Belgija-BiH/BiH-Belgija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BiH ce u Zenici:

1. Pobjediti
208
89%
2. Igrati nerijeseno
15
6%
3. Izgubiti
12
5%

Ukupno glasova: 235

edinko
Kontakt:

Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la edinko » 31 mar 2009, 13:17

SVAKA CAST @DUBRAVE....pogotovu za "stihove"....

Evo jedna novija:
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!

Beca-25
Kontakt:

Post Postao/la Beca-25 » 31 mar 2009, 13:23

Možda je malo čudno, ali ja bi čak razmislio da umjesto povrijeđenog Muslimovića zaigra Pjanić, koji je brz, prodoran, ima dobar sut, dobar pregled igre, i mogao bi iskoristiti svoju brzinu u odnosu na spore stopere Belgijanaca, a mogao bi se i mjenjati s Misketom, tj. da Miske ide naprijed, a ovaj preuzme sredinu.
Volio bih čuti vase komentare na ovo!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 mar 2009, 13:26

Beca-25 je napisao/la:Možda je malo čudno, ali ja bi čak razmislio da umjesto povrijeđenog Muslimovića zaigra Pjanić, koji je brz, prodoran, ima dobar sut, dobar pregled igre, i mogao bi iskoristiti svoju brzinu u odnosu na spore stopere Belgijanaca, a mogao bi se i mjenjati s Misketom, tj. da Miske ide naprijed, a ovaj preuzme sredinu.
Volio bih čuti vase komentare na ovo!
Ma ne znam buraz, mislim da je Pjanic jos uvijek neiskusan za ovakve utakmice, ima on kvalitet, ali nije jos uvijek kompletan u glavi da bi se bacao u vatru u ovakvim utakmicama.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 31 mar 2009, 13:28

evo ja imam recept za drugo mjesto.
trebamo pobjediti belgiju sutra a turska da izgubi.

posle toga imamo 4 tekme i mi i turska i ako mi pobjedimo estoniju i armeniju i izvucemo remi protiv turske sigurno dobijamo drugo mjesto bez obzira a ostala rezultate.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 31 mar 2009, 13:31

Pauk je napisao/la:evo ja imam recept za drugo mjesto.
trebamo pobjediti belgiju sutra a turska da izgubi.

posle toga imamo 4 tekme i mi i turska i ako mi pobjedimo estoniju i armeniju i izvucemo remi protiv turske sigurno dobijamo drugo mjesto bez obzira a ostala rezultate.
dobro jutro kolumbo....haha

ark1
Kontakt:

Post Postao/la ark1 » 31 mar 2009, 13:37

Hocel ko dvije karte za zapad...po 100KM

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 31 mar 2009, 13:37

Vratio sam se iz Belgije u ponedeljak ujutru oko pola tri, i otisao sam na spavanje, ali kada sam sutradan vidio koliko je strnica novih na ovoj temi bas sam se iznenadio, kada sam otisao bilo je 145, a kada sam se vratio 209, procitao sam skoro sve postove i mogu reci da me je dosta postova nasmijalo, to jest stvarno su glupi da nemogu biti gluplji ti postovi. Po pisanju pojedinih na forumu ispade da smo mi slucajno pobijedili Belgiju, i kako pojedini igraci nisu igrali dobro i kako su imali previse gresaka, i hoce da mijenjaju postavu iz Belgije, stavljaju neke svoje igrace.
Mi smo Belgiju RAZVALILI a ne pobijedili slucajno, svaka cast nasim ZLATNIM MOMCIMA od Supica do Dzeke i rezervama koje su usle, i onima koji su bili na klupi a nisu ulazili i onima koji su bili na tribinama, VELIKO IM HVALA OD SRCA, sto su ucinili da pobijedimo Belgiju, sto su unijeli veliku srecu u nasa srca, svi igraci su odigrali za cistu 10-ku, uvijek je lijepo biti bosanac ali tu noc je bilo nesto posebno biti bosanac.
28.03.2009. nikada necu zaboraviti i uvijek cu ga se sjecati sa ponosom
Volim te BiH i nikada te necu prestati voljeti
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 31 mar 2009, 13:38

kiksace turci svakako na estoniji, armeniji i slicnim ekipama. mislim da nam oni nisu velika konkurencija, gori su ovi belgijanci zato ih treba sutra pobjediti i otpisati ih.

denimb
Kontakt:

Post Postao/la denimb » 31 mar 2009, 13:41

amir je napisao/la:Vratio sam se iz Belgije u ponedeljak ujutru oko pola tri, i otisao sam na spavanje, ali kada sam sutradan vidio koliko je strnica novih na ovoj temi bas sam se iznenadio, kada sam otisao bilo je 145, a kada sam se vratio 209, procitao sam skoro sve postove i mogu reci da me je dosta postova nasmijalo, to jest stvarno su glupi da nemogu biti gluplji ti postovi. Po pisanju pojedinih na forumu ispade da smo mi slucajno pobijedili Belgiju, i kako pojedini igraci nisu igrali dobro i kako su imali previse gresaka, i hoce da mijenjaju postavu iz Belgije, stavljaju neke svoje igrace.
Mi smo Belgiju RAZVALILI a ne pobijedili slucajno, svaka cast nasim ZLATNIM MOMCIMA od Supica do Dzeke i rezervama koje su usle, i onima koji su bili na klupi a nisu ulazili i onima koji su bili na tribinama, VELIKO IM HVALA OD SRCA, sto su ucinili da pobijedimo Belgiju, sto su unijeli veliku srecu u nasa srca, svi igraci su odigrali za cistu 10-ku, uvijek je lijepo biti bosanac ali tu noc je bilo nesto posebno biti bosanac.
28.03.2009. nikada necu zaboraviti i uvijek cu ga se sjecati sa ponosom
Volim te BiH i nikada te necu prestati voljeti

Razguli ba, huligan pola baklji si ti pobaco na travnjak :mrgreen: :D

denimb
Kontakt:

Post Postao/la denimb » 31 mar 2009, 13:46

Elem, brine mene ova tekma pravo, vise bih volio sutra tekmu protiv Turske, ovo mi se ne sviđa nimalo :mrgreen:

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 31 mar 2009, 13:54

evo isikira se za sutrasnju utakmicu.....jbt isto kao da smo igubili u genku pa se sikiram....pobjedili smo u genku 4-2,a ovdje možemo 3-o dobit....nemojte se sikirat...nije ovo ona repka od prije 4 godine...ovo su pravi profesionalci i borci... :D :D :D :D

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 31 mar 2009, 13:55

Blizi se tekma trebalo bi biti dobro na kraju za nas aBd, nadam se da cemo osvojiti te bodove na Bilinom Polju :!:
mB!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 mar 2009, 13:58

Kad li ce Miroslav reci sastav... mozda veceras poslije treninga?
Voli te tvoje Sarajevo.

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 31 mar 2009, 13:59

sta je ovo,otvorih sportsport.ba a nijedne vijesti vezane za reprezentaciju?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 mar 2009, 14:02

"U sutrašnjem meču protiv Belgije reprezentacija BiH bi trebalo da nastupi u sljedećem sastavu: Supić, Pandža, Nadarević, Spahić, Jahić, Berberović, Rahimić, Muratović, Misimović, Ibričić i Džeko."

Izvor: http://www.****

U ovom sastavu ja vidim samo jednog klasicnog napadaca. Koliko li su ove informacije relevantne...??
Voli te tvoje Sarajevo.

eldaroniBIH
Kontakt:

Post Postao/la eldaroniBIH » 31 mar 2009, 14:04

Virtu4l je napisao/la:"U sutrašnjem meču protiv Belgije reprezentacija BiH bi trebalo da nastupi u sljedećem sastavu: Supić, Pandža, Nadarević, Spahić, Jahić, Berberović, Rahimić, Muratović, Misimović, Ibričić i Džeko."

Izvor: http://www.****

U ovom sastavu ja vidim samo jednog klasicnog napadaca. Koliko li su ove informacije relevantne...??
uzmes li u obzir da u genku muslimovic nije nista pokazao, isto nam dodje ..
vozdra, vozdra, crveni "djavolcici" .. (:

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 31 mar 2009, 14:25

evo nesto gledam po internetu i naletim na utakmicu genk- sarajevu. tada je veldin muharemovic postigao jedan gol. sta je sad sa tim igracem. igrao je jako dobro u sarajevu i ako se dobro sjecam igrao je po strani gdje sad i nemamo nekog dobrog igraca. ibricic je na toj poziciji dobro odigro al mislim da bi on bolji bio u sredini? :?

am333
Kontakt:

Post Postao/la am333 » 31 mar 2009, 14:27

Virtu4l je napisao/la:Kad li ce Miroslav reci sastav... mozda veceras poslije treninga?
Ćiro krije sastav ko zmija noge.
Pa za prvu utakmicu Topića još samo na go nije stavio :D :D :D

Stari maher
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich

gazija87
Kontakt:

Post Postao/la gazija87 » 31 mar 2009, 14:30

ja se bojim da ne podlegnemo atmosveri kao i svaki put kad je neka vazna utakmica u pitanju,biće teze nego u Belgiji sigurno.
Bosanac u srcu,dusi i u gacama!!!

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 31 mar 2009, 14:33

gazija87 je napisao/la:ja se bojim da ne podlegnemo atmosveri kao i svaki put kad je neka vazna utakmica u pitanju,biće teze nego u Belgiji sigurno.
a hoćeš reć da u belgiji nije bila atmosfera i da nije bila važna utakmica.....pa više je se pisalo o genku nego o zenici....i veća je euforija bila nego sada....

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.