FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Senčo daj Kunića i Danilovića ako nije gdje već otišao,i da svi kolektivno upadnemo u trans 

Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Sencoo isprci one gore poslije semaforaHPCompaq je napisao/la:Senčo daj Kunića i Danilovića ako nije gdje već otišao,i da svi kolektivno upadnemo u trans

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Kunić kad potpise, šta nam još fali ?? Možda stoper jedan stamenklasik je napisao/la:Sencoo isprci one gore poslije semaforaHPCompaq je napisao/la:Senčo daj Kunića i Danilovića ako nije gdje već otišao,i da svi kolektivno upadnemo u trans
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Ja kako sam cuo nema nista od Kunica, pa cemo vidjeti.Hitman22 je napisao/la:Kunić kad potpise, šta nam još fali ?? Možda stoper jedan stamenklasik je napisao/la:Sencoo isprci one gore poslije semaforaHPCompaq je napisao/la:Senčo daj Kunića i Danilovića ako nije gdje već otišao,i da svi kolektivno upadnemo u trans
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Realno su svi klubovi dosta slabiji nego prosle sezone, osim Zrinjskog ako im ne odu Bilbija i Handzic. Iz klubova iz Sarajeva otisli glavni igraci Saric, Zakaric i jos poneki, a pojacanja nikakva, kod Sirokog otislo 5 nosilaca od prosle sezone, Mladost se vise raspala nego mi, Krupa nikoga dovela nije, a mi ako dovedemo jos 2 provjerena igraca mogli bi lijepo proci, pogotovo sto ne igramo Evropu, pa makar kup napasti.
Evo izbacili su snimak utakmice sa Krupom, vidio sam da snimaju samo sto sam kontao da rade livestream.
Preporuka samo tamo ne postavljaju citave utakmice na youtube nego highlightse.
Loše brate dragi, dosta bolje se moglo odradit. 

- bhpremierliga12
- Kontakt:
Ako neko poznaje ljude iz kluba, evo ja se nudim da im radim highlightse svake utakmice, dzaba, imam kanal na yt preko 12k subsa, tako da znam raditi u Sony Vegasu, a za svaku pohvalu sto su krenuli snimati, svaka cast.Skojevski je napisao/la:Evo izbacili su snimak utakmice sa Krupom, vidio sam da snimaju samo sto sam kontao da rade livestream.
Lose realno ali eto, nema potrebe ni za ovim zumiranjem ali nikako.NKMramor je napisao/la:Loše brate dragi, dosta bolje se moglo odradit.
+ citave utakmice se ne postavljaju radi skautiranja drugih klubova.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Jel ovo pokosena trava, ali nije uklonjena sa terena hahahaha?Skojevski je napisao/la:Lose realno ali eto, nema potrebe ni za ovim zumiranjem ali nikako.NKMramor je napisao/la:Loše brate dragi, dosta bolje se moglo odradit.
Aha vidis da lopta jedva idebhpremierliga12 je napisao/la:Jel ovo pokosena trava, ali nije uklonjena sa terena hahahaha?Skojevski je napisao/la:Lose realno ali eto, nema potrebe ni za ovim zumiranjem ali nikako.NKMramor je napisao/la:Loše brate dragi, dosta bolje se moglo odradit.

- bhpremierliga12
- Kontakt:
Hahahahahaahah joj kraljevaSkojevski je napisao/la:Aha vidis da lopta jedva ide
-
- Kontakt:
Bio je MENAĐER sisoja sitija sa svojim jaranom Gledao kako igra SlobodaSkojevski je napisao/la:Lose realno ali eto, nema potrebe ni za ovim zumiranjem ali nikako.NKMramor je napisao/la:Loše brate dragi, dosta bolje se moglo odradit.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Ako ste gledali danas Spaniju eh tako ce Sloboda igrati sljedece sezone, kaze Milenko ne smije biti tekma ispod 600 pasova 

Spremite apaurine.bhpremierliga12 je napisao/la:Ako ste gledali danas Spaniju eh tako ce Sloboda igrati sljedece sezone, kaze Milenko ne smije biti tekma ispod 600 pasova

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Hajde senco obraduj nas, danas hocemo bombe
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Najvise mi je drago sto se daje sansa djeci, evo vidim i Maksimovic i svi su igrali u ovim utakmicama sto je za pohvaliti, pa ko se dokaze nek igra, zdrava konkurencija, a ima je, ce njih dovesti gdje je Todor sada.
Ceka se zvanicna objava koja ce se desiti danas ili sutra.
Zvanicno: Todorovic u Red Bull Salzburg. Obestecenje: 300 000 eura
tz tz tz tz tz tz
Necemo te bombe ,hocemo oko transfera ka Slobodislusalica je napisao/la:Ceka se zvanicna objava koja ce se desiti danas ili sutra.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Analogijom , ja bombam ?Hitman22 je napisao/la:Necemo te bombe ,hocemo oko transfera ka Slobodislusalica je napisao/la:Ceka se zvanicna objava koja ce se desiti danas ili sutra.
hmmm
Prenosim info koji je iz najpouzdanijeg moguceg izvora,pa nalazim za shodno da ga prenesem, a ti mislis da bombam?
Ja sad kad bih napisao "boli me racku sta ti hoces?" , bilo bi jedino adekvatno. Al' et'....

Zadnja izmjena: slusalica, dana/u 02 jul 2018, 13:32, ukupno mijenjano 1 put.
tz tz tz tz tz tz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.