https://www.facebook.com/foxsoccer/phot ... 46/?type=3
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Francuska je trenutno najjaca reprezentacija koja ce naslijediti Nijemce na svjetskom tronu.Pantarei79 je napisao/la:Koja prepotenciju?? A Hrvatska nije nadigrala Argentinu? Ti si na nekim teškim opijatimaAlemC85 je napisao/la:Prepotencija ce Hrvate kostati jer su Danci hladni kao spricer. Erikssen je strasan igrac. Izbacit ce ih Danci.delinjo je napisao/la:na indexu naslov...Rusija ceka Hrvatsku u cetvrtfinalu !!!
pa kako su ljudi sebi najveci dusmani jebote....citam i ne vjerujem...
Previse su se digli kao da Danci ne postoje. A ti isti Danci odigrase u grupi odlicno protiv Francuske koja je jucer nadigrala Argentinu.
Jeste nadigrala Argentinu, ali veoma lošu Argentinu, dugo Argentina nije bila ovako loša, ne po igračima nego po igri. Naravno, Hrvatska kao favorit ulazi u utakmicu, što za sve Balkance nije dobro, ali mislim da ipak dobija...Pantarei79 je napisao/la: Koja prepotenciju?? A Hrvatska nije nadigrala Argentinu? Ti si na nekim teškim opijatima
Nemoj zaboravljati 2 Argentinca.Fikret1946 je napisao/la:De gea uz onog senegalca ubjedljivo najgori golman prvenetva![]()
Ova strana zrijeba gdje su rusi je najgora u povijesti svjetskih prvenstava
Bolje bi bilo da Kalinić brani. Subašić mi je nesiguran. Pogotovo ona njegova ispucavanjaLillard je napisao/la:
Danci 3-4-3 ili 3-5-2
A bio bi pravedan da su Španci, koji nisu poštene prilike stvorili u 120 minuta, prošli dalje.SPY je napisao/la:Fudbal je mrtav. **** te ljudi u svojih 20m proveli 100 minuta i igraju kvoter.. Bas je nepravedan nekad.. Lijepa košarka
A ta francuska igrala na kontre protiv Argentine koju je Hrvatska nadigrala i od iste te Argentine primila 3 gola. Obrana im je najlošiji dio momčadiAlemC85 je napisao/la:
Francuska je trenutno najjaca reprezentacija koja ce naslijediti Nijemce na svjetskom tronu.
Nek i tebe vidim ovdje. Ko je tvoj favorit živo me zanimaDex je napisao/la:Svjetsko prvenstvo kao March Madness
Pa realno stvorili su ih više nego ovi. Ne znam da su presli centra sa veznim redom otkad su gol dali. Bolje bi bilo za fudbal da su makar ovakvi mlohavi Španci prošli nego Rusi sa 200 dodavanja u 120 minuta. Nevjerovatno.BoixosNois1899 je napisao/la:A bio bi pravedan da su Španci, koji nisu poštene prilike stvorili u 120 minuta, prošli dalje.SPY je napisao/la:Fudbal je mrtav. **** te ljudi u svojih 20m proveli 100 minuta i igraju kvoter.. Bas je nepravedan nekad.. Lijepa košarka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.