Prolaze Urugvaj, Argentina, Hrvatska, Španija, Brazil, Belgija, Engleska i Švedska.
Igrač turnira za sad Coutinho
Poslije njega Hazard i Godin
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Ne blamiraj se više, kakav crni Coutinho.Fikret1946 je napisao/la:Marcelo![]()
Prolaze Urugvaj, Argentina, Hrvatska, Španija, Brazil, Belgija, Engleska i Švedska.
Igrač turnira za sad Coutinho
Poslije njega Hazard i Godin
Iz svakog tvog upisa vidi se da pojma nemaš. Bolje prestani pisati o ovome, i malo počni gledati utakmice a malo manje visiti po teletextu.Fikret1946 je napisao/la:Pa eto ako nije najbolji, onda je u top 3 sigurno.
Kakav Marcelo, u kljucnoj trecoj utakmici igrao 10 minuta, povrijedio se i izasao, u prve dvije utakmice nista posebno nije pokazao, ono jest najbolji na toj poziciji na svijetu ali sigurno nije najbolji na SP do sad na toj poziciji. Cudi me da nisi Kroosa stavio ipak je imao 2 asistencije
Moram citirati da bi Tony Sosa vidio još jednom.Fikret1946 je napisao/la:
Vođa
Neka moze Hazard medju top3 igraca prvenstva zbog dvije utakmice i to protiv premocne Paname i neugodnog Tunisa.Fikret1946 je napisao/la:Pa eto ako nije najbolji, onda je u top 3 sigurno.
Kakav Marcelo, u kljucnoj trecoj utakmici igrao 10 minuta, povrijedio se i izasao, u prve dvije utakmice nista posebno nije pokazao, ono jest najbolji na toj poziciji na svijetu ali sigurno nije najbolji na SP do sad na toj poziciji. Cudi me da nisi Kroosa stavio ipak je imao 2 asistencije
Barem ne mislim da je Neymar najbolji igrac svijeta jbtKajzer10 je napisao/la:Neka moze Hazard medju top3 igraca prvenstva zbog dvije utakmice i to protiv premocne Paname i neugodnog Tunisa.Fikret1946 je napisao/la:Pa eto ako nije najbolji, onda je u top 3 sigurno.
Ramos > Kroos83.3% - Spain have conceded 83.3% of the shots on target they’ve have faced at the 2018 World Cup (5/6), the highest percentage of any team. Pressure.
1 - Sergio Ramos is the only player to have completed more than 300+ passes at the 2018 World Cup (307/324, 94.7%). Captain.
Nisu Francuzi toliko bolji. Argentini fale samo još jedan Messi koji će dodavat balune ovom Messiju, obrana, 2 golmana, malo želje (bijelog), Veron i Kruno Jurčić.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.