FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

THEC
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la THEC » 01 jul 2018, 14:20

MortemHz je napisao/la:FC Tambov (Rus) - Banants (Arm) 9:0
pa kako ? - kazu da je ovo ozbiljniji protivnik od Zarie, ovo su neke sihre, nemoguce :mrgreen:...realno bilo me je malo strah ovog protivnika ne zbog njega nego zbog nas samih i nase proslosti gdje smo ispadali od realno losijih ekipa, ali ovaj Banants je mislim nivo onih iz San Marina, i ovo ako ne prodjemo nema potrebe da igramo vise fudbal, ugasiti klub iste noci treba
Pyro is not a crime !

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 01 jul 2018, 14:21

High je napisao/la:Kad Talijani dođu na njivu od terena!
:rol: :rol: :urnebes: :urnebes:
slika
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 jul 2018, 14:27

THEC je napisao/la:
pa kako ? - kazu da je ovo ozbiljniji protivnik od Zarie, ovo su neke sihre, nemoguce :mrgreen:...realno bilo me je malo strah ovog protivnika ne zbog njega nego zbog nas samih i nase proslosti gdje smo ispadali od realno losijih ekipa, ali ovaj Banants je mislim nivo onih iz San Marina, i ovo ako ne prodjemo nema potrebe da igramo vise fudbal, ugasiti klub iste noci treba
Liga Moldavije je iznad nase i to za cak 7 mjesta, ponajvise zahvaljujuci Sheriffu ali opet. Liga Armenije je 6 mjesta ispod nase. Ovo danas ne mora znaciti puno, ne znamo ni koji je sastav igrao ali opet je velika sramora izgubiti protiv ruskog drugoligasa ovom razlikom, ko god igrao.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Skojevski
Kontakt:

Post Postao/la Skojevski » 01 jul 2018, 14:32

MortemHz je napisao/la:
THEC je napisao/la:
Liga Moldavije je iznad nase i to za cak 7 mjesta, ponajvise zahvaljujuci Sheriffu ali opet. Liga Armenije je 6 mjesta ispod nase. Ovo danas ne mora znaciti puno, ne znamo ni koji je sastav igrao ali opet je velika sramora izgubiti protiv ruskog drugoligasa ovom razlikom, ko god igrao.
Juniorski sastav Banantsa je igrao, nijedan igrac koji je imalo u ozbiljnoj konkurenciji nije igrao...
Takav ja info imam nista loše, lijep pozz.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 01 jul 2018, 14:33

MortemHz je napisao/la:
THEC je napisao/la:
ma vidi, Moldavska liga nije jaca od nase, na stranu Sheriff pa i ona Zaria je bila dosta slabija od nas igrom, jbg ljudi nam uvaljali golove kako su uvaljali, mi levati ne znamo da iskoristimo sanse i ispadnes, ali ovi su bas jedan novi nivo amaterizma, pa njihove klubove su cak i Andorani izbacivali, mislim da je upravo ovaj Banants ispadao od one Santa Colome (nezz koje, znam da imaju dvije :D ) tako da moramo otici tamo i odmah napasti da ne znaju sta ih je snaslo, s onom Calinom politikom 'bio bih zadovoljan i minimalnim porazom od Zarie' mi ne mozemo i ne smijemo nastupati protiv ovakvih timova

edit: od Armenaca je cini mi se samo onaj Shirak znao ko proci ponekad, i Zrinjskog su izbacivali,sa Partizanom solidno izadnje isto prije nekoliko godina, dakle njih na stranu, Banants nikad nije prosao nikog, pa ako mi budemo prvi, pisati peticiju da se ugasimo :lol:
Pyro is not a crime !

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 jul 2018, 14:48

To svakako, od prve minute napasti zestoko. Ne mora biti 0:15, damo dva gola, primimo jedan iz kontre i nek tako zavrsi i svi sretni..

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 01 jul 2018, 14:52

a šta će ti to "primimo iz kontre" :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 jul 2018, 14:55

DenchiNL je napisao/la:a šta će ti to "primimo iz kontre" :rol:
Docarao + da ne bude sve perfektno :urnebes:

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 01 jul 2018, 14:56

DenchiNL je napisao/la:a šta će ti to "primimo iz kontre" :rol:
pa mi ne bi bili mi kad ne bi nesto usrali, pa eto nek primimo taj jedan :mrgreen:
Pyro is not a crime !

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 01 jul 2018, 15:57

Adi i zvanicno trener golmana.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 01 jul 2018, 15:58

miky_hz je napisao/la:Adi i zvanicno trener golmana.
:facepalm:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 01 jul 2018, 16:01

belosevic28 je napisao/la:
Vojnik kluba. :mrgreen:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 01 jul 2018, 16:08

skoroalen je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:
Vojnik kluba. :mrgreen:
A uz to i legenda :bow: uhljebio se vec 2 god na klupi a sad kao i trener
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 01 jul 2018, 16:10

Ja sam 20 godina na tribinama haman imal kaka pozicija za mene.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 01 jul 2018, 16:11

Pa bolje bez trenera onda? Trenera golmana.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 01 jul 2018, 16:12

muhamedhulk je napisao/la:Pa bolje bez trenera onda? Trenera golmana.
Eno Hamilton pada na 5 mjesto :mrgreen:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 01 jul 2018, 16:13

Pa kad je vec na tako niske grane izbor spao, onda bolje Ibru vratit nek bude trener golmana, bar je dijete kluba a ne zenicki smrad kojeg boli **** za klub
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 01 jul 2018, 16:16

Inijesta je napisao/la:
Pa kad je vec na tako niske grane izbor spao, onda bolje Ibru vratit nek bude trener golmana, bar je dijete kluba a ne zenicki smrad kojeg boli **** za klub
Nije bas tako,slucajno ga znam dok je mladji bio vazda su za Sarajevo navijali od oca im do njih,pa sam u intercju kaze izbjegavao je pitanja dok je u Celiku bio da kaze koga najvise voli,il na presovima jer su svi znali za koga navija i voli al to nije ni bitno sa odabirom trenera

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 01 jul 2018, 16:17

Meni je Adi pao u očima na derbiju, gubimo a on na klupi se smije i šprda se sa nekim, a nama čirevi pucaju. Trebali su naći neko kvalitetnije riješenje, nije ta pozicija za svakog.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 01 jul 2018, 16:19

Boli me briga za koga navija, bitno je da dobro odradi trening sa momcima a kad dodje kuci neka navija za koga hoce!
@mma ma joj, zeznuse ga iz boksa, sad vec tesko da moze na prvo. Haj' bice zanimljivije do kraja. :D
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, bordobijeli, delinjo, Google Adsense [Bot], HordasFks, mire971, napoleon72, r3m1, SamoDaKazeem, Velaxsa i 117 gostiju.