FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nadati se da su oni Estonci bas bas slabi inace ...
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ideš li na tekmu 18. jula?LjoZee je napisao/la:Nadati se da su oni Estonci bas bas slabi inace ...
Naravno, ako Bog da.nagibBeg je napisao/la:Ideš li na tekmu 18. jula?LjoZee je napisao/la:Nadati se da su oni Estonci bas bas slabi inace ...
-
- Kontakt:
Momak koji je bio na probi mislim da uopste nije los za nase uslove
Ako se nije promijenilo do sad nece ni do Evrope realno.
ko nam je ovaj sto iznese loptu kod naseg gola i dade onaj pas u dubinu?
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
Kakav je bio Pavic??
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- plavousrcu
- Kontakt:
Pojma nemamo. Samo mi nemojte prica prijateljska, nismo kompletni, nek se gubi sad nece u prvenstvu. Ekipa bez muda, dodajmo jos Arezinu i imat cemo najsporiji vezni red u istoriji lige. Vranjes ko da ima 70 godina, polako, digni glavu, vrati nazad. Niko nema nas dnka i ovo ne mirise na dobro. Moze se braniti sad koliko hocete, ali to je zatvaranje ociju pred istinom. Ekipa bez muda i casti bez glave i repa.
MoKe.jasan je napisao/la:ko nam je ovaj sto iznese loptu kod naseg gola i dade onaj pas u dubinu?
Pavic ni tamo ni vamo. Nije sad nesto specijalno odigrao.
I Amar je gubio prijateljske!
Amare neznalice!
Amare neznalice!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Evo kaze Krcamar nema razloga za brigu. Nema veze sto meda ne mozemo 10 dana pred Evropu, sve je ok.
Ma isti Kostic, ne zna on gdje je dosao, veze on nema. Dajem mu rok 5 kolo i noga.LjoZee je napisao/la:Evo kaze Krcamar nema razloga za brigu. Nema veze sto meda ne mozemo 10 dana pred Evropu, sve je ok.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
kada se jos ove novajlije uigraju i prodju sve ove pripreme...tek onda treba davati sud, jos je rano za bilo sta.LjoZee je napisao/la:Evo kaze Krcamar nema razloga za brigu. Nema veze sto meda ne mozemo 10 dana pred Evropu, sve je ok.
tek kad prodju 3 ili 4 kola premijer lige tad ce mo znati na cemu smo, ovako je rano jos za bilo kakve prognoze.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- plavousrcu
- Kontakt:
Nemoj do tada da budemo nojevi. I budali je jasno da dovodjenje ovog Hrvata uz Arezinu i Vranjesa nije cist posao. Moze li bilo ko na svijetu objasniti sta ce nam ta trojica igraca u timu. Da zatvorimo svaku sansu Hajderu i Sabanu?Konzerva je napisao/la:kada se jos ove novajlije uigraju i prodju sve ove pripreme...tek onda treba davati sud, jos je rano za bilo sta.LjoZee je napisao/la:Evo kaze Krcamar nema razloga za brigu. Nema veze sto meda ne mozemo 10 dana pred Evropu, sve je ok.
tek kad prodju 3 ili 4 kola premijer lige tad ce mo znati na cemu smo, ovako je rano jos za bilo kakve prognoze.
3.kolo maksimalnoZeljo92 je napisao/la:Ma isti Kostic, ne zna on gdje je dosao, veze on nema. Dajem mu rok 5 kolo i noga.LjoZee je napisao/la:Evo kaze Krcamar nema razloga za brigu. Nema veze sto meda ne mozemo 10 dana pred Evropu, sve je ok.
Musa sad na radio kaze top tri sljedece sezone: Sarajevo, Zrinjski pa mi.
Joj to je najjace kad napisuRokoko87 je napisao/la:I Amar je gubio prijateljske!
Amare neznalice!

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ovo danas cista nula, razvalio nas siroki kojem je otislo 5 najboljih igraca, doduse nije nista sto nismo ocekivali, amaterska uprava, amaterski trener i na kraju amaterski igraci
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Jos se nije prepozno rukopis Krcmara,kad se ovi uigraju bice vec 8 kolo,a ja tezak raspored,evropske utakmice,teske noge,pritisak a jos i Vranjes igro u prvih 11.
Tuzna igra, Zeljo bez muda..Placenici sa primanjima strasnim koji se vuku i koje boli ona stvar. Primaju plate redovne, jedu, piju, stanove od kluba imaju bez troskova I ovako igrati..aferim, ne cudim se kako vas nece niko, kako nemate ponuda. Trener koji sam sebe pita otkud ja ovdje ali Dok Sam tu da uzmem sto vise. Ozbiljan klub ne dovodi na probi igraca pa za 2 dana kuci da ide. Krpic vise na centru, zec mahalski igrac, odbrana odron... traziti vec trenera sto prije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.