padaju igraci danas ko proljetne kapi kise

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Meni izgleda da je on u talu sa sefom. Nema mi drugog objasnjenja za njegov dolazak. Igra na poziciji koja nam ne treba, nije vau da ga propustis.irfo je napisao/la:Hrvat je dosao kao menadjerski igrac zbog nekih ranijih uskuga, ja sam vam davno rekao da smo u menadjerskim raljama i odredjeni igraci moraju igrati, umjesto da ih pohvalimo za dovodjenje arezine oni nas neugodno iznenade sa ovim likom kiji ce tu bit 3 mjeseca, zasto gurati dacica kad mozes hrvatskog polovnjaka ha ya, sreca pa je savez smanjio broj stranaca, bila bi nam puna ekipa ovakvih da nema limita
Kakvih 7 hiljada jesi sasav ti ....vorkapa je napisao/la:Polako i mudro ovaj trener bez ijednog trofeja u trenerskoj karijeri preuzima vlast u dovođenju pohabanih igrača.Ovaj igrao nekad dole po Kipru ,pile se kave,bilo je družbe i eto ga u Želji.Totalno nepotreban igrač,stoper urgentno treba,sumnjiv i ovaj lijevi bek,i nemogu zamislit da varaju Misketa.Vrti se neka lova koju menadžeri uzimaju za komisiju od kluba,ovaj bolan garant ima platu nekih 7000km ,plus neke bonuse.Nije dobro vako.
Video prijenos na zvaničnoj stranici LišticeLjoZee je napisao/la:Hoce li biti kakav tekstualni kasnije bar da znamo sta se desava?
Stavite link kada budeblueDBR je napisao/la:Video prijenos na zvaničnoj stranici LišticeLjoZee je napisao/la:Hoce li biti kakav tekstualni kasnije bar da znamo sta se desava?
ManijakSaGrbavice je napisao/la:Stavite link kada budeblueDBR je napisao/la:Video prijenos na zvaničnoj stranici LišticeLjoZee je napisao/la:Hoce li biti kakav tekstualni kasnije bar da znamo sta se desava?
Svima lakse
Hajde napiši nam koju o tvom Zadraninu, znamo samo da je ofanzivni vezni (bar po transfermarketu).SCOUTZADAR98 je napisao/la:Čurjurić će vam biti pojačanje.Prošlu polusezonu prvak druge ciparske i mvp lige.
ManijakSaGrbavice je napisao/la:U nas Mehremic nije za beka,vidjelo se da je za krilo
Strasna druga ciparska liga, ne mozes je ni naci na internetuSCOUTZADAR98 je napisao/la:Čurjurić će vam biti pojačanje.Prošlu polusezonu prvak druge ciparske i mvp lige.
Trenutno korisnika/ca: b00t, Paromlinac, Rahatlokum i 75 gostiju.