Oni navikli da on uzme loptu na centru i izbaci kompletan vezni red i odbranu i zabije gol. Kao što inače i radi na Bernabeu, jel.let3 je napisao/la:Ronini dickrideri na kraju zakljucili da je Messi glavni krivac što je Argentina primila 3 gola za 11 minutavaljda je trebao igrati stopera
još covjek dva puta asistirao danas
Osmina finala- sve utakmice
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: Osmina finala- sve utakmice
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- ASD
- Kontakt:
Nisam se najbolje izrazio, vec sam se u narednom postu ispravio, vec sam vidio u prethodnim utakmicama da Francuzi nemaju igrace koji ce uzimati loptu, driblati igrace, sutati sa 30 metara ili nesto slicno.TonySosa je napisao/la:E Bože sačuvaj da su Argentinci individualno jači od Francuza.ASD je napisao/la:Argentina je dno dna, vise od pola igraca ne zasluzuje dres, ali individualno su sigurno jaci od Francuza,
Nisam vidio da ijedan od ovih Francuza nesto pokusava na individualni kvalitet, uglavnom, sve sto su radili je na kontre i prekide.
Na postavljenu odbranu su ocajnu na citavom prvenstvu.![]()
![]()
Od Francuza ni Real Madrid nije individualno jači.
Argentina je po otm pitanju individualno jaca.
Francuska ima bolji tim, timski kvaliteti igraca su jaci od individualnih, evo i ova danasnja tekma, sve sto su uradili to su uradili iz kontri.
BoixosNois1899 je napisao/la:Oni navikli da on uzme loptu na centru i izbaci kompletan vezni red i odbranu i zabije gol. Kao što inače i radi na Bernabeu, jel.let3 je napisao/la:Ronini dickrideri na kraju zakljucili da je Messi glavni krivac što je Argentina primila 3 gola za 11 minutavaljda je trebao igrati stopera
Ove treba u talionicu na reset.(westworld).
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Bas lose je odigrala odbrana Francuske, nema teorije da osvoje bez dobre odbrane.
Sve krema igraci a odbrana losa do bola.
Sve krema igraci a odbrana losa do bola.
27.10.2020
Ronaldo I Messi era se veceras zavrsava!Mali Francuz je sad najbolji!
I ova utakmica veceras ce 4:3 zavrsiti.

Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog.
(Alergije): licemjerje, nacionalizam i nepravda.
" Tih 206 koraka dužinom tog sokaka, nikad', ja nisam brojao . . . "
(Alergije): licemjerje, nacionalizam i nepravda.
" Tih 206 koraka dužinom tog sokaka, nikad', ja nisam brojao . . . "
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
- ASD
- Kontakt:
meni uopste ova utakmica od njega nije bila losa, konstantno su dva igraca trcala za njim, a izgubili utakmicu nisu sigurno zbog napada nego zbog odbrane, ali generalno se slazem da prvenstvo nije odigrao na nivou najboljeg svih vremena kako ga njegovi fanovi nazivaju.Epidaurus je napisao/la:Ovo se vec i moze nazvat asistencijom. Sramotno prvenstvo "GOATa"ASD je napisao/la: Evo jos jedne.
Kada si najbolji igrac svih vremena i kada ti vezni red nema veze, ti si taj koji mora otici po loptu, driblati igraci i donijeti je na 16.
Navikli smo da bude prisutan na utakmici a on casper danas. Doduse, u knockout fazi i nismo previse na to navikli.BoixosNois1899 je napisao/la:Oni navikli da on uzme loptu na centru i izbaci kompletan vezni red i odbranu i zabije gol. Kao što inače i radi na Bernabeu, jel.let3 je napisao/la:Ronini dickrideri na kraju zakljucili da je Messi glavni krivac što je Argentina primila 3 gola za 11 minutavaljda je trebao igrati stopera
Pa nije samo driblanje individualni kvalitet.ASD je napisao/la:Nisam se najbolje izrazio, vec sam se u narednom postu ispravio, vec sam vidio u prethodnim utakmicama da Francuzi nemaju igrace koji ce uzimati loptu, driblati igrace, sutati sa 30 metara ili nesto slicno.TonySosa je napisao/la:E Bože sačuvaj da su Argentinci individualno jači od Francuza.ASD je napisao/la:Argentina je dno dna, vise od pola igraca ne zasluzuje dres, ali individualno su sigurno jaci od Francuza,
Nisam vidio da ijedan od ovih Francuza nesto pokusava na individualni kvalitet, uglavnom, sve sto su radili je na kontre i prekide.
Na postavljenu odbranu su ocajnu na citavom prvenstvu.![]()
![]()
Od Francuza ni Real Madrid nije individualno jači.
Argentina je po otm pitanju individualno jaca.
Francuska ima bolji tim, timski kvaliteti igraca su jaci od individualnih, evo i ova danasnja tekma, sve sto su uradili to su uradili iz kontri.
A i danas je sam Mbappe napravio više driblinga nego cijela ekipa Argentine.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Pa, ipak ti francuski bekovi umiju i prema naprijed nešto odigrat. 
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Messi pokazuje fin nivo qrcobolje ove sezone a ovo hodanje mu sigurno ne ide u prilog, slažem se ovdje s tobom. Morao je biti agilniji, ali je opet pitanje koliko bi mogao učiniti na ovom Mundijalu. Pavon mu najbliži saigrač a ostatak kvalitetnog rostera na klupi. Niđe veze.Asteriks je napisao/la:Bez obzira na stanje, Messi ne koristi vrhunac cisto iz razloga sto se ne krece. Samim tim koci razvoj potecnijalno kvalitetnih akcija a ukljuci se na intervale, kada mu je volja.Argentina skoro da nema ništa, imaju generacijskog talenta u vidu Messia kojeg ne koriste na nekih 30-40% i još nekolicinu kvalitetnih igrača koji uopšte i ne igraju. Messi nije oduševio, ali kad sam vidio u kakvom okruženju igra onda se ne može nikako kriviti.
Argentina nije propisno poslozena ali 90 % prisutnih ove repke daju preko max, a sve to steti radnoj etici grupe, kada nije 10/10.
Eo pogledaj sta cojk moze kada hoce, jednostavno mađija mu visi o kopackama...
Sjeti se da smo slicno nabadali i Labilnom, jer nije dovoljno da igras samo kada primis pas.
Pogboom je pokidao utakmicu. Par sitnih grešaka, ali vrhunski uticaj na ekipu. Nevjerovatan ofaznivni doprinos, a njegova mogućnost čuvanja lopte pod pritiskom je nivo koji slabo koji igrač posjeduje. Strahota.
Mbappe vam sad najbolji na svijetu, proslu utakmicu ( ne sjecam se koja tacno, nije na prvenstvu ) lose odigrao i poredili ga Lingardom, nazivali francuski Edin Višća i tako to... Welcome to ss.ba 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- anonymousHD
- Kontakt:
Messi večeras neka sačeka i Ronia, mogu zajedno avionom za Španiju.
Otamndi je najveće smeče na ovom SP. Dva puta loptom nabija igrača koji je na podu. Valjda ga FIFA naknadno kazni. Fuj.
Otamndi je najveće smeče na ovom SP. Dva puta loptom nabija igrača koji je na podu. Valjda ga FIFA naknadno kazni. Fuj.
Messi 4 sp, 0 golova u knockout fazi
Ne brinite navijaci Barce veceras rona ispada docekta cete i vi svojih 5 minuta
Ne brinite navijaci Barce veceras rona ispada docekta cete i vi svojih 5 minuta
- branimir85
- Kontakt:
čista preslika južnoamerički kvalifikacija,ali opet je tinjala nada da sampaoli tu nešto može promijenitimessilla je napisao/la:Realan domet Argentine. Barem se imalo sta vidjeti i za ovu utakmicu veceras.
ali na kraju je ispao teški cirkusant,nije ni znao kako će igrati ni tko ćemu igrati
ono staviš masketa kao glavnog organizatora igre
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- ASD
- Kontakt:
Pretrcavanja, ne driblinga, to je mnogo lakse u kontri, nego protiv postavljene odbrane, danas je citava Francuska u tim kontrama biljezila driblinge, na proslim mecevima im je bilo puno teze to raditi.TonySosa je napisao/la: Pa nije samo driblanje individualni kvalitet.
A i danas je sam Mbappe napravio više driblinga nego cijela ekipa Argentine.
Kako ono "real" GOAT završi prošlo prvenstvo u Brazilu?
Osmina finala SP-a i treba ti gol, a ti u igru uvodiš nekog Mezu umjesto Dybale ili Higuaina

Osmina finala SP-a i treba ti gol, a ti u igru uvodiš nekog Mezu umjesto Dybale ili Higuaina
Didier Drogba: "Paul Pogba carried the team as a leader. He was incredible for France today."
kakvo prvenstvo igra
kakvo prvenstvo igra
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.