FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

KARL HAJNC
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la KARL HAJNC » 29 sep 2010, 23:57

bekrija1990 je napisao/la:Dobro je, a s obzirom da se u drugom dijelu sezone dizemo sa formom, biti ce jos bolje 8-) Da nije Borca, ova liga bi nam bila totalno nezanimljiva.

Mi i Borac smo 2 najbolje ekipe u drzavi, sto potvrdjuje i trener Borca, a ostali nam duvaju s prijeda:

"Željezničar i Borac su trenutno dvije najkvalitetnije momčadi u Bosni i Hercegovini, tako da nas na Grbavici očekuje mnogo uzbuđenja" - Vlado Jagodic.
Tabela sve govori,pogledaj je malo :oops: :oops:

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 29 sep 2010, 23:58

pintol_TM87 je napisao/la:
samir_tm87 je napisao/la:kerla dobio zuti danas , dobio zuti u zadnjoj tekmi kad je loptom napucao onu reklamu i jel imao jos koji ?
hmm mozda nisam pratio ali jel govorite o tekmi protiv celika ili u uzvratu protiv borca...
zar se zuti pikaju i iz kupa i kazna se odradjuje u prvenstvu?

P.s. MISLIM da je Svraka suspendovan 2 tekme?

nezz jarane , crveni se prenose :D

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 30 sep 2010, 00:02

KARL HAJNC je napisao/la:
bekrija1990 je napisao/la:Dobro je, a s obzirom da se u drugom dijelu sezone dizemo sa formom, biti ce jos bolje 8-) Da nije Borca, ova liga bi nam bila totalno nezanimljiva.

Mi i Borac smo 2 najbolje ekipe u drzavi, sto potvrdjuje i trener Borca, a ostali nam duvaju s prijeda:

"Željezničar i Borac su trenutno dvije najkvalitetnije momčadi u Bosni i Hercegovini, tako da nas na Grbavici očekuje mnogo uzbuđenja" - Vlado Jagodic.
Tabela sve govori,pogledaj je malo :oops: :oops:

rumenige,pogledaj koliko je ko odigro domacih utakmica pa ces vidjet da tabela nije mjerilo
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 30 sep 2010, 01:35

Esii TM87, FRANK RIBERY, vojnik srece, nikad_izvini, Dialiba po 7 dana pauze.

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 30 sep 2010, 01:37

bas sam se pitao gdje si do sada admine..:)

FORZA ZELJO
Kontakt:

Post Postao/la FORZA ZELJO » 30 sep 2010, 02:16

Raja jel Amar sada pauzira protiv Celika :D
BAS SVE TI DAJEMO.....

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 30 sep 2010, 08:51

FORZA ZELJO je napisao/la:Raja jel Amar sada pauzira protiv Celika :D
ma jok :)
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 30 sep 2010, 09:38

Kada smo izvukli Borca, rekao sam ''protivnik po mjeri''.
Isto tako sam rakao da očekujem da naša odbrana podigne igru na veći nivo (jer ima prostora za napredak). ''Il Bos il Hadžija-protiv Borca''

Međutim ništa nije gotovo, mislim da je utakmica protiv Veleža bila stimulans za napredak na psihi naših igrača,a ova utakmica protiv Borca samo dodatno je to pojačala. Očekujem još bolje igre ,a ako prođemo dobro u ove naredne 3,4 utakmice (Čelik,Slavija,Borac,Šitari)...imamo se pravo nadati odbrani titule.

P.S.drago mi je što smo opet kupili protiv Veleža,pa i protiv Borca utakmice (počelo je)

SVI PROTIV ČELIKA, OPRAVDANJA NEMA !!!
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 30 sep 2010, 09:57

Ja prezadovoljan rezulatom, a pogotovo pristupom igrača. Mogli smo i dobiti, ali očito da se nije na to išlo. Borac tanak, vjerujem da tu ima kvalitetnih igraća, ali treba to neko stručan da poreda. Ono je penal. Nema tu priče, frajer je išo namjerno da raznese Čolića, nije ni gled'o gdje je lopta.
Ne bih posebno nikog izdvajao jer svi su odigrali dobro, trudili se, nisu ni svačije mogućnosti iste itd. Izuzetak je Šeha jer mu zaista treba skrenuti pažnju na neke stvari. Nisam neki njegov fan i jedva čekam da se proda (po mogućnosti za kakvu dobru lovu) pa da se vi zajedno uvjerimo da ima još itekako dobrih golmana da ne kažem boljih.
Uglavnom, vrlo dobar rezultat i vrlo dobra uvertira pred Čelik. Amar i igrači su zaslužili da ih nagradimo i podržimo dobrom posjetom. Jedan fin cener bi bio naš znak da smo zadovoljni ovim što ekipa radi, a red bi bio da im se to i materijalizuje kroz prodaju karata.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 30 sep 2010, 10:13

Molio bih da ukoliko ima snimak starta igrača Borca nad Čolićem da se postavi. Uvjeren sam da je igrač Borca išao direktno na Čolića, a ne na loptu. Međutim to više nije važno. Važno je to, da ćemo ovaj Borac u Dolini poderati k'o beba zvečku. Zapamtite. Protiv Čelika će biti dosta teško i to zapamtite, ali uz maksimalnu požrtvovanost i odgovornost u igri i njih ćemo mlatnuti.
Oni navijači Sarajeva koji još ne znaju, objasniću im da je Željo prošle godine sve pokupovao. Naročito one najbitnije koje su odlučivale o tituli. Prvo smo na Pecari kupili od jesenjeg prvaka Širokog i to 0:2 i to sa devet igrača. Potom smo od Zrinjskog kupili samo bod i to nakon što su nam dali gol iz sumnjivog penala. Morali smo platiti i Borcu kada se odlučivalo. Na toj utakmici smo dali 5 golova. Jedan sam sebi u sudijskom vremenu prvog poluvremena, a drugi nam je Borac dao u 93. minuti iz izmišljenog slobodnjaka. Završeno 4:2. Potom nam je Velež dao bodove za titulu, a ove godine smo im iste vratili 1:3. Tako će biti i ubuduće ako Bog da. Na kraju poslastica. Od svih ekipa koje su se borile za titulu, odnosno za Evropu, ostalo nam je samo Sarajevo na Hadisonu. Težak zadatak. Pobjeda pitarima donosi Evropu, a nama i bod titulu. Tu smo izvalili lovu i kupili od Sarajeva. Amar od uzbuđenja na praznom stadionu nije mogao sjediti, nego je cijelu utakmicu stajao kraj aut linije i pozdravljao ispravne odluke glavnog, a oduševljavao i skoro padao u trans znanjem i intelektualnim vrijednostima, a nadasve moralnom čistotom pomoćnih sudija. Ali ne lezi vraže, morali smo kupiti i navijače. Prosjek od blizu 10 000 hiljada nije mala stvar. Onda navijanje, kop ne od 1000-2000 nego oko 15 000 protiv Borca, Laktaša itd... itd... Gledam i čudim se svi k'o jedan. Svi u kopu. Umalo nam ti navijači ne zapališe zapadnu tribinu. Sve gori... Dobro smo prošli..Željo je šampion.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

titula2010
Kontakt:

Post Postao/la titula2010 » 30 sep 2010, 11:08

Mislim da smo shvatili lijek za uzimanje bodova u gostima,a to je ozbiljan pristup igri koji ne pokazuje da su se igraci predali cim izadju na teren samo zato jer igraju u gostima.Nisam gledao utakmicu protiv Borca,ali sam gledao protiv Veleza i moram priznati da su me stvarno iznenadili!

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 30 sep 2010, 11:24

Zeljo se vraca u formu, sad su tek protivnici najebali... a blizi se i derbi :mrgreen:
010 ISN'T JUST A CODE

maltasa
Kontakt:

Post Postao/la maltasa » 30 sep 2010, 12:19

Utakmica Želje sa Čelikom će najvjerovatnije biti prolongirana zbog izbora i nemogućnosti policije da obezbjedjuje istu

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 30 sep 2010, 12:28

maltasa je napisao/la:Utakmica Želje sa Čelikom će najvjerovatnije biti prolongirana zbog izbora i nemogućnosti policije da obezbjedjuje istu
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-44050.htm
svoj ti pos'o !

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 30 sep 2010, 12:35

slika

Sljedeca stanica, stadion Grbavica! Subota, 02.10. u 19:30!

ŽELJEZNIČAR - ČELIK

Sudija: Edin Golać (Banovići)
A1: Drago Čule (Kreševo)
A2: Zlatan Bećirović (Mramor)
Četvrti sudija: Radoslav Vukasović (Trebinje)
Delegat: (Stanko Vujković (Prijedor)
Kontrolor suđenja: Mustafa Škoro (Mostar)

SVI NA UTAKMICU!
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

mak_033
Kontakt:

Post Postao/la mak_033 » 30 sep 2010, 13:18

Stole iz Bora je napisao/la:slika

Sljedeca stanica, stadion Grbavica! Subota, 02.10. u 19:30!

ŽELJEZNIČAR - ČELIK

Sudija: Edin Golać (Banovići)

A1: Drago Čule (Kreševo)
A2: Zlatan Bećirović (Mramor)
Četvrti sudija: Radoslav Vukasović (Trebinje)
Delegat: (Stanko Vujković (Prijedor)
Kontrolor suđenja: Mustafa Škoro (Mostar)

SVI NA UTAKMICU!
To je nas covjek :D ;)
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 30 sep 2010, 13:38

Ono što je Željo juče prikazao je antipropaganda fudbala. Na to su uticale povrede i bezrazložan strah od ekipe koja nije ni po čemu bolja od Želje,i koja je već nekoliko puta ove godine gubila bodove u Banjaluci,od Veleža npr,pa poraz od Širokog u BL.
Da je Željo igrao malo hrabrije prema naprijed,pobjedio bi sigurno,ovako ih je ostavio u igri a bili su zreli za poraz.

Žalosna je euforija navijača Želje koji su presretni jer su uspjeli bunkerom izvući nulu protiv Borca,na svidja mi se to kod vas nikako.

Urban

Post Postao/la Urban » 30 sep 2010, 13:40

Neprilagodjen je napisao/la:Ono što je Željo juče prikazao je antipropaganda fudbala. Na to su uticale povrede i bezrazložan strah od ekipe koja nije ni po čemu bolja od Želje,i koja je već nekoliko puta ove godine gubila bodove u Banjaluci,od Veleža npr,pa poraz od Širokog u BL.
Da je Željo igrao malo hrabrije prema naprijed,pobjedio bi sigurno,ovako ih je ostavio u igri a bili su zreli za poraz.

Žalosna je euforija navijača Želje koji su presretni jer su uspjeli bunkerom izvući nulu protiv Borca,na svidja mi se to kod vas nikako.

e pa drug pogresno si protumacio nije uptanju euforija nego je raji drago sto su igrali muski tj sto su na udarac uzvratili udarcem u tome je poenta jer je pristup bio pozrtvovan nista vise, a o kakvoj euforiji ti pricas ocigledno nisi upucen al et
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 30 sep 2010, 13:43

Neprilagodjen je napisao/la:Ono što je Željo juče prikazao je antipropaganda fudbala. Na to su uticale povrede i bezrazložan strah od ekipe koja nije ni po čemu bolja od Želje,i koja je već nekoliko puta ove godine gubila bodove u Banjaluci,od Veleža npr,pa poraz od Širokog u BL.

Ako ti se to ne sviđa, onda se žali Helsinškom komitetu za ljudska prava ili nekoj nevladinoj organizaciji.
Šta si ovdje došao kukati ko kakva tetka...koga zanima šta tebi smeta kod željovaca?
Hoceš da ti otvorimo knjigu žalbe, pa se taksativno nabrojiš sve šta ti smeta u vezi Želji pa da i to završimo.
Jebote ,vazda ti nešto smeta u vezi Želje, ali baš vazda...uvijek nešto ti smeta...smeta ti Amarov imidž jer je za tebe ****, smetaju ti izjave igraca Želje, smeta ti taktika, ma šta god...pa dokad više buraz :?: ...de se malo posveti svom klubu, za kojeg navijaš,ako ima ikako takav u BiH.
Garant si veležovac, oni imaju takve prenose po defaultu.

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 30 sep 2010, 13:45

Sta je s tobom? Pa više smo mi šansi imali nego Borac!

O kakvom ti bunkeru pričaš, svaki napad borca smo zaustavljali između centra i na 30 metara od našeg gola. Pa naša zadnja linija je čitavu utakmicu stala na 30 metara od gola. Kad dođeš na Grbavicu na bilo koju utakmicu, vidjećeš šta je bunker.

Pored toga, igrali smo sa 4 izrazito ofanzivna igrača (Popović, Bešlija, Zeba i Čolić). I zašto da ne budemo zadovoljni remijem u gostima u prvoj utakmici protiv jedne od najjačih ekipa u Kupu BiH? Još kad uzmeš u obzir kakvo smo suđenje imali... Strah me bilo da Zeba ne zaradi kakvu ozbiljniju povredu. Na njega je bilo 2-3 starta za koje bi neki evropski sudija dao direktni crveni karton. Interesuje me samo šta bi bilo da nije bilo prenosa?

Ne znam šta li si ti gledo?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: almaron, manijakba, strucnjak9 i 64 gosta.