Osmina finala- sve utakmice
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Osmina finala- sve utakmice
Pobjeda Francuske u oba poluvremena 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Mislim da Francuzi prolaze.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Fracunska ima najgore bekove od svih repki na SP ..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Velika sansa Argentine je ovaj Pavard. Klasicna hrastovina
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
- Tristan
- Kontakt:
Messi bira prvih 11, Sampaoli je lafo selektor. Ne igra mu se sa Dybalom pa ovaj i ne igra.HankMoody je napisao/la:Fascinantno je da i pored činjenice da Messi igra lažnu devetku, idiot nije stavio Dybalu na desetku, da ima još jednog igrača na terenu koji je sposoban iskreirati nešto.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
Kako je nadimak pogbi??
Skakutalo? Pa kako se ovo krece po terenu ko da e cijeli zivot na hiltovci jbt, jedino horoz vise kljuca od njega pri hodu
Skakutalo? Pa kako se ovo krece po terenu ko da e cijeli zivot na hiltovci jbt, jedino horoz vise kljuca od njega pri hodu
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Di Maria 

Ne znam što mu ne igra Sidibe ispred Pavarda, bolji je igrač. Na drugoj strani jbga ima Mendy koji je odličan lijevi bek al' je propustio čitavu sezonu u Cityju zbog povreda, vjerovatno zato ispred njega igra ovaj Hernandez koji nije neki igrač, klupiran u Real Madridu, vjerovatno i igra zbog imena kluba.delinjo je napisao/la:Fracunska ima najgore bekove od svih repki na SP ..
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nije to taj Hernandez, ovaj je Atleticov.
Di Maria ko bez pola mozga. Nevjerovatno.

Di Maria ko bez pola mozga. Nevjerovatno.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Raonffa je napisao/la:Ne znam što mu ne igra Sidibe ispred Pavarda, bolji je igrač. Na drugoj strani jbga ima Mendy koji je odličan lijevi bek al' je propustio čitavu sezonu u Cityju zbog povreda, vjerovatno zato ispred njega igra ovaj Hernandez koji nije neki igrač, klupiran u Real Madridu, vjerovatno i igra zbog imena kluba.delinjo je napisao/la:Fracunska ima najgore bekove od svih repki na SP ..
ma kad imaju selektora ublehu zato ce i letiti vec sad ..ma iskreno ja kad vidim njihove bekove kao kod nas Hadzic ili Mehremic mole Boga da ne prime loptu strah ---
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Odlican igrac, desni stoper sa tri nazad. Defanzivni bek.Jack je napisao/la:Velika sansa Argentine je ovaj Pavard. Klasicna hrastovina
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Briši ovo dok ti nije Manchesterovski KGB na vrata pokucao.avenija je napisao/la:Kako je nadimak pogbi??

Ne smiješ ovdje ništa protiv Pogbe, ni za frizuru čak.

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Mascherano nastavlja odusevljavat.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Argentina debelo precjenjena ekipa. Ovo ce Francuzi uzeti bez vecih problema.
15.10.2013.
- branimir85
- Kontakt:
rojo glupane
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Rojo 

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- BoixosNois1899
- Kontakt:

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- tuzlak1987
- Kontakt:
Messi je narode ispuhao. Od njega daleko bolje kao igraci izgledaju sada Mbappe i Griezman.
E moj Rojo

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Mbappe na turbo pogon! 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.