FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ide 11 komada u dvije utakmice i onda velika Fiorentina. Dobar rezultat u prvoj tekmi pa da napunimo Kosevo..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
I ovo sam dozivio, da svrastavamo FK Sarajevo u lige "žnj". Jel moguce da sumnjate u nas klub?
Prolazili smo Genka, Levskog, Orebro, Helseingborg, Haugesund, Atromitos.
Odigrali dobre tekme protiv, Cluja, Dinama Kijeva, Minhengladbaha (prvu), Sparte, Basela.
Istina ispadali nestretno protiv tri lose ekipe, koje smo nadigrali.
Svasta smo dozivjeli od nasih, ali da prokockaju ovu sansu, da propustimo ekipu iz lige 5? Stvarno ne kontam. Prvo igraci hoce da se dokazu, bas tamo. Dosta se neka krupa, gosk i mladost dokazivali na nama. Sad mi grizemo, pa ako sta otkinemo dobro je, ako ne opet nista novo. Samo ne poredite vise nas i neke Banane, molim vas eto.
Evo ako Fiorentina dodje, oni su jako ime,ali trenutno su 8 u Italiji. Igraju toplo hladno, nesto kao mi. Kidali su im bodove Spal, Cagliari, Sasuolo, Verona im 4 dala u Firenci, Benavento i Chievo su naguzove uzeli po 1:0, Crotone ih namucio, Uzeli Genovu 3:2 ovi igrali sa 9 igraca. Ne znam mislim da mozemo fin rezultat uzeti. Ne treba ih respektovar, ni nas niko ne repektuje. Treba napast cigane talijanske, pa sta Bog da. Ove banane su samo laksi trening. 7+ za nas
Prolazili smo Genka, Levskog, Orebro, Helseingborg, Haugesund, Atromitos.
Odigrali dobre tekme protiv, Cluja, Dinama Kijeva, Minhengladbaha (prvu), Sparte, Basela.
Istina ispadali nestretno protiv tri lose ekipe, koje smo nadigrali.
Svasta smo dozivjeli od nasih, ali da prokockaju ovu sansu, da propustimo ekipu iz lige 5? Stvarno ne kontam. Prvo igraci hoce da se dokazu, bas tamo. Dosta se neka krupa, gosk i mladost dokazivali na nama. Sad mi grizemo, pa ako sta otkinemo dobro je, ako ne opet nista novo. Samo ne poredite vise nas i neke Banane, molim vas eto.
Evo ako Fiorentina dodje, oni su jako ime,ali trenutno su 8 u Italiji. Igraju toplo hladno, nesto kao mi. Kidali su im bodove Spal, Cagliari, Sasuolo, Verona im 4 dala u Firenci, Benavento i Chievo su naguzove uzeli po 1:0, Crotone ih namucio, Uzeli Genovu 3:2 ovi igrali sa 9 igraca. Ne znam mislim da mozemo fin rezultat uzeti. Ne treba ih respektovar, ni nas niko ne repektuje. Treba napast cigane talijanske, pa sta Bog da. Ove banane su samo laksi trening. 7+ za nas
Zadnja izmjena: Laznjak, dana/u 01 jul 2018, 16:27, ukupno mijenjano 2 puta.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
-
- Kontakt:
Adi kao trener golmana u mladjim kategorijama - OK. Ali Adi kao trener covjeku kojem je bio rezerva nema smisla..
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Kojeg oca, onog sto puca po navijacima celika u zenici, daj ba smijesna prica, obicni zenicki smrad kojeg je tata guro dze je stigo, al nebitno i sve to, cime je zasluzio da drka kitu na klupi i uzima dobru platu i kao nagradu dobije ugovor za trenera golmana, sta ce on koga nauciti, jel nema u drzavi profesionalni trener golmana ??zagor1987 je napisao/la:Nije bas tako,slucajno ga znam dok je mladji bio vazda su za Sarajevo navijali od oca im do njih,pa sam u intercju kaze izbjegavao je pitanja dok je u Celiku bio da kaze koga najvise voli,il na presovima jer su svi znali za koga navija i voli al to nije ni bitno sa odabirom treneraInijesta je napisao/la:Pa kad je vec na tako niske grane izbor spao, onda bolje Ibru vratit nek bude trener golmana, bar je dijete kluba a ne zenicki smrad kojeg boli **** za klubmuhamedhulk je napisao/la:Pa bolje bez trenera onda? Trenera golmana.
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- StariGrad071
- Kontakt:
Ibro hodzic je bolji izbor bio. Decko ima skole vise nego svi treneri u ligi skupa. Delac ga je hvalio mnogo, imao je neobicne treninge.
Kovacevic, Hebibovic, Adukor, Mujakic, Hodzic, Stanojevic, Rahmanovic, Sisic, Velkoski, Halilovic i Ahmetovic.
vs Vozdovac
vs Vozdovac
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kad vidim Hebiba i Hodžića na bekovima... je l' se ovo fakat uigrava, je l' postoji i promil šanse da se u takmičarskim utakmicama bude tako igralo?? 

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- muhamedhulk
- Kontakt:
Bas. Pored Sabanovica desno. I tri stopera na klupi, igra Adukor.
Ako je Adu bolji od Kur/Dup/Sof i Heb od Hodz/Sab onda ja ne znam...
Ako je Adu bolji od Kur/Dup/Sof i Heb od Hodz/Sab onda ja ne znam...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Vozdovac je favorit prema kladarama,mislim da ce biti malo "ozbiljnija "tekma .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Opet Adukor na stoperu, opet Hebib na beku, opet Hodžić na lijevom beku, opet nema Dupovca.. daBogda da mi išta bolji budemo sljedeće sezone, pretanka je ova postava za bilo kakvu utrku za trofej, pa i kad bi nas i sreća često pratila. Shvatam da su prijateljske da se eksperimentiše, miješa, ali po svemu sudeći, Hebib će se rotirat sa krila na beka, Hodžić će igrati lijevo-desno, Adukor će više biti na stoperu, mjenjat ćemo krila i tražiti formu istim a realnost je da su sva krila pretanka, još uvijek samo jedan napadač..
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Eto sad znamo kakav sastav da očekujemo u Europskim utakmicama.. 

Bordo bijeli za život cijeli!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Grijeh je Aduku gurati u odbranu
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Od četvorke u zadnjoj liniji, samo Mujakić je na svojoj poziciji

Nista ovo nam je 1 sastav za evropu i ligu... Nek nam je Bog na pomoci bez klupe bez pravih hajmo rec prinova jer pojacanja necemo dovest...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ljudi jel se ovaj Husref drogira ili sta se vec desava s njim?
- BordoSarajevo
- Kontakt:
srecco je napisao/la:Ljudi jel se ovaj Husref drogira ili sta se vec desava s njim?

FK Sarajevo
Ja ba.Historicar je napisao/la:Od četvorke u zadnjoj liniji, samo Mujakić je na svojoj poziciji![]()
![]()

Da i Husref puši qrac već sad, dok nije sezona počela. Jbt rejs nenormalni, koristi igrače na svojim pozicijama. Čala je imao 15 igrača a koristio 13 i po, ti imaš 20 a koristiš 12 i po, budalo. Kako da se ičemu nadamo kad bi nam bekove probili Alnaqli i Hodžić iz Župče??
I jah, Voždovac je dobra ekipa, sad ćemo vidjet na čemu smo otprilike.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
A koliko se sjećam Hus je rekao da će mu Adukor igrati u sredi, kada dodju štoperi, gledaj sad ima 3 štopera na klupi i njemu Adukor opet igra stopera.. Al haj to moze i nekako proći, al Hebibović na beku pored Šabanovića to stvarno kao što neko gore napisao, isto kao da se Husref drogiraa 

Bordo bijeli za život cijeli!!
adilovic(qarina od golmana) bio rezerva pavlovicu a sad mu je ucitelj

- LegendKiller
- Kontakt:
Ako već tako gledamo veća šteta je Adi kao trener u mlađim kategorijama, nego kao trener u prvom timu. Lik smiješan golman bez velikog igračkog iskustva, treba da uči mlade kako se brani. Samo može upropastiti nekog talenta.belosevic28 je napisao/la:Adi kao trener golmana u mladjim kategorijama - OK. Ali Adi kao trener covjeku kojem je bio rezerva nema smisla..
Ovako u prvom timu nema šta zeznuti, samo će biti još jedan uhljebar u stručnom štabu poput Dzakmica ostalih.
Trenutno korisnika/ca: muhamedhulk i 45 gostiju.