Evo i statistika pokaza:
Pasova-Raketa 68, Luka 57, ne vidjeh ko je treci sa 47.......
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
A tek broj dodira s loptomPenaltiky je napisao/la:što mi brojanje pasova ide na ****
Nogomet je umro onaj dan kad su se počeli brojati pasovi.Penaltiky je napisao/la:što mi brojanje pasova ide na ****
Opet bi odigrali 2-2 i izbacili drugog polufinalistu.Artetitis je napisao/la:Kad polufinale bude Švedska-Danska, JYSK generalni sponzor.
Drape je napisao/la:Imaju još 15 minuta da odvedu u trans 1045 Josipa, 865 Ivana, 345 Damira i 1 Anela.
ne kontam svrhu, eno spanija hiljadu pasova i ode kuciJonSnow je napisao/la:Nogomet je umro onaj dan kad su se počeli brojati pasovi.Penaltiky je napisao/la:što mi brojanje pasova ide na ****
Samo je spao na te super vrh veznjake na koje svi svršavate, a bez ijednog ključnog pasa(Kroos, Modrić, Iniesta etc), po 95% tačnih dodavanja a dribling u modernom fudbalu dočekujemo ko novu godinu, baš zbog njih.JonSnow je napisao/la:Nogomet je umro onaj dan kad su se počeli brojati pasovi.Penaltiky je napisao/la:što mi brojanje pasova ide na ****
Drape je napisao/la:Imaju još 15 minuta da dovedu u trans 1045 Josipa, 865 Ivana, 345 Damira i 1 Anela.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.