pa kako ? - kazu da je ovo ozbiljniji protivnik od Zarie, ovo su neke sihre, nemoguceMortemHz je napisao/la:FC Tambov (Rus) - Banants (Arm) 9:0

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
pa kako ? - kazu da je ovo ozbiljniji protivnik od Zarie, ovo su neke sihre, nemoguceMortemHz je napisao/la:FC Tambov (Rus) - Banants (Arm) 9:0
High je napisao/la:Kad Talijani dođu na njivu od terena!
Liga Moldavije je iznad nase i to za cak 7 mjesta, ponajvise zahvaljujuci Sheriffu ali opet. Liga Armenije je 6 mjesta ispod nase. Ovo danas ne mora znaciti puno, ne znamo ni koji je sastav igrao ali opet je velika sramora izgubiti protiv ruskog drugoligasa ovom razlikom, ko god igrao.THEC je napisao/la:pa kako ? - kazu da je ovo ozbiljniji protivnik od Zarie, ovo su neke sihre, nemoguceMortemHz je napisao/la:FC Tambov (Rus) - Banants (Arm) 9:0...realno bilo me je malo strah ovog protivnika ne zbog njega nego zbog nas samih i nase proslosti gdje smo ispadali od realno losijih ekipa, ali ovaj Banants je mislim nivo onih iz San Marina, i ovo ako ne prodjemo nema potrebe da igramo vise fudbal, ugasiti klub iste noci treba
Juniorski sastav Banantsa je igrao, nijedan igrac koji je imalo u ozbiljnoj konkurenciji nije igrao...MortemHz je napisao/la:Liga Moldavije je iznad nase i to za cak 7 mjesta, ponajvise zahvaljujuci Sheriffu ali opet. Liga Armenije je 6 mjesta ispod nase. Ovo danas ne mora znaciti puno, ne znamo ni koji je sastav igrao ali opet je velika sramora izgubiti protiv ruskog drugoligasa ovom razlikom, ko god igrao.THEC je napisao/la:pa kako ? - kazu da je ovo ozbiljniji protivnik od Zarie, ovo su neke sihre, nemoguceMortemHz je napisao/la:FC Tambov (Rus) - Banants (Arm) 9:0...realno bilo me je malo strah ovog protivnika ne zbog njega nego zbog nas samih i nase proslosti gdje smo ispadali od realno losijih ekipa, ali ovaj Banants je mislim nivo onih iz San Marina, i ovo ako ne prodjemo nema potrebe da igramo vise fudbal, ugasiti klub iste noci treba
ma vidi, Moldavska liga nije jaca od nase, na stranu Sheriff pa i ona Zaria je bila dosta slabija od nas igrom, jbg ljudi nam uvaljali golove kako su uvaljali, mi levati ne znamo da iskoristimo sanse i ispadnes, ali ovi su bas jedan novi nivo amaterizma, pa njihove klubove su cak i Andorani izbacivali, mislim da je upravo ovaj Banants ispadao od one Santa Colome (nezz koje, znam da imaju dvijeMortemHz je napisao/la:Liga Moldavije je iznad nase i to za cak 7 mjesta, ponajvise zahvaljujuci Sheriffu ali opet. Liga Armenije je 6 mjesta ispod nase. Ovo danas ne mora znaciti puno, ne znamo ni koji je sastav igrao ali opet je velika sramora izgubiti protiv ruskog drugoligasa ovom razlikom, ko god igrao.THEC je napisao/la:pa kako ? - kazu da je ovo ozbiljniji protivnik od Zarie, ovo su neke sihre, nemoguceMortemHz je napisao/la:FC Tambov (Rus) - Banants (Arm) 9:0...realno bilo me je malo strah ovog protivnika ne zbog njega nego zbog nas samih i nase proslosti gdje smo ispadali od realno losijih ekipa, ali ovaj Banants je mislim nivo onih iz San Marina, i ovo ako ne prodjemo nema potrebe da igramo vise fudbal, ugasiti klub iste noci treba
Docarao + da ne bude sve perfektnoDenchiNL je napisao/la:a šta će ti to "primimo iz kontre"
pa mi ne bi bili mi kad ne bi nesto usrali, pa eto nek primimo taj jedanDenchiNL je napisao/la:a šta će ti to "primimo iz kontre"
miky_hz je napisao/la:Adi i zvanicno trener golmana.
Vojnik kluba.belosevic28 je napisao/la:miky_hz je napisao/la:Adi i zvanicno trener golmana.
A uz to i legendaskoroalen je napisao/la:Vojnik kluba.belosevic28 je napisao/la:miky_hz je napisao/la:Adi i zvanicno trener golmana.
Eno Hamilton pada na 5 mjestomuhamedhulk je napisao/la:Pa bolje bez trenera onda? Trenera golmana.
Pa kad je vec na tako niske grane izbor spao, onda bolje Ibru vratit nek bude trener golmana, bar je dijete kluba a ne zenicki smrad kojeg boli **** za klubmuhamedhulk je napisao/la:Pa bolje bez trenera onda? Trenera golmana.
Nije bas tako,slucajno ga znam dok je mladji bio vazda su za Sarajevo navijali od oca im do njih,pa sam u intercju kaze izbjegavao je pitanja dok je u Celiku bio da kaze koga najvise voli,il na presovima jer su svi znali za koga navija i voli al to nije ni bitno sa odabirom treneraInijesta je napisao/la:Pa kad je vec na tako niske grane izbor spao, onda bolje Ibru vratit nek bude trener golmana, bar je dijete kluba a ne zenicki smrad kojeg boli **** za klubmuhamedhulk je napisao/la:Pa bolje bez trenera onda? Trenera golmana.
Trenutno korisnika/ca: boki86, bordobijeli, delinjo, Google Adsense [Bot], HordasFks, mire971, napoleon72, r3m1, SamoDaKazeem, Velaxsa i 117 gostiju.