Drape je napisao/la:"Junak Hrvatske je Danijel Subašić". Ne podcjenjuj se, Anele.
Jack je napisao/la:Velik si Anele
ASD je napisao/la:Tesko za gledati, mogu misliti kako je tek Anelu.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Drape je napisao/la:"Junak Hrvatske je Danijel Subašić". Ne podcjenjuj se, Anele.
Jack je napisao/la:Velik si Anele
ASD je napisao/la:Tesko za gledati, mogu misliti kako je tek Anelu.
Yebem mu zenucoelho41 je napisao/la:Čojk iz Dubrovnika. LJUDI JEL MU HALALITE?
Slazem se, ali brate trebalo je stisnuti pa reci pucat cu. Zeznuto je u takvom momentu uzeti loptu.Pogba je napisao/la:I jos vise srece, bukvalno su ga milimetri dijelili od novog promasaja.Rooney88 je napisao/la:Svaka cast Modricu pa je imao muda.
Nek su prosli, I Hrvati u ZG se uplasili za zdravlje Dzankovica. Kardiolozi u vojnoj cekali.na stend baju.
coelho41 je napisao/la:Čojk iz Dubrovnika. LJUDI JEL MU HALALITE?
Ako ovaj majmun bude prenosio teškojestamaji je napisao/la:sreća pa prođoše komšije, sad se barem to četvrtfinale može gledati
**** ja bi rekao poslije promasenog nemoj mene da pucam majke ti ....valjda zato i ne igram u RealuRokoko87 je napisao/la:Kakva patetika ja ne vjerujem jos uvijek..
Pricat ce se o mudonji Modricu, a frajer choker samo takav...
kad je mogo asamoah gyan može i lukaRooney88 je napisao/la:Slazem se, ali brate trebalo je stisnuti pa reci pucat cu. Zeznuto je u takvom momentu uzeti loptu.Pogba je napisao/la:I jos vise srece, bukvalno su ga milimetri dijelili od novog promasaja.Rooney88 je napisao/la:Svaka cast Modricu pa je imao muda.
Nek su prosli, I Hrvati u ZG se uplasili za zdravlje Dzankovica. Kardiolozi u vojnoj cekali.na stend baju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.