radnu knjizicu.
Problem je što ljudi ne shvataju da ja ne navijam za Hrvate zato što su komšije nego što su mi Luka, Ivan, Mateo, Vedran, Subaša i drugi dragi i što lijepo igraju. Isto tako navijam protiv Srbije jer nemaju dobrih igrača i jer igraju za ****. Al kad neko počne srati o politici čim neko kaže da navija protiv Srbije logično da ga treba zajebavati. Ili oni što govore kako treba navijati za komšije. Nema glupljeg razloga. Ako ti se sviđa neka ekipa navijaj za nju, ako ne navijaj protiv nje.Rooney88 je napisao/la: Ali mnogi nisu fer, za Hrvate se vidim.navija ali Srbe ste brutalno podjebavali.![]()
A cekaj, ko je mitomanima Srbin sad, Rakitić?Penaltiky je napisao/la:Jesu napaćeniRooney88 je napisao/la:Horor!arelinho je napisao/la:Kakvi su ovo kraljevi sa telegrafa.
![]()
Imam osjecaj da je lik sjedio u dresu hrvatske i komentarisao utakmicuCOYS je napisao/la:
Ti si ocito adidas, al sa dvije crteadidas12 je napisao/la:Popusite ga svi kompleksasi,JE LI VAM KRIVO AAAAA???
IDEMOOOOO HRVATSKAAAAAAA!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.