Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Dobra veće
- SpeedyGonzales
- Kontakt:
Guten Abend auch! Was machen Sie Herr Ibrooo? Herr, hahahahahaha, Ich mache Witze!!! H~Kturok je napisao/la:Dobra veće

Otišao sam da pronađem sebe, ako dođem prije nego što se vratim, zadržite me!
- SpeedyGonzales
- Kontakt:
Đe si Tuzlak?Penaltiky je napisao/la:eedo je jeb.eni.ji

Clan sam foruma od decembra 2017 a citam vas jako dugo al eto nisam se registrovao prije....
Davno sam primjetio vasu neku salu foru zezanciju ne znam sta vec IBRO IBRO, upucene clanu Turok, cak ste i za mene na pocetku, napisem post neko pise sta ima Ibro dok valjda niste skuzili da nisam taj , u cemu je fora zasto ga toliko zezate.
Sutra pauza valja analizirat parove za subotu....
Davno sam primjetio vasu neku salu foru zezanciju ne znam sta vec IBRO IBRO, upucene clanu Turok, cak ste i za mene na pocetku, napisem post neko pise sta ima Ibro dok valjda niste skuzili da nisam taj , u cemu je fora zasto ga toliko zezate.
FORMA JE TRENUTNA KLASA JE VJECNA.
SARAJEVO
JUVENTUS
SARAJEVO
JUVENTUS
- SpeedyGonzales
- Kontakt:
Slabo si onda citao, inace bi znao.
Ibro reci covjeku ti, nema smisla da ja ili neko treci.

Ibro reci covjeku ti, nema smisla da ja ili neko treci.

Vidi druže ja sam na ovim forumu od 2015 možda i duže.Isildur1 je napisao/la:Clan sam foruma od decembra 2017 a citam vas jako dugo al eto nisam se registrovao prije....
Prije je sve bolje bilo I više tema. Vodio sam dobre teme koje su i uspješne bile. Raja je pratila to se vidi po komentarima i views. Samo ima budala kao gonzales koji je uvjek spemovo temu. Gonzales ima jos drugi nik. Zeus a prije se zvao Sarajevo 29. Imao sam whatsapp grupu i čak je tu dosadan bio. Kad mu glas čuješ i kako se smije, odmah skontas da je genetski otpad. Od poruka glupi do komentare. Sve je tu

Hvala na obrazlozenju....turok je napisao/la:Vidi druže ja sam na ovim forumu od 2015 možda i duže.Isildur1 je napisao/la:Clan sam foruma od decembra 2017 a citam vas jako dugo al eto nisam se registrovao prije....
Prije je sve bolje bilo I više tema. Vodio sam dobre teme koje su i uspješne bile. Raja je pratila to se vidi po komentarima i views. Samo ima budala kao gonzales koji je uvjek spemovo temu. Gonzales ima jos drugi nik. Zeus a prije se zvao Sarajevo 29. Imao sam whatsapp grupu i čak je tu dosadan bio. Kad mu glas čuješ i kako se smije, odmah skontas da je genetski otpad. Od poruka glupi do komentare. Sve je tu. Za Effenberga neću ništa reći
. Čitaj u nazad. Ja mislim da LSD to prouzrokuje sto on izvodi. Raja više ne obraća pažnju. Ne vole kad si uspješan i kad te druge fale ali u privatnom porukama pruže ruku...
Kazes po komentarima i views, koliko je ljudi vidjelo to ne vidim gdje je ni.na jednoj temi...
SARAJEVO
JUVENTUS
SARAJEVO
JUVENTUS
To se vidi na desktop verziji. Bilo je više tema ali novi mod i sve obrisa. Od tog dana sve manje raje
- SpeedyGonzales
- Kontakt:
Eto koliko su jake teme bile da svu sve izbrisane. Hahahaha Ne laži čovjeka Ibrice
Ibro tkz turok du sau , clan si foruma od 13.02.2018
+4367761343386 okreni moj broj ti zivote moj
"Ja mislim da LSD to prouzrokuje sto on izvodi."
Joj Ibro lud si, zakon očiju mi.
Brzi prestani se drogirat. 

Joj Ibro lud si, zakon očiju mi.

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- SpeedyGonzales
- Kontakt:
Niko ibru ne sme da dira sem meneLjumanM95 je napisao/la:"Ja mislim da LSD to prouzrokuje sto on izvodi."
![]()
![]()
![]()
![]()
Joj Ibro lud si, zakon očiju mi.Brzi prestani se drogirat.

Sta ima u Banovićima?

-
- Kontakt:
kakva su vam iskustva s ovom wwin-ovom isplatom na račun. Je li ja šta trebam to potvrditi u banci, ili samo čekam da pare legnu
i za koliko legnu ako ko ima ikakve empirije o tome 

Devera se moj Brzi, najviše ima ovih nevaljalih forumašaSpeedyGonzales je napisao/la:Niko ibru ne sme da dira sem meneLjumanM95 je napisao/la:"Ja mislim da LSD to prouzrokuje sto on izvodi."
![]()
![]()
![]()
![]()
Joj Ibro lud si, zakon očiju mi.Brzi prestani se drogirat.
![]()
![]()
Sta ima u Banovićima?

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- SpeedyGonzales
- Kontakt:
Fino, ne daj se. Ma ima ovih nevaljalih gluho bilo. Evo ovaj Ibro sebe prozvao Babom
dok mene nije bilo tu. Degradirao sam ga ponovo na psića. 

Samo daš broj računa i onda kad uplate ako ste u istoj banci isti dan, ako je druga banka sutra, 3 dana max.boomerang5 je napisao/la:kakva su vam iskustva s ovom wwin-ovom isplatom na račun. Je li ja šta trebam to potvrditi u banci, ili samo čekam da pare legnui za koliko legnu ako ko ima ikakve empirije o tome
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
- Kontakt:
stiglo isti dan, hvala druzePenaltiky je napisao/la:Samo daš broj računa i onda kad uplate ako ste u istoj banci isti dan, ako je druga banka sutra, 3 dana max.boomerang5 je napisao/la:kakva su vam iskustva s ovom wwin-ovom isplatom na račun. Je li ja šta trebam to potvrditi u banci, ili samo čekam da pare legnui za koliko legnu ako ko ima ikakve empirije o tome
Ibraga de ti vaservagu pa izmjeri daske u vugli jesul u vinklu, ako nisu zasaluj da ne dihta propuha! 
Mega uspjesni Ibraka koji ne smije uloga pokazat, kladi se kae u klikere!
@isildur ne vjeruj mu ni rijeci, a pazi se whatsapp grupa, kazu da je izazivo ljude da izadju na megdan.
A narocito se pazi @ede, taj specijalac bi mater rodjenu prodo za dva zuta us.rana centa. Jeftini je od ukrajinske raveku. Dobar je Ibraka kakvih ima.

Mega uspjesni Ibraka koji ne smije uloga pokazat, kladi se kae u klikere!

@isildur ne vjeruj mu ni rijeci, a pazi se whatsapp grupa, kazu da je izazivo ljude da izadju na megdan.
A narocito se pazi @ede, taj specijalac bi mater rodjenu prodo za dva zuta us.rana centa. Jeftini je od ukrajinske raveku. Dobar je Ibraka kakvih ima.

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Sto bi bilo dobro da chat ima na stranici, da li je bio nekada....neke stvari bi brze isle, pitanja neka, informacije.....
SARAJEVO
JUVENTUS
SARAJEVO
JUVENTUS
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.