Dobro Perice ti kad bi bio zadovoljan mi bi grupe LP igrali,realno
A onako,ne znam sta bih rekao. Da nam je Jopa Coric ostao puno bi to ozbiljnije bilo. Falio je Cabrakadabra puno,vidi se vec. Nije lose u svakom slucaju,ali da moze bolje moze ( a i mora)
since1948 je napisao/la:Dobro Perice ti kad bi bio zadovoljan mi bi grupe LP igrali,realno
A onako,ne znam sta bih rekao. Da nam je Jopa Coric ostao puno bi to ozbiljnije bilo. Falio je Cabrakadabra puno,vidi se vec. Nije lose u svakom slucaju,ali da moze bolje moze ( a i mora)
A **** ga nisam ćorav. U drugom poluvremenu ista boljka kao kod Slavena Mise. Presing Želje, naši kruže u zadnjoj liniji do bočnog i izbijanje prema naprijed. Nikako sredine nije bilo. Nešto Matić jedino pokušavao na snagu i to je to. Imamo dobar napad. Bagarić, Čabraja...Ali sredina nula. Brazilac bezveze.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
PERO1234 je napisao/la:Da iskren budem ja nisam zadovoljan bez obzira na pobjedu. Nemamo neku igru. Sredina loša. Nemamo je. Više mi se svidjela Željina sredina i kombinatorika i akcije nego kod nas. Daj Bože da se varam
Zeljo nije imao 3 smisljene akcije na citavoj utakmici
PERO1234 je napisao/la:Da iskren budem ja nisam zadovoljan bez obzira na pobjedu. Nemamo neku igru. Sredina loša. Nemamo je. Više mi se svidjela Željina sredina i kombinatorika i akcije nego kod nas. Daj Bože da se varam
Zeljo nije imao 3 smisljene akcije na citavoj utakmici
A sad sve kako tko gleda. Mi za razliku od Želje imamo napad ali su zato puno bolji u sredini i kombinatorika bili. Samo im je završnica loša. Dođu do ruba kaznenog prostora i to je to. Slab završni pas. Ali meni su osobno bolji dojam ostavili, više trčali.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Ne izgleda lose, mada smo slabiji nego lani, jedan vezni i jedan stoper i bilo di to top. Boze V najbolji od mladih... Nikicu koga si ti cuvao kod gola Zelje...
Odlicna utakmica.
Kovacic je dostojna zamjena Bralicu, odlican je, Vukoja veliki potencijal, Kvesic odlicna utakmica.
Turcin i eliomar se nisu vidjeli ali valjda zbog dobre obrane Zelje u prvom poluvremenu.
Najjace smo izgledali dok su vezni bili zloma,matic, begonja
Prava prijateljska utakmica... Nema jos brzine jer je ova faza priprema.... Također Željo je bio u non stop bloku na to jest u defanzivi... 1 polu. Ljudi imali nesto iz prekida a mi dosli preko boka 10 puta u jako dobre situacije. I zasluženo pobjedili. Za sad jako dobro. Vidi se da fali jos par kvalitetnih pojačanja ali na dobrom smo putu.
penke je napisao/la:Sa Domžalama uzvrat 19.og u 21h
Da,prijenos na SportKlub
Ima li interesa ici gore? Ili ce se cekati prva tekma i rezultat? Vidim Domzale organizira put za svoje fanove. 55€ po osobi s busom.
Da,prijenos na SportKlub
Ima li interesa ici gore? Ili ce se cekati prva tekma i rezultat? Vidim Domzale organizira put za svoje fanove. 55€ po osobi s busom.
Koliko sam ja cuo po pricama ima interesa ali vecina ce cekat prvu utakmicu... Koliko bi mogli karata dobiti?
Da,prijenos na SportKlub
Hoce li biti prijenosa sa Pecare na SK ili samo iz Domzala?
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Da,prijenos na SportKlub
Hoce li biti prijenosa sa Pecare na SK ili samo iz Domzala?